Camp Rock Macedònia a Can Vilalta

8ª i ÚLTIMA edició del CAMP ROCK MACEDÒNIA amb la Noa, la Mar, la Carlota, La Gina i l’ Anna.

Si t’agrada Macedònia… el Camp Rock del Juliol 2020, no te’l pots perdre! Per què? Doncs perquè serà l’últim Camp Rock amb la Noa, la Mar, la Carlota, la Gina i l’Anna i l’última oportunitat que tens tu per passar una setmana amb elles cantant, ballant, rient, jugant i vivint moments preciosos totes juntes.

Serà tan i tan bonic com el que estàs imaginant!

Seran unes colònies d’estiu que MAI oblidaràs!

Què fem al Camp Rock Macedònia?

Comença l’aventura amb la presentació de l’equip del camp Rock Macedònia, quina funció té cada un d’ells i l’explicació als Camproquers i Camproqueres de com es divideixen els grups, el funcionament de les colònies, horaris, àpats, …
Ens instal·lem a les habitacions i comença el Camp Rock amb un tastet musical molt especial!

La resta de l’estada es divideix en Matins amb activitats artístiques, cant, dansa, teatre, emocions, master- class i posada en escena…Tardes on farem activitats de lleure, excursions, piscina, aventura, tallers, jocs, …
Nits màgiques i divertides amb jocs de rol, gimcanes nocturnes, contes i cançons per als
més menuts,…

Tens dubtes sobre el Camp Rock?

S’ha de fer algun càsting per entrar al Camp Rock Macedònia? NO, el Camp Rock macedònia són unes Colònies lúdiques on tothom hi té les portes obertes.

S’han de tenir coneixements previs de música o dansa? NO, el que es necessita són ganes de passar-s’ho bé. Al Camp Rock Macedònia aprendrem les cançons, les coreografies i com hem de pujar dalt de l’escenari. Però tot això respectant els ritmes i els coneixements de cadascú.

Les fruites estaran tots els dies a les Colònies? SÍ, les fruites tenen un paper molt important, elles ensenyes les cançons i les coreografies que l’últim dia es canten en el concert final, però també els hi agrada compartir amb tots els nens i nenes de les Colònies les activitats de lleure que es fan a les tardes, la piscina, els jocs de nit i totes les sorpreses que tenim preparades.
La màgia d’aquestes Colònies és poder conviure amb naturalitat amb les noies que formen part del grup de música infantil i juvenil més important del nostre país.

Les fruites fan de monitores? NO, les fruites no estan mai soles amb els nens i nenes de les Colònies, en totes les activitats que gestionen elles sempre hi ha un monitor/a que les acompanya.

Com és l’organització de les Colònies? Al Camp Rock Macedònia tenim dos equips, l’artístic i el de lleure:
●En Dani Coma, director del grup Macedònia i director de tota la part artística de les Colònies.
●L’Albert Alonso (Tito) director de lleure educatiu que gestiona la part lúdica de les colònies.
●Les fruites són les encarregades d’ensenyar les cançons i les coreografies que faran en el concert.
●L’equip de monitors i monitores és que es qui realitza les activitats lúdiques i tenen cura dels nens i nenes.

Els nens i nenes poden triar quina fruita tindran? NO, els grups es fan des de l’organització tenien en compte diferents aspectes com ara l’edat, si ja han vingut algun altre any o no o altres temes a tenir en compte.

El menjar es fa a la mateixa casa? SÍ, la casa disposa de cuina i cuiner que gestiona tots els menús, així com les al·lèrgies alimentàries i règims especials.

Com s’ha de fer la inscripció? Cal que ompliu el formulari d’inscripció que trobareu a la nostra web, després rebreu el contracte de reserva on hi ha trobareu el detall de tots els pagaments i el número de compta on fer-los.

Fins quan tenim temps de fer la reserva? Les places al Camp Rock Macedònia són limitades, així que mentre hi hagin places disponibles es pot fer la reserva. De totes maneres si ho teniu clar no espereu, que sempre s’omple força aviat.

El preu de les colònies és de 615€ per torn (Descompte germans 5%)
Aquest preu inclou: Allotjament i pensió completa (de sopar a dinar), Director de les colònies, Director artístic
Professors artístics i monitors/es de lleure, Activitats i materials, Assegurança RC, Iva 10%

Si el nens/a apuntat finalment decideix no assistir a les Colònies, perdem l’import pagat?
Si el vostre fill o filla finalment no pot assistir a les colònies, la política de devolucions serà la següent:
●Cancel·lacions a partir de l’1 de gener i fins a de 30 dies de l’inici de les colònies, es retornarà tot l’import menys 50€ en concepte de despeses de cancel·lació.
●Cancel·lació entre el 29 i 7 dies de l’inici de les colònies , es retornarà tot l’import menys 250€ en concepte de despeses de cancel·lació.
●Cancel·lació menys de 7 dies de l’inici de les colònies, no es retornarà cap import en concepte de despeses de cancel·lació.
●Per anul·lar la reserva cal enviar un correu a: camprockmacedonia@lleuredosmil.com amb el nom del nen o nena i el número de compta per poder fer el retorn.

Si tinc més dubtes on em puc dirigir?
Podeu trucar a les nostres oficines o bé enviar-nos un correu electrònic, amb molt de gust us atendrem. Pensem que és important que no us quedeu amb dubtes i que estigueu plenament convençuts pel projecte.

REserva de plaça a http://www.lleuredosmil.com/colonies-reserva-camprock_ca.php

camprockmacedonia@lleuredosmil.com