General

L’ Alberg Mas Silvestre, Canyamars està immers en el paisatge típicament mediterrani de pins i vinyes del Maresme, envoltat pel Parc Natural del Montnegre i el Corredor, la serra Polseruc i veient passar l’aigua de les rieres de Can Rimbles i Canyamars, es troba l’Alberg Mas Silvestre, Canyamars.
Temps enrere, encara era una finca amb pins i vinyes, propietat dels germans Santiago i Antonio Domènech, que hi tenien una petita casa: can Silvestre.

El 1948 hi va arribar la família Balbà a fer-hi de masovers; però el 1960, els germans Domènech van vendre la finca a la Caixa d’Estalvis de Sabadell per alçar-hi una casa de colònies. Can Silvestre va desaparèixer, però els Balbà van continuar dos anys més encarregant-se del manteniment de la casa de colònies.

La casa

L’alberg Mas Silvestre té una superfície construïda de 1.700 m2, està situat al cim d’una carena entre les rieres de Rimblas i Canyamars.
Els nuclis urbans més propers són a 5 km (Canyamars) i a 20 km (Mataró).

L’edifici és d’obra vista a l’interior i arrebossat de color maduixa a l’exterior. Hi ha quatre grans zones: de dia, de nit, esportiva i exteriors. Llar de foc al menjador i a la sala d’activitats.

Instal·lacions: Equipat per a persones amb mobilitat reduïda (consulteu a l’alberg). Calefacció, sala amb TV i DVD, àrea esportiva (futbol, voleibol, bàsquet i piscina) i pàrquing.

Serveis: Menjador, màquines automàtiques de begudes fredes, calentes i WI-FI.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº AJC000012

Alberg Mas Silvestre
Veïnat Rimblas, 14
08319 – Canyamars
(Maresme)

Cal saber...

Horaris

Recepció: de 9.00h a 13.00h, de 16.00h a 19.30h i de 22.00h a 24.00h.

Menjador:
Esmorzar: a les 9.00h
Dinar: a les 14.00h
Sopar: a les 20.00h

Vespre: tanca a les 24.00h

Diumenges: tanca a les 17.00h

Habitacions

Capacitat: 158 places (2 habitacions de 72 places amb espais de 10 i 12 llits).

La casa consta d'espais amb envans amb habitacions d'entre 10 i 12 places.

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Pensió completa
 • Piscina
 • Transport públic

Com arribar

Transport públic:
SAGALÉS, línia 551, sortida de l'estació de rodalies de Mataró fins a Canyamars, parada al parc d'aventura del Bosc Vertical, situat a 4 km fins arribar a l'alberg.

Amb cotxe:
C-33, enllaça amb l'Autovia C-60 de Granollers en direcció a Mataró, sortida núm. 4 (Argentona-Dosrius), en direcció Dosrius- Canyamars, carretera BV5101 a 4.9 km (15min) a 1 km abans d'arribar a Canyamars trencall a la dreta on comença un camí asfaltat de 4 km fins a l'alberg. També, la C-32, per la sortida núm. 13, Argentona-Granollers, enllaça amb l'Autovia C-60 de Granollers.

Amb taxi:
Argentona o Mataró tel. 666 608 916 (24hores)

Adreça

Alberg Mas Silvestre

Veïnat Rimblas, 14
08319 - Canyamars
(Maresme)

Costa de Barcelona

Costa de Barcelona

La costa de Barcelona avarca una amplia zona de costa que va des de Vilanova i la Geltrú fins a Malgrat de Mar. Així doncs, inclou de Sud a Nord, les costes del Garraf i Baix Llobregat, de Barcelona i Maresme.

Una costa molt heterogènia on podem trobar platges de sorra fina i amplada excepcional, com les platges de Vilanova i la Geltrú, i zones amb un paisatge muntanyós meravellós que arriben arran de mar, com la costa del Garraf presidida pel Massís del Garraf o la costa del Maresme, amb el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina tocant la mar Mediterrània.

Les Costes del Garraf i Baix Llobregat. Correspon al litoral de les comarques del Baix Llobregat i el Garraf, limitada al Nord per la Costa de Barcelona i al Sud per la Costa Daurada. La costa és presidida pel Massís del Garraf, que arriba arran de mar i se suavitza cap als extrems amb platges sorrenques i molt obertes. Al Nord, hi trobem l'espai Natural del Delta del Llobregat, on llacunes, zones aigualoses i dunes naturals donen aixopluc a la migració i hivernada d'aus, i al Sud arribem a les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Cubelles.

La Costa del Maresme. Limitada al Nord amb la Costa Brava i al Sud amb la costa de Barcelona, tot i que es sol fer arribar des de la desembocadura de la Tordera fins a la del Besòs, situant Malgrat de Mar a l'extrem nord i El Masnou en l'extrem Sud.
És una costa amb llargues platges de sorra i amb poblacions de gran tradició turística, on el modernisme ha deixat una empremta molt important.
La costa del Maresme compta amb l'espai d'interès natural del Parc del Montnegre i el Corredor, situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.

Visites

 

Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.
El parc compte amb 18 itineraris senyalitzats per fer a peu i diferents allotjaments on podreu gaudir d'una estada immillorable, a cavall del  mar i la muntanya.

Vilanova i la Geltrú i activitats nautico-esportives.

Amb un entorn natural privilegiat i una àmplia oferta d'activitats, Vilanova i la Geltrú és una de les destinacions més seductores per anar en família. Platges de sorra fina i daurada i amb aigües temperades tot l'any, la fan ideal per a la pràctica d'esports nàutics.

El port d'Arenys de Mar i activitats nautico-esportives.

El port d'Arenys de mar és un dels més importants de la costa catalana, exemple evident de la llarga tradició marinera de la vila. La pesca i tota  la industria que es crea a l'entorn del port, mouen gran part de l'activitat de la vila. Cada tarda, quan tornen les barques, l'espectacle està garantit amb la subhasta del peix.
El port esportiu permet la navegació i la pràctica de moltes activitats nàutiques, com caiac, kitesurf, vela...

Parc natural del Garraf i Parc d'Olèrdola

Espai d'interès natural que compta amb molts itineraris senyalitzats, amb antigues ocupacions humanes com el Castell d'Eramprunyà, amb un monestir budista que podreu visitar i l'itinerari botànic de la Pleta.
El parc d'Olèrdola, amb penya-segats i cingleres, formen una plataforma rocosa que assoleix els 358 m d'altitud en el seu punt més alt, la Talaia. Un dels caràcters singulars d'aquest parc és el conjunt monumental d'Olèrdola.

Delta del Llobregat.

L'Espai natural del Delta del Llobregat presenta un ecosistema molt ric i alhora extremadament fràgil. Amb llacunes, zones aigualoses i dunes naturals, fan que prenguin un gran interès de conservació i alhora de difusió.  Amb una fauna marcada per les migracions estacionals d'aus, podem trobar una diversitat d'espècies molt important  i un mosaic de paisatges molt important, amb estanys, maresmes, pinedes litorals i platges.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

Exploradors del temps. Estada de 2 o 3 dies.

 • INF
 • CI
 • CM

Desenvolupar la imaginació i la creativitat utilitzant la immersió d'un viatge en el passat..

Programa d'activitats

La Prehistòria. Ens endinsem als inicis del temps amb la visita dels homes de les cavernes.
Temps de cavallers i princeses. Excursió pels voltants i l'aparició d'un cavaller medieval.
Gladiadors i filòsofs.visita a l'antiga roma per descobrir l'entrenament de gladiadors i el coneixement de la natura dels filòsofs.
Fi del viatge. Celebrem el retorn d'aquest recorregut en el temps amb una festa plena de sorpreses !

Activa les Emocions. Estada de 2 o 3 dies.

 • CI
 • CM
 • CS

Aprendre noves formes de conèixer-nos per dins tot identificant les emocions i gestionant-les de manera positiva. Obtindrem eines i recursos per ser més feliços en el nostre dia a dia.

Programa d'activitats

Jocs de Coneixença. Conèixer el grup, actituds, motivació i conèixer els espais de l'alberg.
Circuit sensorial. Despertarem els sentits en el circuit sensorial.
Art i moviment. Art a ritme de la música fent consciència corporal.
Festa de la felicitat. Danses, colors, alegria i música.
Jocs malabars i equilibris. Xanques, plats xinesos, hula-hoops, diàbolos...
Jocs cooperatius. Treballarem de forma cooperativa.
Treball emocional. Cada dia farem treball emocional.

English Camp, let's Go!. Estada de 2 o 3 dies.

 • CM
 • CS
 • ESO

Esforçar-se i habituar-se a utilitzar una llengua diferent a l'habitual per fomentar les estratègies comunicatives. Podeu demanar el programa en anglès tambè amb les temàtiques de Stage Arts (arts escèniques), Natural Science (Ciències naturals) o Reporter's Research.

Programa d'activitats

Treasure Hunt. Descobrirem l'alberg i l'entorn immediat.
Detectives in the Camp. Una trama misteriosa que els alumnes hauran d'investigar.
Great Games. Esports adaptats.
Snakes & Ladder. Proves actives, lingüístiques i físiques.
Nigth Game and Farewell party. Joc de nit a la primera nit i ball a la segona nit.

Renovables . Estada de 2 o 3 dies.

 • CS
 • ESO

Reflexionar sobre els hàbits de consum energètic i conèixer les fonts d'energia renovables.

Programa d'activitats
Xerrada debat. Les energies renovables i estalvi energètic.
Eficiència energètica. Com podem reduir el consum d'energia.
Cuina solar. Cuinarem i menjarem aliments fets amb energia solar.
Energia solar tèrmica. Muntem equips solars.
Auditoria energètica. Farem estudi de consum de l'alberg.
Energia solar fotovoltaica. Muntatge de maquetes.

+info