General

L’Auró Natura és una Granja Escola especialitzada en colònies d’escoles d’educació especial, innovadora i moderna. Dins de l’economia social, l’Auró no té ànim de lucre, sinó la única voluntat d’oferir una oferta social de qualitat al millor preu.

A l’Auró, unim tot el potencial terapèutic de la natura a través de l’horticultura i la zooteràpia, en un entorn d’oci i d’educació en el lleure. Potenciem l’autonomia dels nens i nenes afectats de limitacions especials o malaltia mental, creant un espai propi dissenyat i pensat per a ells.

Envoltar-nos de la diversitat natural que la terra ens ofereix, sense barreres arquitectòniques ni naturals, amb total autonomia, i treballar les emocions al costat d’animals autòctons, obre un univers de sensacions inimaginables, l’oci i la diversió en un entorn natural inigualable, en un món imaginatiu, obert i relaxant.

A l’Auró us obrim una porta innovadora en l’educació en el lleure, unint l’experiència d’altres països europeus pioners en l’utilització d’aquests tipus de tècniques naturals en l’escola especial i en la convencional, amb els recursos naturals i la climatologia privilegiada del nostre país.

La casa

L’Auró no és un edifici adaptat, és un edifici accessible. Ens basem en l’experiència de molts professionals que han treballat en el camp social, i en contacte directe amb persones amb mobilitat reduïda o afectades d’alguna limitació. I recollint els seus consells, hem dissenyat una instal·lació oberta a tothom, perquè vingui qui hi vingui, disfruti d’un accés universal a tots els espais: sales, banys, menjador, cuina, habitacions, llits, jardins, piscina, etc…

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº AJ000577

Exteriors

Jardins autòctons amb espècies no tòxiques.
Porxo amb vistes a Pinós.
2 Sales de tallers polivalents.
Horts de diferents alçades.
Piscina 1’5m fondària amb rampa d’entrada.
Era exterior orientada al sud.
Jardí sensorial.
Pista vallada per a activitats.
Animals de corral: ponis, gallines, oques, conills, cabres, ovelles, porquets, cavalls…
7 hectàrees de bosc propi per a activitats.

Habitacions

Les habitacions també es dissenyen segons el tipus d’estada i les seves necessitats

Tenim: llits articulats, baranes telescòpiques, bressols, llits individuals, lliteres abatibles per facilitar les transicions en el llit de sota.

Trobareu de manera estàndard:

– 2 habitacions de 20 places

– 1 habitació de 10 places

– 1 habitació de 8 places amb lavabo pròpi

– 1 habitació de 4 places amb lavabo pròpi.

Com que les habitacions estan muntades amb molt espai, ens permeten omplir o treure llits segons les vostres necessitats.

Totes les habitacions són exteriors, l’espai i la llum natural són característiques a totes elles.

Tour virtual

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Pensió completa
  • Piscina

Terres de LLeida

Terres de LLeida

Terres de Lleida.

Una amalgama de pobles i civilitzacions ha llegat a Lleida una cultura rica i inquieta que es reflecteix en la moderna ciutat capital que és avui. Els ilergets, d'origen líber, formen un poble constituït a mitjans del segle VI aC. El seu hàbitat se situa en llocs elevats, per tant, és fàcil imaginar Iltirta al cim de la Roca Sobirana.

Les Terres de Lleida, un museu al cel obert!

Les Terres de Lleida us sorprendran per la diversitat de propostes per gaudir amb la família. Els paisatges de la plana són creuats per mil-i-una rutes amb encant com la Ruta dels Castells de Sió, la Ruta del Vi, la Ruta del Císter o el tren dels llacs.
Per als amants de l'astronomia, no us podeu perdre el Centre d'Observació de l'Univers.
Si voleu passejar per la ciutat de Lleida, us trobareu una magnífica catedral, la Seu Vella, o el conjunt templer de Gardeny.

Us animem doncs, a descobrir les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià i l'Urgell.

 

Visites

La Ruta dels Castells de Sió.
El riu Sió ha esdevingut un espai de frontera en la història d'aquestes terres. Els castells de la frontera, als segles X al XII, van representar una autèntica xarxa defensiva del territori. El Riu Sió, doncs, ens ajuda a resseguir un recorregut temàtic: Montsonís, Montclar, Florejacs, Les Pallargues, Vicfred, Concabella i Formós en són una petita mostra.

Parc Astronòmic del Montsec - Centre d'observació de l'Univers.
Tant de dia com de nit, l'experiència de visitar el Parc és sempre enriquidora. El planetari multimèdia digital, amb una cúpula de 12 metres de diàmetre, es projecta un espectacle audiovisual i on el visitant pot gaudir de l'ull del Montsec. A la nit, es completa amb la obertura de la cúpula per observar el cel real. El parc de Telescopis, obert tant de dia com de nit, permet observar el sol, la lluna, els planetes, nebuloses..

Ruta del Císter.
Formada per 65 municipis de l'Alt Camp, la Conca de BArberà i l'Urgell, els monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges esdevenen l'expressió cabdal que identifica el llegat artístic, cultural i històric d'aquestes comarques d'interior.

Ruta del Tren dels Llacs.
Seu, observa, admira.. deixa't portar a través del paisatge. La línia fèrria Lleida-La Pobla de Segur, es remunta al projecte transpirinenc d'unir la ciutat amb Saint Girons (França), a través del Port de Salau.  La finestra del vagó del tren ens obre la mirada a un paisatge de gran bellesa, un territori de camps de conreu aspres i agrests, amb un fons de cims blancs del Pirineu.

Oli verge de les Garrigues.
L'oli verge extra de les Garrigues, conegut arreu per les seves propietats i exquisidessa, ens obre les portes a una comarca regada per el canal d'Urgell. L'olivera és el conreu més estès de la comarca. També podem visitar les pintures rupestres del Cogui, important jaciment d'art rupestre, o interessants museus etnològics, com el de Juneda, Castelldans i Borges.

El Montsec.
El Montsec és la serra més característica de la Noguera. Passant de ser conca marina fa dos-cents milions d'anys, és l'herència més viva d'una terra on el pas del temps i la història s'expliquen a cada pas. Amb arbres monumentals i reserves de fauna com la de Sant Llorenç de Montgai, el Montsec amaga dins les 180 coves i cavitats un espai per apropar al cel, la natura i la història.

Xarxa de pobles amb encant.
Alós de Balaguer, Guimerà, Tiurana, Murallat, Vallfogona de les Monges.. aquest municipis, sumant una trentena de petits pobles, formen part de la xarxa de pobles lleidatans amb encant. Ben senyalitzats per fer rutes i senders, amb ornamentació floral, color de les façanes... petits poblets que s'han unit i que cuiden els detalls.

Aquelarre de Cervera.
Festa tradicional que es celebra l'últim cap de setmana d'agost i que omple Cervera amb correfocs, espectacles, màgia, esoterisme i bruixes. Els seus protagonismes són "El Mascle Cabró" i les seves dames les bruixes. A més, s'hi organitza la Fira del Gran Boc, on s'ofereixen productes esotèrics i naturistes, o l'Aquerralet infantil, on els més petits fan una cercavila pels carrers de la vila.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

El Circ Arriba a L'Auró! Estada de 2 o 3 dies.

  • NEE

Auró Natura és una Casa de Colònies especialitzada en colònies d’escoles d’educació especial, innovadora i moderna.

Unim tot el potencial terapèutic de la natura a través de l’horticultura i la zooteràpia, en un entorn d’oci i d’educació en el temps lliure.

Ens reunim al vostre centre, i dissenyem plegats les activitats, els horaris i els espais necessaris. Sempre individualitzant la metodologia per cada activitat i perfil.

Amb els suports pedagògics necessaris en cada activitat o taller. Amb l’adequació d’espais i amb monitors especialitzats. Amb ràtios adequades a cada perfil de nens i nenes.

QUÈ ÉS AQUEST CENTRE D’INTERÈS?
Les peripècies dels pallassos, dels malabaristes, dels equilibristes i dels personatges més fantàstics imaginables, transporten als infants en un viatge on el temps es desplaça cap a terres imaginàries, en un món poètic, tendre i subtil, esbojarrat i controlat.... ens posen la realitat de cap per avall.

Programa d'activitats
Les peces de la carpa de circ s'han perdut al bosc. Gimcana i taller a escollir (consulteu els tallers que oferim).
Jardí Sensorial de L'Auró i El Sac Misteriós de les sensacions. Experiència sensitiva i Joc.
On vivim? Joc.
Em dic planeta Terra. Taller.
La Pluja d'Estels, quin espectacle! Joc de nit.
Les Llums i les Ombres Xinesques. Joc de nit.
La vida de l'Aigua. Joc d'aprenentatge.
Plantem Nassos de pallassos.
La Cuina del Circ. Taller de cuina a escollir.
El Botiquí dels Equilibristes. Taller de remeis naturals.
Un Jardí de Pallasso. Taller.
Toca, toca i retoca! joc d'aprenentatge.
La Granja dels Mims. Activitat d'aprenentatge vivencial.
Un Circ de Granja. Gimcana.

Aventura i Natura. Estada de 2 a 3 dies.

  • NEE

Auró Natura és una Casa de Colònies especialitzada en colònies d’escoles d’educació especial, innovadora i moderna.

Unim tot el potencial terapèutic de la natura a través de l’horticultura i la zooteràpia, en un entorn d’oci i d’educació en el temps lliure.

Ens reunim al vostre centre, i dissenyem plegats les activitats, els horaris i els espais necessaris. Sempre individualitzant la metodologia per cada activitat i perfil.

Amb els suports pedagògics necessaris en cada activitat o taller. Amb l’adequació d’espais i amb monitors especialitzats. Amb ràtios adequades a cada perfil de nens i nenes.

QUÈ ÉS AQUEST CENTRE D’INTERÈS?
El nostre planeta és el nostre tresor més gran. Conèixer la diversitat que l’habita ens portarà a entendre el seu valor real, a estimar-lo i cuidar-lo des de la fascinació de les diferents espècies animals i vegetals.

La fauna i flora de Catalunya i dels entorns de la Segarra ens conviden a entrar en un món natural apassionant.

Programa d'activitats
El nostre amic el Bosc. Activitat d'aprenentatge i taller a escollir.
Seguim, escoltem i parlem amb els nostres veïns. Gimcana.
Els secrets cecs del Jardí i el Sac Misteriós de les sensacions.
On vivim. Joc.
Em dic Planeta Terra. Taller a escollir.
Una llum al cel. Joc de Nit.
El Joc de Galileo Galilei. Joc de nit.
Recuperació de Rondalles Populars. Activitat de nit.
El tresor de l'Aigua. Joc d'aprenentatge.
Qui vol fer un bon paper? Joc d'aprenentatge.
I això on ho tiro? Roda de tallers.
Quina terra tenim? Taller experimental.
Un rebost a terra. Taller Fem Planter.
De l'hort al pot. Activitat d'aprenentatge i taller de cuina a escollir.
Les plantes màgiques. Taller de remeis naturals.
Com neixen les plantes. Taller manualitats.
Del Bosc a casa. Taller.
Aquesta flor és un quadre. Taller manualitats.
Toca, toca. Joc d'aprenentatge.
Viure la Granja. Aprenentatge vivencial amb animals.
Cuidem el corral. Gimcana.

Preus

Dormir
Adults 22,00 €
Infantils (menors de 8 anys) 16,50 €

Dormir i àpat*
Adults 33,00 €
Infantils (menors de 8 anys) 27,50 €
* l'àpat pot ser esmorzar o sopar.

Dormir i àpat*
Adults 33,00 €
Infantils (menors de 8 anys) 27,50 €
* l'àpat pot ser esmorzar o sopar.

Pensió completa
Adults 41,80 €
Infantils (menors de 8 anys) 35,20 €

Activitats
Activitat de natura 7,70 €
Activitat amb animals (gossos, cavalls...) 11,00 €
Activitat d'aventura 11,00 €

A tenir en compte
Mínim exclusivitat casa de 30 places.

Preus vàlids fins el desembre del 2018
Preus per persona i amb el 10 % d'IVA inclòs, consulteu si hi ha taxa turística
Preus vàlids tret que es produeixi alguna errada tipogràfica

+info