General

L’alberg es troba al bell mig del municipi de Llívia, enclavament català situat a França. L’estada a la casa us ofereix l’oportunitat de conèixer la Cerdanya i de descobrir els seus indrets, i permet de gaudir de les magnífiques vistes panoràmiques del Pirineu Català i Francès.

L’entorn natural privilegiat i les múltiples visites culturals que es poden realitzar fan que sigui un indret esplèndid de cara a la descoberta de la natura, la gastronomia de muntanya i la pràctica esportiva. El parc Animalier de Les Angles, les coves de la Font Rabiosa, el forn solar d’Odelló i el Tren Groc en són altres al·licients.

La Casa

L’alberg està pensat per acollir centres escolars, centres d’esplai, grups d’amics, entitats i, especialment, famílies, tant en cap de setmana com a l’estiu. Les bones condicions de l’alberg (disposa d’habitacions de 4, 6 i 14 places, amb bany, d’un menjador i d’una sala d’activitats, el tracte és familiar i està situat al nucli del poble, a tocar de la farmàcia antiga i de l’església) hi faciliten l’estada familiar. A més, al poble hi ha una pista poliesportiva reglamentària, un parc lúdic i una piscina municipal.

Dades d’interès

Alberg Anna Maria Janer
Carrer dels Forns, 19
17527 – Llívia
(Baixa Cerdanya)

Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº AJ000286

Exteriors

 

Planta baixa

 • Entrada
 • Menjador
 • Cuina
 • Sala d'activitats
 • Sanitaris

Primera Planta

 • 5 habitacions de 6 places amb bany
 • Habitació de 4 places
  amb bany

Segona Planta

 • 4 habitacions  de 6 places amb bany
 • Habitació de 14 places amb bany complet

Cal saber...

Habitacions

Disposa d’habitacions de 4, 6 i 14 places, amb bany

+info

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Pensió completa
 • Piscina
 • Transport públic

Com arribar

Tren RENFE

Barcelona - Puigcerdà. De Puigcerdà a Llívia hi ha 5 km. Hi ha servei d’autocar de l’Alsina Graells (Tel. 93 265 68 66).

Cotxe de línia

Barcelona - Puigcerdà - Llívia. Hi ha servei d’autocars de l’Alsina Graells (Tel. 93 265 68 66).

Cotxe particular

Per l’Eix del Llobregat: Barcelona - Sabadell - Terrassa - Manresa - Berga - Túnel del Cadí. Després ctra. direcció Puigcerdà. A Puigcerdà cal prendre la ctra. fins a Llívia. L’alberg és dins del poble, en el mateix carrer que porta a l’església i al museu de la farmàcia.

Distàncies

Banys de Dorres, 2 h
Font del Sofre, 30 min
Font del Ferro, 30 min
Castell de Llívia, 30 min
Puigcerdà, 5 km

Adreça

Alberg Anna Maria Janer
Carrer dels Forns, 19
17527 - Llívia
(Baixa Cerdanya)

Pirineus

Pirineus

Entre el cel i la terra, el Pirineu català és un conjunt de serres situades al nord de Catalunya i que s'estén des del cap de Creus fins a la Vall d'Aran. Un lloc on la natura gaudeix de la seva màxima expressió i acabar al capvespre descansant per l'endemà començar una nova experiència.

Els cims més elevats són l'Aneto (3.404 m), el pic de Pocets (3.375 m ), el Mont Perdut (3.355 m), la punta d'Astorg (3.355 m) i el pic Maldito (3.350 m),  i tot els Pirineus ocupen una llargada de 425 km i una amplada que no supera els 100 km.

Malgrat la seva unitat com a massís, es convenient dividir la serralada que conforma el Pirineu segons el seu context: Pirneu Català, Occità, Aragonès i Basc, Pirineu de Girona o Pirineu de Navarra.
Les valls que s'amaguen entre les diferents serres que conformen el Pirineu tenen un caràcter i una simbologia molt representativa; la Vall de l'Alt Ter, del Freser, la Vall Fosca, la Vall de Boí, Val d'Aran, Vall d'Ordesa...

El paisatge prepirinenc és típic a l'alta i mitja muntanya alpina. Els petits estanys s'agrupen en gran nombre, gran quantitat de cascades, penya-segats o congosts, com el de Mont-Rebei.
La fauna és molt variada a cada zona, amb cavalls pirinencs, ós bru, xoriguer gros, la marmota, el porc senblar, isards, llops, cèrvols, línx, àguiles, trencalós, falcons...

Visites

Vall de Núria.

Estació d'alta muntanya, situada al Pirineu Oriental, en el terme de Queralbs. Dominant un dels punts més elevats de la Vall de Ribes, està envoltat de cims de gairebé 3.000 metres i d'on neixen multitud de fonts i torrents. Amb un transport singular; el cremallera, que té un recorregut de 12,5 km i supera un desnivell de més de 1.000 metres.

El Pedraforca.

Emblemàtica muntanya de Catalunya, situada entre Saldes i Gósol, a la comarca del Berguedà. Tot el massís del Pedraforca està declarat paratge natural d'interès Nacional i forma part del Parc Natural del Cadí-Moixeró.

Vall de Ribes.

Situada al nord-oest de la comarca del Ripollès, comprèn els pobles de Campelles, Pardines, Planoles, Queralbs, Toses i Ribes de Freser, capital de la Call. La riquesa ecològica de l'entorn és el principal atractiu, on, a més, l'aigua és present en qualsevol racó prenent forma de font, doll o torent.

La Cerdanya.

La diversitat i la bellesa paisatgística és molt evident; des dels trets purs mediterrani fins als prats alpins. S'anomena també la Gran Vall del Pirineu i el conjunt muntanyós que el rodeja està conformat per la Serra del Cadi, La Serra del Moixeró i altres massissos més orientals com la Tossa d'Alp i el massís del Pedraforca.

Val d'Aran.

L'essència dels Pirineus, una vall atlàntica on l'orografia, amb valls penjades, cims per damunt dels 2000 metres i neus perpètues, i una singularitat idiomàtica: l'aranès. La vall està envoltada d'altes muntanyes, fet que condiciona el seu clima i la relació amb la resta de poblacions.

La Molina - La Masella.

Tant a l'estiu com a l'hivern, aquestes dues estacions de muntanya ofereixen un munt d'activitats familiars.  Durant l'hivern, La Masella, amb 18 remuntadors i 65 pistes, 1 snowparc i amb una cota màxima de 2.535 m, i la Molina, amb un domini esquiable de 66 km, 14 remuntadors i 54 pistes, i durant l'estiu circuit termal, parc d'aventura, bike park... molts son els motius per visitar les estacions de muntanya tot l'any.

La Patum de Berga.

Festa declarada patrimoni oral i immaterial de la humanitat per la UNESCO.  Festa tradicional i popular que es celebra durant la festivitat de Corpus. Aquesta festa representa una lluita entre moros i cristians i consisteix en diferents representacions i molta presència de foc i pirotècnia.

Congost de Mont-rebei.

Una de les joies de la corona del Pirineus, el congost que forma el riu Noguera Ribagorçana, és l'espai natural i reserva natural del Congost de Mont-rebei. Presumeix de ser pràcticament verge i únicament és travessat per un camí de ferradura parcialment excavat a la roca i amb parets que arriben a assolir més de 500 metres de caiguda vertical i amb punt on l'amplada mínima és sols de 20 metres .

 

 

Us recomanem visitar la xarxa de senders i fer-vos una ruta a mida ja sigui amb Itinerànnia i elcami.cat

 


Llegir més

Instal·lacions esportives

Instal·lacions municipals a 700 m de l'alberg
 • Poliesportiu
 • Piscina
 • Camp de futbol de gespa
+info