Can Vilalta

Moià - El Moianès (Bages) - Casa de colònies

Recomana aquesta instal·lació:

Facebook E-mail
 
Antiga masia catalana del segle XII envoltada per camps de pastura, conreu i bosc. Disposa d'unes instal·lacions i serveis de qualitat, adaptada a les necessitats dels infants i amb un tracte familiar i agradable.
 
A la comarca Natural del Moianès, a 4 Kms. del municipi de Moià (Bages). Situat en un turó amb vistes a Montserrat, Parc Natural de Sant Llorenç del Munt, pla del Bages i la zona pre-pirinenca del Port del Compte.

DISTÀNCIES

 • Barcelona per la C-59 55 Km
 • Tarragona 129 Km
 • Lleida 138 Km
 • Girona 90 Km
 • Manresa per N-141 C 18 Km
 • Vic 20 Km

Habitacions de 4 fins a 28 places. 2 menjadors, un de 60 i l'altre de 140 places. Calefacció i llar de foc, cuina pròpia, diferents blocs sanitaris, sales per activitats (una de més de 90 m2). Tv,  telèfon públic, zona WI-FI, camp de futbol i de bàsquet. 1,5 ha. de terreny pla, parc infantil i piscina.

 

Podeu veure un tour virtual -> TOUR VIRTUAL

 

 

 

TIPUS D'ALLOTJAMENT

 • Allotjament
 • 1/2 Pensió
 • Pensió completa
 • Pensió amb activitats

 

 • TURISME FAMILIAR:

 

 

Podeu gaudir d'una estada en família a Can Vilalta situat a Moià.

La casa disposa d'habitacions privades, amb bany compartit. Cada habitació disposa de llit, coixí, funda de coixí i llençol ajustable.

 

 

Per els que us allotgeu a partir del dissabte a dinar, es realitzen activitats gratuïtes per a tota la família. Dissabte a la tarda, visita al planetari i parc d'aventura. Un cop sopats, entrada lliure a la nostra discoteca. El diumenge per el matí, itinerari guiat per el bosc.  Consulteu disponibilitat.

 

A banda d'aquestes activitats, podeu anar al mercat setmanal dels diumenges a Moià, visitar el poble de l'Estany, les coves del Toll (Collsuspina) o perdre's per diferents racons del poble de Moià. A banda, diferents excursions que es poden realitzar per els voltants de la casa. 

 

 

Us oferim un menú familiar  basat en productes de temporada i de proximitat. Un exemple de menús que proposem poden ser escudella casolana amb pilota i carn d'olla, pollastre al forn amb peres, panses i pinyons, tallarines amb gambes i espàrrecs, trinxat de la Cerdanya, etc.

Disposem de menús per a vegetarians i adaptem els menús per a diferents intoleràncies i al·lèrgies alimentaries.

 

Aquesta instal·lació forma part del projecte Cuina Catalana, posant un gra de sorra a preservar i potenciar el receptari del nostre país i oferir un producte de temporada, de proximitat i d'alt valor qualitatiu. Cal destacar que molts dels nostres plats formen part del  llibre "Corpus de la cuina catalana, receptes que formen part del receptari del nostre país. 

 

 

 

Podeu trobar els preus de les diferents modalitats de l'estada al capdavall de la pàgina.

 
 

No us perdeu el nostre "Facebook", on us podeu informar sobre altres activitats programades durant els caps de setmana !!

 

 

 

 

 • GRUPS ESCOLARS: 

 

 

Escola de Bruixots. Educació Infantil i Cicle Inicial.

Can Vilalta és la principal escola de Bruixots de tot el territori. Al capdavant de l'escola hi tenim el Bruixot Tabalot, el més vell i savi de tots els mags i gran amic dels més menuts.

 

Programa d'activitats:

L'Escola de bruixots. Gimcana de descoberta
La vareta. Taller plàstic
Entrenament de bruixots. Circuit de mini aventura i jocs tradicionals
La granja de vaques. Visita a la granja de vaques
Una història de bruixots. Conte viscut
L'hort de les herbes remeieres. Visita a l'hort i taller
La poció de l'alegria. Itinerari de bosc

 

 

Escola de Cel. Cicle Mitjà i Cicle Superior.

Els més prestigiosos científics de tot el món s'han reunit a Can Vilalta per estudiar els principals secrets de l'univers, en l'anomenat "Primer Congrés de Científics de Can Vilalta".

 

Programa d'activitats:
Entrar a l'equip. Gimcana de descoberta
El planisferi. Taller plàstic
Racó de l'univers. Visita al planetari
Sistema solar. Estudiarem i jugarem amb els planetes inflables
Entrenament d'astronautes. Karts a pedals
Meteorologia. Estudi dels instruments i principals fenòmens meteorològics
Cloenda i graduació. Cursa d'orientació 

 

 

 • En cotxe: 

 

Per la carretera C-59 (Sta. Perpètua de la Moguda/Mollet - Moià) Aquesta via comença a l'alçada de Mollet i Santa Perpètua de la Moguda, es pot prendre des de la C-33 o bé la C-17. Seguir en direcció Caldes de Montbui, Sant Feliu de Codines, Castellterçol i Moià. Un cop al poble de Moià ens trobarem un semàfor, seguir en direcció al centre de la població, no sortint de la mateixa via C-59 i passats el nucli urbà de Moià, ens trobem l'indicatiu a mà esquerre de Can Vilalta, just passat el restaurant Montví de Baix.

 

Per la carretera C-17  Prendre la sortida Moià, i seguir per la carretera N-141C, passarem per Collsuspina i seguidament el poble de Moià. Al semàfor, ja dins el poble, girar a la dreta en direcció al centre de la població. Ens situarem a la carretera C-59  no sortint de la mateixa via i passats el nucli urbà de Moià, ens trobem l'indicatiu a mà esquerre de Can Vilalta, just passat el restaurant Montví de Baix.

 

Per la carretera C-25 (eix transversal) Prendre l'eix transversal, a la sortida L'Estany - Moià girar i continuar en direcció a aquestes poblacions. Passarem per el poble de l'Estany, ja a la carretera C-59. Un cops passats el nucli urbà i a uns 4 quilòmetres, ens trobarem un indicatiu a mà esquerre on posa Can Vilalta. Si arribem al restaurant Montví de Baix significa que acabeu de passar de llarg el trencall. 

 

 

 • En transport públic: 

 

A la pàgina web de la companyia d'autobusos Sagalés podeu trobar els horaris i parades per venir en transport públic. El nom de la parada és C-59 Montví de Baix. Us trobareu davant el restaurant Montvi de Baix, seguir en direcció a l'Estany on al cap de pocs metres us trobeu l'indicatiu per arribar a la casa, son uns 2 quilòmetres de fàcil accés i sense cap perill.

 

Informació d'horaris i preus al web de la companyia Sagalés: http://www.sagales.com   

 

 

 

 

 
Coordenades GPS :
2.092165946960449
41.84136800291965
Veure mapa

PREUS

GRUPS FAMILIARS
______________________________________________________
Pensió completa + dinar
Adults (+ de 15 anys) : 50,00 €
Infantils (6 a 15 anys) : 37,00 €
Petits (2 a 5 anys) : 25,00 €
______________________________________________________
Pensió completa
Adults (+ de 15 anys) : 37,00 €
Infantils (6 a 15 anys) : 28,00 €
Petits (2 a 5 anys) : 19,00 €
______________________________________________________
2 Pensions completes
Adults (+ de 15 anys) : 69,30 €
Infantils (6 a 15 anys) : 53,00 €
Petits (2 a 5 anys) : 35,50 €
______________________________________________________
menors de 2 anys gratuït.
GRUPS INFANTILS I CENTRES DE LLEURE
______________________________________________________
Pensió completa : 28,00 €
a aquests preus cal afegir el 10 % d'IVA
Preus vàlids fins 31 d'agost del 2015

Recomana aquesta instal·lació:

Facebook E-mail