General

L’Alberg els Caus de Mura es troba a Mura, un petit poble de pedra a només 50 Kms de Barcelona, amb molt d’encant i ple de raconets idíl·lics, on no es pot parar de fer fotos!

La casa

L’alberg es troba al costat de l’església i de la riera, a tocar del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Disposem d’una gran sala polivalent de 100 m2 amb parquet, ideal per fer celebracions, ioga, formacions, assajos, espectacles, projeccions i mil coses que encara no se’ns han acudit!

Gran sala polivalent de 100m2 amb parquet
Menjador amb capacitat per a 50 persones
4 habitacions amb un total de 54 places
Sala d’estar amb xemeneia
Piscina de 55 m2
Calefacció amb biomassa
Forn de llenya
Brasa
Espai de jocs per nens i nenes
Accés per persones amb mobilitat reduïda
Wifi

Els Caus és un lloc ideal per fer retirs de ioga, formacions o estades de grups de teatre, dansa, corals,…
La sala polivalent de 100 m2 és perfecte per aquestes trobades: terra de parquet, sostres alts, projector i equip de àudio, vistes al poble de Mura i al parc Natural.
L’entorn és idílic i relaxant i el menjar per llepar-se’n els dits: cuina a la brasa, pizzes al forn de llenya i paelles que desperten aplaudiments amb productes ecològics i de proximitat. Per qui calgui, fem menjar vegetarià, vegà, per celíacs o qualsevol altre intolerància, al·lèrgia o dietes especials. Tothom és benvingut i cuidat com si estiguéssiu a casa de la mama!

Sempre hi ha un bon motiu per venir a l’ Alberg Els Caus de Mura !!

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº AJ000215

Alberg Els Caus de Mura
Carrer Sol, 1
08278 – Mura
(El Bages)

Exteriors

L’entorn és idílic i relaxant i el menjar per llepar-se’n els dits: cuina a la brasa, pizzes al forn de llenya i paelles que desperten aplaudiments amb productes ecològics i de proximitat. Per qui calgui, fem menjar vegetarià, vegà, per celíacs o qualsevol altre intolerància, al·lèrgia o dietes especials. Tothom és benvingut i cuidat com si estiguéssiu a casa de la mama!

I comptem amb una Piscina de 55 m2!

Cal saber...

Només passejar-se pel poble és tot un plaer a la vista, però per veure llocs en concret…

Mura

El nucli antic
Església de Sant Martí
Font de l’Era – Font que queda a tocar del parc infantil, a l’altre banda del riu.
Font del Rector – font molt bonica que queda de camí al Gorg del Padre
Gorg del Padre – Lloc idíl·lic sobretot quan hi ha força aigua, on es pot contemplar amb tot el seu esplendor

Als voltants

Puig de la Balma
Tines de la Vall del Flequer
El castell de Talamanca (i el poble, que és molt bonic també)
El poble de Rocafort
Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Habitacions

Disposem de 4 habitacions amb 54 places (una d’elles adaptada per minusvàlids)
Sala d’estar amb xemeneia
Menjador amb capacitat per 50 persones
Gran sala polivalent de 100 m2 amb parquet
Accés per minusvàlids amb habitació i bany adaptat
Espai de jocs per nens

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Pensió completa
  • Piscina

Adreça

Alberg els Caus de Mura
Carrer Sol, 1
08278 - Mura

Barcelona interior

Barcelona interior

Les comarques de l'interior de Barcelona amaguen molts racons on viure en harmonia amb la natura encara és possible. Una terra que et convida a descobrir ermites, castells i vestigis històrics d'èpoques diverses a un pas de la ciutat de Barcelona.

Terra de bruixes i bandolers, en un territori dominat per la pobresa, la desesperança i la por, l'espessor densa dels boscos de la Catalunya interor va ser l'escenari idoni per acollir les bruixes i bandolers dels segles XVI i XVII. Encara avui dia una munió de dites, llegendes i indrets ens recorden la seva història. Els vosc ha estat un lloc habitat per personatges reals i imaginaris, de mites i llegendes, que ara pots conèixer en l'escenari on van tenir lloc.

Amb accessos ràpids i ben comunicats, ens trobem en molts dels paratges que han conformat la geografia catalana, com el Parc Natural del Montseny, sens dubte el parc més visitat de Catalunya, el Moianès, pedra i aigua que modelen un paisatge únic,  la plana d'Osona, les Guilleries i el Collsacabra, la plana del Vallès Oriental, al peu del Montseny, el Penedès amb el seu caràcter vitivinícola, Montserrat, parada obligada de pelegrinatge, el Bages, camps de blat i vinya i pobles de carrerons empedrats, els cingles de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Cardona amb el castell i  conjunt medieval...

Difícil resumir i molt per descobrir en una terra de mil colors i de cor rural, on cada comarca amaga els seus tresors.

 

 

Visites

El Moianès.
Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs. El poble de l'Estany, Moià i el mercat dels diumenges, veure el "Nen de Moià" a les coves del Toll, poues de glaç, Castellcir, Castellterçol... i molt més trobareu a aquesta nova comarca.

GR177 o Ronda del Moianès.
Sender de gran recorregut que discorre per els termes municipals del Moianès. Al ser un dels pocs senders de gran recorregut circular, pot tenir qualsevol punt de partida.

El Collsacabra.
El Collsacabra és una zona a cavall entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i la Selva. Gran part de la seva superfície es troba dins els termes municipals de l'Esquirol, Cantonigròs, Falgars, Tavertet i Pruit. Collsacabra és un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles com Tavartet, el Far i l'Avenc.

Massís de les Guilleries.
Massís amb clar caràcter mediterrani i amb els embassaments de Sau i Susqueda, al Ter. El massís de les Guilleries el formen una munior de cims, cingleres i valls, formant una serralada molt complexa.

Bruixes i Bandolers.
La Catalunya interior va ser escenari d'un punyent malestar social a causa de la pobresa i desesperança dels seus habitants. Dones acusades de bruixaria i bandolers amb ànsies de revenja, coincidien en el boscos d'aquesta Catalunya profunda. Montseny, Guilleries i Lluçanès, tot un món per descobrir.

Parc Natural del Montseny.
Parc natural que protegeix part del Massís del Montseny, reserva de la Biosfera i situat a la serralada prelitoral, del qual n'és el massís més enlairat. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: Turó de l'Home, les Agudes, el Matagalls i El Pla de la Calma, que units pels colls de Sant Marçal i de Collformic, encerclen el massís.

l'Alt Penedès.
Un territori històric, capital del vi i del cava, món casteller, una capital medieval. El Penedès es transforma durant l'època de la verema, agita la comarca i omple les tines de nou vi. El castell de Sant Martí Sarroca, el Pantà de Foix, Pontons, les caves, Sant Sadurní d'Anoia, la fira del Gall del Penedès...

Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Cingles i canals, el singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc, contrastat per el verd de les pinedes i alzinars. Podeu bastir el cim de la Mola, el monestir de Sant Llorenç del Munt, coves de Mura o Talamanca.

 


Llegir més
+info