General

A 18 km de la Barcelona, al sud de la costa del Maresme i a la vila del Masnou.

L’Alberg J.M. Batista i Roca és al centre urbà del Masnou, a 10 minuts a peu de la platja. A 112 km de Tarragona, a 96 km de Girona i a 188 Km de Lleida.

La casa

ACTUALMENT LA CASA ÉS TANCADA, SENSE FUNCIONAMENT.

L’edifici és una construcció noucentista dels anys vint, amb les característiques i els espais típics de les cases senyorials de l’època, que ofereix la possibilitat de gaudir d’un espai natural dins del centre urbà.

Alberg amb una capacitat de 95 places, l’Alberg J.M. Batista i Roca té distribuïdes en habitacions de 4,5,6,8 i 10 places.
Equipat per a persones amb mobilitat reduïda. Sala d’estar amb TV, sala de reunions, sala taller i pàrquing. DVD i projector (prèvia reserva).

Amb servei de menjador, màquines de begudes calentes, fredes i sòlids, lloguer de tovalloles, WIFI, jocs de taula. Consulteu a recepció per les activitats de cap de setmana.

Horaris

Recepció:
9.00h a 14.00h i de 16.00h a 21.00h

Menjador:
Esmorzar: de 08.30h a 09.00h
Dinar: de 13.30h a 14.00h
Sopar: de 0.00h a 20.30h

Vespres Tancat a partir de les 22.45h. Per altres horaris, consulteu a l’alberg.

Diumenges Fora de temporada d’estiu es tanca a les 17.00h. Excepte festius i ponts o reserva superior a 20 persones. Per qualsevol dubte consulteu a l’alberg.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº AJ000007

Adreça:
Alberg J.M. Batista i Roca.
Av. Srs. Cusí i Fortunet, 52
08320 – El Masnou
(Maresme)

Exteriors

A 10 minuts a peu de la platja.

Instal·lacions: Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l'alberg). Sala d'estar amb TV, sala de reunions, sala taller i pàrquing. DVD i projector sota petició.

Serveis:Menjador, màquines automàtiques de begudes calentes, fredes i sòlids, lloguer tovalloles, WIFI, reserves HI International, jocs de taula. Informació d'activitats.

Cal saber...

Podeu visitar La Masia Museu Can Magarola, on es pot fer una visita guiada per conèixer una masia amb elements arquitectònics de defensa contra la pirateria. Museu Municipal de Nàutica del Masnou. Visita a les bodegues Marfil amb degustació de vins i caves. Val la pena anar fins al port d'Arenys de Mar, un dels més importants de Catalunya, i fer algunes visites a Barcelona.

Habitacions

Capacitat per 95 places distribuïdes en habitacions de 4, 5, 6, 8 i 10 llits, amb banys compartits.

+info

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Pensió completa
  • Transport públic

Com arribar

A peu: des de l'estació de tren d'Ocata prendre el carrer del Dr. Agell i continuar per l'avinguda del Senyors Cusi i Fortunet fins a trobar l'alberg.

Des de Barcelona

Amb cotxe: C 31 Sortida 218 Mataró per N II, a l'arriba al Masnou, entrar en El Masnou - Ocata 2.5 km Continuar per: N-II(1.9 km) Girar a l'esquerra: C/ Dels Capitans Comellas (0.2 km) Girar a l'esquerra: C/ D'en Fontanills (<0.1 km) Girar a la dreta: BV-5026 / C/ del Doctor Agell (0.3 km) Continuar per: BV-5026 / Av. Dels Senyors Cusí I Fortunet (0.2 km)

Amb tren: Rodalies Renfe: Línia R1.
estació d'Ocata.

Amb autobús: Empresa CASAS. Línia Barcelona-Mataró per N II parada estació d'Ocata.

Des de Lleida

Amb cotxe: A-2 fins a Barcelona Ronda Litoral, C 31 Sortida 218 Mataró per N II, fins arribar al Masnou, Un cop en aquesta població consulteu "amb cotxe des de Barcelona"

Amb tren: Línia Lleida-Barcelona, fins a l'estació de Sants i agafar la línia R1. Parada estació d'Ocata.

Amb autobús: Empresa Autocars Alsina Graells direcció Barcelona fins a l'estació del Nord. Un cop a Barcelona agafar tren línia R1 fins a l'estació d'Ocata.

Des de Tarragona

Amb cotxe: AP-7 fins a Barcelona Ronda Litoral, C 31 Sortida 216 Mataró per N II, fins a al Masnou, Un cop en aquesta població consulteu "amb cotxe des de Barcelona"

Amb tren: Línia Tarragona-Barcelona. Un cop a l'estació de Sants agafar línia R1. Parada estació d'Ocata.

Amb autobús: Empresa Autocars Plana direcció Barcelona fins a la Diagonal. Un cop a Barcelona cal agafar el metro fins a l'estació de Sants i prendre la línia R1 fins a l'estació d'Ocata.

Des de Girona

Amb cotxe: A- 7 fins a Barcelona, després per la C- 58 enllaçar amb la B- 20 direcció Mataró , fins a la sortida Montgat, Tiana, Mataró. Un cop anem per N II, arribar fins al Masnou. Un cop en aquesta població consulteu "amb cotxe des de Barcelona"

Amb tren: Línia Girona-Barcelona. Un cop a l'estació de Sants, agafar la línia R1. Parada estació d'Ocata.

Amb autobús: Línia Girona-Barcelona fins a l'estació del Nord. Després anar fins a l'estació de Sants i agafar un tren, línia R1 fins a l'estació d'Ocata.

Distàncies

Barcelona 23,1 km
Girona 188 km
Tarragona 112 km
Lleida 188 km

Adreça

Alberg Josep Maria Batista i Roca

Avinguda Srs Cusí i Fortunet, 52
08320 - El Masnou
(el Maresme)

Costa de Barcelona

Costa de Barcelona

La costa de Barcelona avarca una amplia zona de costa que va des de Vilanova i la Geltrú fins a Malgrat de Mar. Així doncs, inclou de Sud a Nord, les costes del Garraf i Baix Llobregat, de Barcelona i Maresme.

Una costa molt heterogènia on podem trobar platges de sorra fina i amplada excepcional, com les platges de Vilanova i la Geltrú, i zones amb un paisatge muntanyós meravellós que arriben arran de mar, com la costa del Garraf presidida pel Massís del Garraf o la costa del Maresme, amb el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina tocant la mar Mediterrània.

Les Costes del Garraf i Baix Llobregat. Correspon al litoral de les comarques del Baix Llobregat i el Garraf, limitada al Nord per la Costa de Barcelona i al Sud per la Costa Daurada. La costa és presidida pel Massís del Garraf, que arriba arran de mar i se suavitza cap als extrems amb platges sorrenques i molt obertes. Al Nord, hi trobem l'espai Natural del Delta del Llobregat, on llacunes, zones aigualoses i dunes naturals donen aixopluc a la migració i hivernada d'aus, i al Sud arribem a les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Cubelles.

La Costa del Maresme. Limitada al Nord amb la Costa Brava i al Sud amb la costa de Barcelona, tot i que es sol fer arribar des de la desembocadura de la Tordera fins a la del Besòs, situant Malgrat de Mar a l'extrem nord i El Masnou en l'extrem Sud.
És una costa amb llargues platges de sorra i amb poblacions de gran tradició turística, on el modernisme ha deixat una empremta molt important.
La costa del Maresme compta amb l'espai d'interès natural del Parc del Montnegre i el Corredor, situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.

Visites

 

Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.
El parc compte amb 18 itineraris senyalitzats per fer a peu i diferents allotjaments on podreu gaudir d'una estada immillorable, a cavall del  mar i la muntanya.

Vilanova i la Geltrú i activitats nautico-esportives.

Amb un entorn natural privilegiat i una àmplia oferta d'activitats, Vilanova i la Geltrú és una de les destinacions més seductores per anar en família. Platges de sorra fina i daurada i amb aigües temperades tot l'any, la fan ideal per a la pràctica d'esports nàutics.

El port d'Arenys de Mar i activitats nautico-esportives.

El port d'Arenys de mar és un dels més importants de la costa catalana, exemple evident de la llarga tradició marinera de la vila. La pesca i tota  la industria que es crea a l'entorn del port, mouen gran part de l'activitat de la vila. Cada tarda, quan tornen les barques, l'espectacle està garantit amb la subhasta del peix.
El port esportiu permet la navegació i la pràctica de moltes activitats nàutiques, com caiac, kitesurf, vela...

Parc natural del Garraf i Parc d'Olèrdola

Espai d'interès natural que compta amb molts itineraris senyalitzats, amb antigues ocupacions humanes com el Castell d'Eramprunyà, amb un monestir budista que podreu visitar i l'itinerari botànic de la Pleta.
El parc d'Olèrdola, amb penya-segats i cingleres, formen una plataforma rocosa que assoleix els 358 m d'altitud en el seu punt més alt, la Talaia. Un dels caràcters singulars d'aquest parc és el conjunt monumental d'Olèrdola.

Delta del Llobregat.

L'Espai natural del Delta del Llobregat presenta un ecosistema molt ric i alhora extremadament fràgil. Amb llacunes, zones aigualoses i dunes naturals, fan que prenguin un gran interès de conservació i alhora de difusió.  Amb una fauna marcada per les migracions estacionals d'aus, podem trobar una diversitat d'espècies molt important  i un mosaic de paisatges molt important, amb estanys, maresmes, pinedes litorals i platges.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

Robòtica. Estada de 2 o 3 dies.

  • CM
  • CS
  • ESO
  • BATX

Treballar conceptes de programació, física, matemàtiques tot potenciant actituds com la creativitat, el lideratge, el treball en equip i la cooperació entre grups a partir de la construcció i la programació de diferents robots.

Material de LEGO ® Education

*Disponible com a treball de síntesi i com a projecte de recerca.

Programa d'activitats
Introducció a la Robòtica. Xerrada sobre els conceptes tecnològics i les competències necessàries per fer la posta a punt d'un robot.
El robot explorador. Mecànica, electrònica i programació.
El robot explorador. El sistema de comunicacions.
Tasques cooperatives. Configuració del sistema de comunicacions entre tres robots i competició per equips.
Joc de nit i festa de cloenda.

+info