Sorteig Pro-Colònies

Autofinançament Colònies Escolars.

    • Necessites ajuda per anar de colònies Necessites ajuda per anar de colònies ?
    • Amb l’arribada del nou curs escolar, arriba l’època de marxar de colònies amb l’escola. Però moltes de les famílies es pregunten el mateix: Com fem front a aquest cost per poder fer que els nostres fills i filles vagin de colònies?
    • Des de Decolònies, us volem ajudar!

Posem a la vostra disposició els talonaris d’autofinançament, per a que cap nen o nena es quedi sense anar de colònies.

I com funciona?

Oferim gratuïtament talonaris per a tots i totes els nens i nenes que vindran de colònies tot reservant les mateixes amb nosaltres, de cara a que puguin fer front a les estades I no suposi un sobre cost a les famílies. El preu de venda de cada butlleta és de 2€, íntegre per al pagament de les estades per a cada nen/a.

Aquestes butlletes entren en el sorteig d’una estada de 5 dies i 4 nits en règim de mitja pensió per a 2 adults i 2 nens/es a l’Agost, o bé 3 dies i 2 nits en cap de setmana en règim de mitja pensió per a 4 adults i 4 nens/es a l’Alberg Roques Blanques de Ribes de Freser. El número guanyador es dóna a conèixer el dia 23 de Juny, ja que serà el número que coincideixi amb el guanyador del Sorteig de la ONCE del mateix dia.

Cada nen i nena té 50 números per vendre, de manera que les famílies puguin fer front al pagament d’una part de les colònies o de manera íntegre segons el cost de les colònies.

No dubteu més i demaneu l’autofinançament, de manera gratuïta us ho farem arribar a les escoles!