Activitats Familiars a El Xalió

Activitats en Família De Dissabte a Dinar, a Diumenge a dinar*

  • De 3 a 12 anys

Podeu gaudir d’una estada en família a El Xalió, situat a Sant Miquel de Campmajor i molt a prop de la Zona volcànica de la Garrotxa i Banyoles.

Per els que us allotgeu a partir del dissabte a dinar, es realitzen activitats gratuïtes per a tota la família. Dissabte a la tarda us proposem activitats d’aventura aèria al “Bosc Vertical” (disponible a partir de 9 anys) i en acabat uns jocs per fer moure a tota la família amb jocs tradicionals i moderns, “els jocs cooperatius”. Desprès de sopar, moure una mica l’esquelet a la discoteca. Aquestes activitats són gratuïtes amb l’opció d’entrar a dinar del dissabte. Consulteu disponibilitat.

A més, podeu fer un munt d’activitats amb la família. Ja sigui una volta per la Fageda d’en Jordà, fer una de les rutes senyalitzades per la zona volcànica dels volcans de la Garrotxa, visita cultural per Santa Pau, l’Estany de Banyoles, el bosc d’escultures de Can Ginebreda, vols en globus, Besalú, Castellfollit de la Roca… Hi ha un munt d’activitats i sortides a la natura. No dubteu en consultar-nos quines són les millors opcions.

Podeu reservar passejades amb cavall,
20 minuts – 10,00 €/persona
1 hora – 17,60 €/ persona

Programa d’activitats
Dissabte a la Tarda:
Jocs Tradicionals per a tota la família.
Jocs “Cooperatius” per a tota la família.

Dissabte a la nit:
Nit de Discoteca.

Diumenge al matí:
Aventura Aèria al “Bosc Vertical” (a partir de 9 anys).

* Aquest programa és orientatiu i pot variar en funció del temps, quantitat de participants o altres factors. Si és el cas, sempre que puguem us avisarem amb antelació.