General

El centre esportiu Canyelles és un centre situat a 300 mts de la Cala Canyelles, una de les cales més ben conservades de la Costa Brava.
Ubicada prop d´una cala que reuneix unes bones condicions per a l´estudi de la flora i la fauna marina del litoral de la Costa Brava. Cala Canyelles s´ofereix com a escola de mar i com a escola esportiva.

La casa

La instal·lació disposa de 30 habitacions amb bany complet (habitacions de 6-8 places) i 12 habitacions amb bany col·lectiu. (habitacions de 4-8 places).

Amb dues pistes poliesportives, una de gespa artificial coberta i l’altra de ciment, on es practiquen diferents esports com futbol sala, bàsquet, voleibol, i tot tipus de jocs.

Una piscina de 25 x 12,50m i una infantil, cobertes i climatitzades on es practiquen diferents esports d’aigua i el bateig d’immersió.

Disposa de 3 pistes de tennis de terra batuda i 3 de pàdel tennis, totes elles il·luminades, així com del material necessari; raquetes, pales i pilotes per practicar aquests esports. Es fa un nivell d’iniciació, donant prioritat a la part lúdica del joc. Coneixements elementals tècnics del “drive”, revés, servei i boleia.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000452

Cala Canyelles
Avgda. Canyelles, 25
17310 – Lloret de Mar
(La Selva)

Exteriors

Les instal·lacions esportives consten de 3 pistes de tennis de terra batuda i 3 pistes de pàdel, totes elles amb il·luminació, piscina climatitzada de 25 x 12,5 m, piscina infantil, pista poliesportiva amb gespa artificial, una pista poliesportiva de ciment, tennis taula, 2 rocòdroms, un espai diàfan per la pràctica de dansa, arts marcials, yoga...

Una secció nàutica amb:
3 barques d'esquí nàutic
4 esquí-bus
40 caiacs
12 pedalo
12 Paddle Surf
1 Barca ràpida de passeig
2 barques de salvament
Centre d'immersió amb dues barques.

Cal saber...

Molt a prop de la platja, Cala Canyelles.

Habitacions

30 habitacions amb bany complert
12 habitacions col·lectives amb bany col·lectiu.

6 vestuaris.

Tour virtual

Serveis

 • Adaptada
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Pensió completa
 • Piscina

Com arribar

La instal·lació es troba passada la població de Lloret de Mar. Per arribar fins a Lloret es pot arribar per l'autopista AP-7 i sortir per la 9A, direcció C-35 Santa Coloma de Farners, Lloret de Mar, Palamós.
Agafar la C-35 direcció Vidreres. A la segona rotonda, ja a Vidreres, prendre direcció Lloret de Mar (C-63).
Ja a l'entrada de Lloret de Mar, girar a l'esquerre en direcció a la GI-682 (direcció Tossa de Mar), passant per les afores de Lloret, fins a agafar la Avinguda Canyelles.

Distàncies

Barcelona 71 Km
Tarragona 163 Km
Girona 40 Km
Lleida 222 Km

Adreça

Colònies Canyelles

Avinguda Canyelles, 25
17310 - Lloret de Mar
(Girona)

Girona - Costa Brava

Girona - Costa Brava

Bufa ventet de Garbí, vent en popa i mar bonança, que anirem cap a llevant, fins a la ratlla de França!

Moltes són les havaneres que parlen de la Costa Brava, costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i que acaba a la frontera amb França, al municipi de Portbou. La seva longitud és de 200 quilòmetres i limita al nord amb la costa vermella Rossellonesa i al sud amb la Costa del Maresme. Inclou el litoral de tres comarques: La Selva, El Baix Empordà i l'Alt Empordà.

La Costa Brava és sol, platja, cales amagades entre la vegetació, banys refrescants, aigües netes, tranquil·litat, camins de ronda, viles marineres amb encant, visitar el famós triangle del pintor
empordanés Salvador Dalí, els museus de Figueres, Púbol i Portlligat...

Del litoral, la natura hi té un protagonisme destacat, amb el Parc Natural del Cap de Creus, El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i el Parc Natural del Mongrí, les Illes Medes i el Baix ter, tres escenaris diversos, tres paratges de gran valor biològic.
Et captivarà per la bellesa de les platges i cales, autèntics paradisos amagats entre penya-segats, i viles de gran caràcter mediterrani com Cadaqués o Calella de Palafrugell, o indrets singulars com la Badia de Roses i els jardins botànics de Cap Roig, viles medievals com Tossa de Mar o Pals, el monestir de Sant Pere de Rodes i les ruïnes d'Empúries... i aixó n'és sols un tastet...

La Costa Brava és una suma de sensacions que et sorprendran, des de Blanes fins a Portbou.

Les comarques de l'interior de Girona son unes privilegiades pel que fa al patrimoni natural. Hi trobareu rius, boscos mediterranis i de ribera, serralades muntanyoses, camps, hortes i conreus, i, en general, un paisatge que ha sabut entrelligar el creixement urbà amb la preservació de l'entorn natural. Per tot aixó i molt més, les comarques de Girona tenen una tercera part del territori protegida com a espais d'interès natural.

Les comarques de l'interior de Girona destaquen per un paisatge clarament agrícola, ramader, i ens endinsen en la natura, de la mateixa manera també podem visitar alguns pobles o ciutats de caire medieval.

Si no saps que fer, pots planificar-te tot l'any a Girona, fent natura i tursime actiu, rutes vinícoles, visitar estanys, cicloturisme, vies verdes, BTT, senderisme...

També pots travessar la Garrotxa i Osona, passant per Besalú, tot caminant i descobrint el GR-2, que va des de la Jonquera fins al Besòs, concretament Aiguafreda.

 

 

Visites

Estany de Banyoles.
És el llac natural més gran de Catalunya i també es l'origen i principal signe d'identitat de la ciutat de Banyoles. Mesura aproximadament 2.150 metres de llargada i amb una amplada màxima de 775 metres. Sistema ambiental de notable valro, la comarca fa temps que clama perquè estigui considerat com a Parc Natural.

Parc Natural del Cap de Creus.
Protegint gran part de la península del Cap de Creus, és va crear el primer parc marítimo-terrestre de Catalunya.
Dominada per Penya-segats a causa de l'erosió provocada per la tramuntana i el mar, esdevé el darrer contrafort pirinenc dins la Mediterrània.

Les Gavarres.
Desprès d'haver estat intensament poblades, avui són pràcticament deshabitades. Bosquets de ribera marcadament mediterrànies, salamandres, llimacs i vidriol, tots ells cercant la humitat a la ribera, brolles, pinedes, alzinars i sureres, tot aixó i molt més al massís de les Gavarres.

Aiguamolls de l'Empordà.
Els Aiguamolls són un conjunt de maresmes generades per el curs final de la Muga, el Fluvià, el Ter i el Daró.  Comprèn un total de 4.824 hectàrees formades per dunes, llacunes salabroses i dolces, prats inundables i zones de conreu.
També és un bon indret per observar aus com, les cigonyes, l'ànec collverd, el Bernat Pescaire i la Fotja. Actualment també s'hi està reintroduint la llúdriga.

Illes Medes i l'Estartit.
Set illots que formen les illes Medes. Arxipèlag situat a poc més d'un quilòmetre de litoral de l'Estatit i formen part del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Aquestes illes són una gran reserva de fauna i flora marina.
El fons sorrenc permet el creixement de prats marins de Posidonia i les múltiples coves del fons de les illes permeten que el corall vermell es desenvolupi.

Alt Empordà.
Quan descobreixis la comarca, veuràs que sobretot és una terra acollidora per estar-s'hi, durant una escapada d'uns dies o unes vacances llargues.

Dansa de la Mort a Verges.
Processó tradicional de Dijous Sant a la població de Verges, representant una dansa basada en la dansa de la Mort que en l'època medieval era comú en l'Europa Occidental. Festa declarada d'interès nacional.

Oli de l'Empordà.
Els olivets de la carretera de l'Escala evoquen els camps d'oliveres de Grècia. Potser era la intenció dels Grecs quan van desembarcar a Empúries el 580 AC i van convertir aquesta zona en el gran trull de la Mediterrània.

Vies Verdes. Olot - Girona.
El tram Olot-Giroan és un traçat més de les Vies Verdes. Un traçat de 57 quilòmetres que travessa tres comarques i dotze pobles. Recorrent les valls del riu Fluvià, Brugent i Ter. Aquesta ruta té un suau pendent des d'Olot fins a Girona, i el seu punt més alt se situa al Coll d'en Bas, a 558 metres sobre el nivell del mar. Es pot fer a peu o en bicicleta.

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.
Cruïlles, ja ja surt als documents del s.X,  on bona part del seu territori es troba al paratge natural de les Gavarres, protegit com a Espai d'interès Natural, conserva l'escènica de nucli medieval. Monells, conserva diferents trams emmurallats i torres, i Sant Sadurní de l'Heura es vertebra a partir de la plaça i el carrer Major, convidant a passejar per el nucli històric.

Ruïnes d'Empúries. Ciutat Grega i Romana.
Porta d'entrada de la cultura grega i romana a la península ibèrica, Empúries és un jaciment excepcional i constitueix un lloc privilegiat per entendre l'evolució de l'urbanisme grec i analitzar l'urbanisme romà i la seva transformació durant l'època imperial.
Empúries, punt de partida del GR-1, sender històric que uneix Sant Martí d'Empúries fins a Fisterra, Galícia, passant per Banyoles, Ripoll, Sant Llorenç de Morunys, o el congost de Mont-rebei.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

Esportiu-Nàutic. Estada de 3 a 5 dies.

 • CM
 • CS
 • ESO

Amb un equip de monitors especialitzats, s'ofereix un programa esportiu i amb activitats nàutiques. El disseny del programa és propi de cada estada.

Programa d'activitats
Esquí Nàutic
Esquí Bus (Xurro/Banana)
Caiac
Snorkel
Paddle Surf
Pedaló
Volta en barca Ràpida
Bateig d'Immerssió a la Piscina
Tennis, a pistes de terra batuda
Pàdel Tennis
Rocòdrom (Escalada en Paret)

Escola de mar Altina. Estada de 2 o 3 dies.

 • CI
 • CM
 • CS

Amb l'objectiu de donar una visió àmplia del mar i afavorir la relació que hi ha amb l'home, s'ofereixen un seguit d'activitats diferenciades segons les edats. Grups acompanyats de biòlegs.

Programa d'activitats
El port de Cala Canyelles. Excursió amb barca.
Dissecció / Toca-Toca. Manipulació del peix.
La platja. Estudi de la sorra i origen de la platja.
Rocòdrom. Enfilats amb un arnès.
Descobrim el mar. Esudi del plàcton des d'una barca.
Litoral rocòs. Algues i animals marins. Estudi de la flora i fauna marina.
La llotja de Blanes. Subhasta del peix.

Escola de mar i esportiu Arca. Estada de 3 a 5 dies.

 • CM
 • CS

Combina l'escola de mar amb un programa esportiu, a parts iguals. 4 activitats d'escola de mar i 4 activitats esportives.

Programa d'activitats
El port de Cala Canyelles. Excursió amb barca.
Dissecció / Toca-Toca. Manipulació del peix.
La platja. Estudi de la sorra i origen de la platja.
Rocòdrom. Enfilats amb un arnès.
Esquí nàutic. Esquí al mar.
Esquí-bus. "Xurro o banana".
Piragua. Entrarem al mar amb aquesta divertida embarcació.

Instal·lacions esportives

Cala Canyelles. Instal·lacions Esportives.

 • Escoles i clubs de Tennis i Paddle
 • Clubs Esportius: Futbol, bàsquet o handbol
 • Clubs nàutics
 • Clubs de natació
 • Clubs d'arts marcials

A Cala Canyelles trobareu equipaments i instal·lacions ideals per organitzar estades esportives.
Practiqueu el vostre esport preferit a la Costa Brava!

Cala Canyelles. Equipaments Esportius.

Cala Canyelles, situada a Lloret de Mar, és un complex esportiu pluridisciplinari a tocar d'una de les millors cales de la Costa Brava.

La instal·lació compta amb piscina climatitzada, pistes de tennis i Pàdel tennis, rocòdroms...
Disposa de bar i restaurant amb diferents menjadors, 30 habitacions amb bany complet i 12 habitacions col·lectives amb banu col·lectiu. Infermeria, vestuaris i sales de jocs, actes o reunions.

Clubs nàutics.
A tocar de la Cala, el C.E. Canyelles disposa d'unes instal·lacions i equips immillorables.
3 barques d'esquí nàutic
4 esquí-bus
40 caiacs
12 paddle surf
12 pedalo
1 barca ràpida de passeig
2 barques de salvament
Centre d'immersió amb dues barques

Clubs de natació.
Amb dues piscines, una reglamentaria de 25x12,5 m i climatitzada a l'hivern, l'altre una piscina infantil.
La piscina disposa de graderies i diferents carrils per competició.

Tennis i Pàdel.
Canyelles disposa de 3 pistes de tennis de terra batuda i 3 pistes de pàdel tennis.

Futbol, bàsquet, volei platja i handbol.
Pista poliesportiva de gespa artificial, amb carpa per els dies de sol. Pista poliesportiva de Ciment.
Amb una pista de bàsquet i 1 de futbol sala amb gespa.
Disposa a peu de platja d'un camp de voley platja.

Gimnàs i vestuaris.
Gimnàs apte per la gimnàsia esportiva, ja sigui arts marcials, dansa, etc...
6 vestuaris i infermeria.

Altres instal·lacions.
Cala Canyelles també disposa de dos rocòdroms.

+info