General

La casa de colònies Cal Diable està situada al terme municipal de Pontons (Alt Penedès), a 20 Km de Vilafranca del Penedès.

Ideal per dur-hi a terme qualsevol classe d’educació en el lleure, descansar, fer trobades i gaudir de la natura. Sense oblidar el caràcter lúdic i de convivència que tenen totes les nostres activitats.

La casa ofereix el servei de cuina casolana.

La casa

Cal Diable té capacitat de fins a 98 places totals, de les quals 20 són accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

1 habitació de 22 places.
1 habitació de 28 places.
2 habitacions de 24 places.

A l’exterior hi torbareu la piscina, camp de futbol, camp de basquet i camps de voleibol i futbol sala.

També compta amb zona de pícnic, barbacoa, esplanades de joc, porxo, hort i granja.

Dades d’interès

Cal Diable
Camí de la Llacuna, s/n
08738 – Pontons
(Alt Penedès)

Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000176

Exteriors

Als exteriors de la casa hi ha zona de picnic, piscina totalment vallada, camp de futbol de gespa, pista poliesportiva de bàsquet i futbol, zona de gespa amb ombra, granja, sales d'activitat i hort.

1. Masia
2. Cuina, menjadors, sala de mestres i dormitoris.
3. Dormitoris i menjador o sala polivalent.
4. Jardí.
5. Pista de futbol i bàsquet pavimentada.
6. Hort.
7. Granja.
8. Camp de futbol amb herba.
9. Zona de picnic.
10. Piscina.

dibuixcasa

Cal saber...

Granja a la pròpia instal·lació.

Habitacions

1 habitació de 22 places
1 habitació de 28 places
2 habitacions de 24 places

Tour virtual

Serveis

  • Allotjament
  • Camp d'esports
  • Pensió completa
  • Piscina

Com arribar

Agafar la sortida de l'autopista AP-7 de Vilafranca del Penedès. Un cop allà agafar la carretera BV-2121 en direcció Sant Martí Sarroca i un cop a aquesta població seguir la carretera fins al poble de Pontons. Passat Pontons i agafar el trencall cap a la Llacuna i un Km. passat el nucli urbà us trobareu el cartell a mà dreta.

Distàncies

Barcelona 68 Km
Tarragona 53 Km
Girona 155 Km
Lleida 104 Km
Vilafranca del Penedès 20 Km

Adreça

Cal Diable

Camí de la Llacuna, s/n
08738 - Pontons
(Alt Penedès)

Barcelona interior

Barcelona interior

Les comarques de l'interior de Barcelona amaguen molts racons on viure en harmonia amb la natura encara és possible. Una terra que et convida a descobrir ermites, castells i vestigis històrics d'èpoques diverses a un pas de la ciutat de Barcelona.

Terra de bruixes i bandolers, en un territori dominat per la pobresa, la desesperança i la por, l'espessor densa dels boscos de la Catalunya interor va ser l'escenari idoni per acollir les bruixes i bandolers dels segles XVI i XVII. Encara avui dia una munió de dites, llegendes i indrets ens recorden la seva història. Els vosc ha estat un lloc habitat per personatges reals i imaginaris, de mites i llegendes, que ara pots conèixer en l'escenari on van tenir lloc.

Amb accessos ràpids i ben comunicats, ens trobem en molts dels paratges que han conformat la geografia catalana, com el Parc Natural del Montseny, sens dubte el parc més visitat de Catalunya, el Moianès, pedra i aigua que modelen un paisatge únic,  la plana d'Osona, les Guilleries i el Collsacabra, la plana del Vallès Oriental, al peu del Montseny, el Penedès amb el seu caràcter vitivinícola, Montserrat, parada obligada de pelegrinatge, el Bages, camps de blat i vinya i pobles de carrerons empedrats, els cingles de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Cardona amb el castell i  conjunt medieval...

Difícil resumir i molt per descobrir en una terra de mil colors i de cor rural, on cada comarca amaga els seus tresors.

 

 

Visites

El Moianès.
Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs. El poble de l'Estany, Moià i el mercat dels diumenges, veure el "Nen de Moià" a les coves del Toll, poues de glaç, Castellcir, Castellterçol... i molt més trobareu a aquesta nova comarca.

GR177 o Ronda del Moianès.
Sender de gran recorregut que discorre per els termes municipals del Moianès. Al ser un dels pocs senders de gran recorregut circular, pot tenir qualsevol punt de partida.

El Collsacabra.
El Collsacabra és una zona a cavall entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i la Selva. Gran part de la seva superfície es troba dins els termes municipals de l'Esquirol, Cantonigròs, Falgars, Tavertet i Pruit. Collsacabra és un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles com Tavartet, el Far i l'Avenc.

Massís de les Guilleries.
Massís amb clar caràcter mediterrani i amb els embassaments de Sau i Susqueda, al Ter. El massís de les Guilleries el formen una munior de cims, cingleres i valls, formant una serralada molt complexa.

Bruixes i Bandolers.
La Catalunya interior va ser escenari d'un punyent malestar social a causa de la pobresa i desesperança dels seus habitants. Dones acusades de bruixaria i bandolers amb ànsies de revenja, coincidien en el boscos d'aquesta Catalunya profunda. Montseny, Guilleries i Lluçanès, tot un món per descobrir.

Parc Natural del Montseny.
Parc natural que protegeix part del Massís del Montseny, reserva de la Biosfera i situat a la serralada prelitoral, del qual n'és el massís més enlairat. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: Turó de l'Home, les Agudes, el Matagalls i El Pla de la Calma, que units pels colls de Sant Marçal i de Collformic, encerclen el massís.

l'Alt Penedès.
Un territori històric, capital del vi i del cava, món casteller, una capital medieval. El Penedès es transforma durant l'època de la verema, agita la comarca i omple les tines de nou vi. El castell de Sant Martí Sarroca, el Pantà de Foix, Pontons, les caves, Sant Sadurní d'Anoia, la fira del Gall del Penedès...

Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Cingles i canals, el singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc, contrastat per el verd de les pinedes i alzinars. Podeu bastir el cim de la Mola, el monestir de Sant Llorenç del Munt, coves de Mura o Talamanca.

 


Llegir més

Activitats escolars

La vida a Pagès. Estada de 2 o 3 dies.

  • EINF
  • CI
  • CM
  • CS
  • NEE

Conjunt d'activitats de caire pedagògic, que pretèn ser una finestra oberta a la pràctica i a la observació directa i en viu de l'activitat que es vol treballar.

Programa d'activitats
Granja. Visita a la Granja i cida de granger.
Horta. Plantar, llaurar, regar, collir, transplantar...
Jardineria. Aprendre a tenir cura del jardí. Plantar una alfabrega.
Taller de llana. Conèixer el procès artesà de la llana i teixir un tros de tela.
Itinerari de natura. Seguir rastres, conèixer plantes, observar animals...
Construcció de titelles. Treball de reciclatge.

Activitats familiars

Activitats en Família. De Dissabte a Dinar, a Diumenge a dinar*.

  • De 3 a 12 anys

Per els que us allotgeu a partir de dissabte a dinar, s'ofereix un programa d'activitats de caire familiar; Matí, benvinguda i visita a la granja. Tarda, visita a l'hort i gimcana per tota la família. Al vespre gaudirem d'una discoteca.
El diumenge podeu seguir fent activitats, jugar o fer alguna visita turística per els voltants de la casa.

Consulteu les diferents opcions, preus d'activitats de matí i tarda a partir de 12,10 €

Programa d'activitats

Dissabte al matí:
Benvinguda i Visita a la Granja.
Dissabte a la tarda:
Visita a l'hort.
Gimcana per a tota la família.
Dissabte a la nit:
Vetllada/Discoteca.

* Aquest programa és orientatiu i pot variar en funció del temps, quantitat de participants o altres factors. Si és el cas, sempre que puguem us avisarem amb antelació.

Preus

Pensió completa Adult (+ 15 anys) 40,70 €
Pensió completa Infantil (fins els 15 anys) 31,90 €
Pensió completa petits (fins els 6 anys) 22,00 €

Àpat extra Adult 10,45 €
Àpat extra Infantil 8,25 €
Àpat extra Petits 6,60 €

1/2 Pensió Adult (+ 15 anys) 31,90 €
1/2 Pensió Infantil (fins els 15 anys) 26,40 €
1/2 Pensió petits (fins els 6 anys) 16,50 €

Taller o activitat de matí i tarda 11,00 €

Preus vàlids fins el 31 d'agost del 2019
Preus per persona i amb el 10 % d'IVA inclòs
Preus vàlids tret que es produeixi alguna errada tipogràfica

+info