General

La casa de colònies Can Brugarola es troba ubicada dins el terme municipal de Canet de Mar i a tan sols 150 metres de la platja. Canet és un poble amb un clima suau, obert als visitants i amb un tresor artístic immillorable: el Modernisme. Tot plegat amb el benefici d’una situació geogràfica privilegiada que ens permet gaudir, tant del mar, com de la muntanya.

La casa consta de diferents edificacions. En una hi trobem el menjador, cuina i un bloc de sanitaris. A un altre edifici hi trobem els mòduls de dormitoris. Les habitacions donen directament al pati i es disposa de places adaptades. També hi trobem diferents sales, una sala polivalent i una sala amb aquaris, amb una representació dels diferents biòtops marins (sota reserva prèvia).

La finca està totalment tancada i disposa de diferents zones de joc i piscina.


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000396

Exteriors

Als exteriors hi trobem el pati amb esplanades per a jocs, la piscina, i les sales. A tant sols 150 mts de la platja.

Cal saber...

A 150 metres de la platja de Canet de Mar, i a 4 km del port nàutic d'Arenys de Mar. S'hi pot accedir des de la casa, fent un agradable caminada per el passeig marítim.

Habitacions

6 habitacions de 10 places
1 habitació de 20 places

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Dret a cuina
 • Pensió completa
 • Piscina
 • Transport públic

Com arribar

Amb cotxe
Arribant a Canet de Mar per la N-II o bé per la C-32 (autovia del Maresme) s'ha d'accedir fins l'estació de RENFE, situada a la mateixa N-II, un cop allà cal anar fins al final del poble en direcció Sant Pol/Girona i a l'últim semàfor prendre el carril del mig per girar a l'esquerra. Pujar l'avinguda gran i el segon carrer girar a la dreta, previ indicador.

Amb tren
A la pàgina web de la companyia RENFE trobareu els horaris de Rodalies 1. Haureu de baixar a l'estació de Canet de Mar i cal anar fins al final del poble en direcció Sant Pol/Girona (en direcció a l'esquerre) i a l'últim semàfor girar a l'esquerra. Pujar l'avinguda gran i el segon carrer girar a la dreta, previ indicador de la casa.

Distàncies

Barcelona 43 Km
Tarragona 138 Km
Girona 57 Km
Lleida 196 Km
Arenys de Mar 4 km

Costa de Barcelona

Costa de Barcelona

La costa de Barcelona avarca una amplia zona de costa que va des de Vilanova i la Geltrú fins a Malgrat de Mar. Així doncs, inclou de Sud a Nord, les costes del Garraf i Baix Llobregat, de Barcelona i Maresme.

Una costa molt heterogènia on podem trobar platges de sorra fina i amplada excepcional, com les platges de Vilanova i la Geltrú, i zones amb un paisatge muntanyós meravellós que arriben arran de mar, com la costa del Garraf presidida pel Massís del Garraf o la costa del Maresme, amb el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina tocant la mar Mediterrània.

Les Costes del Garraf i Baix Llobregat. Correspon al litoral de les comarques del Baix Llobregat i el Garraf, limitada al Nord per la Costa de Barcelona i al Sud per la Costa Daurada. La costa és presidida pel Massís del Garraf, que arriba arran de mar i se suavitza cap als extrems amb platges sorrenques i molt obertes. Al Nord, hi trobem l'espai Natural del Delta del Llobregat, on llacunes, zones aigualoses i dunes naturals donen aixopluc a la migració i hivernada d'aus, i al Sud arribem a les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Cubelles.

La Costa del Maresme. Limitada al Nord amb la Costa Brava i al Sud amb la costa de Barcelona, tot i que es sol fer arribar des de la desembocadura de la Tordera fins a la del Besòs, situant Malgrat de Mar a l'extrem nord i El Masnou en l'extrem Sud.
És una costa amb llargues platges de sorra i amb poblacions de gran tradició turística, on el modernisme ha deixat una empremta molt important.
La costa del Maresme compta amb l'espai d'interès natural del Parc del Montnegre i el Corredor, situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.

Visites

 

Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.
El parc compte amb 18 itineraris senyalitzats per fer a peu i diferents allotjaments on podreu gaudir d'una estada immillorable, a cavall del  mar i la muntanya.

Vilanova i la Geltrú i activitats nautico-esportives.

Amb un entorn natural privilegiat i una àmplia oferta d'activitats, Vilanova i la Geltrú és una de les destinacions més seductores per anar en família. Platges de sorra fina i daurada i amb aigües temperades tot l'any, la fan ideal per a la pràctica d'esports nàutics.

El port d'Arenys de Mar i activitats nautico-esportives.

El port d'Arenys de mar és un dels més importants de la costa catalana, exemple evident de la llarga tradició marinera de la vila. La pesca i tota  la industria que es crea a l'entorn del port, mouen gran part de l'activitat de la vila. Cada tarda, quan tornen les barques, l'espectacle està garantit amb la subhasta del peix.
El port esportiu permet la navegació i la pràctica de moltes activitats nàutiques, com caiac, kitesurf, vela...

Parc natural del Garraf i Parc d'Olèrdola

Espai d'interès natural que compta amb molts itineraris senyalitzats, amb antigues ocupacions humanes com el Castell d'Eramprunyà, amb un monestir budista que podreu visitar i l'itinerari botànic de la Pleta.
El parc d'Olèrdola, amb penya-segats i cingleres, formen una plataforma rocosa que assoleix els 358 m d'altitud en el seu punt més alt, la Talaia. Un dels caràcters singulars d'aquest parc és el conjunt monumental d'Olèrdola.

Delta del Llobregat.

L'Espai natural del Delta del Llobregat presenta un ecosistema molt ric i alhora extremadament fràgil. Amb llacunes, zones aigualoses i dunes naturals, fan que prenguin un gran interès de conservació i alhora de difusió.  Amb una fauna marcada per les migracions estacionals d'aus, podem trobar una diversitat d'espècies molt important  i un mosaic de paisatges molt important, amb estanys, maresmes, pinedes litorals i platges.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

El tresor d'en Cap de Trons. Estada de 2 o 3 dies.

 • EINF
 • CI

El pirata de Can Brugarola ens ha demanat un cop de mà, aconseguir el mapa que ens conduirà cap al tresor d'en Cap de Trons.

Programa d'activitats
El Port d'Arenys. Arts de pesca i volta en barca de pescadors.
La Llotja. Joc de banderes.
Toca-Toca. Observació i tacte de diferents espècies marines.
Jocs a la platja. Descoberta de la platja de Canet de Mar.
Aquaris. Visitarem els aquaris de Can Brugarola.
Conserva del seitó. Taller de conserva i el salaó.
Vetllada pirata. Vetllada marinera.
Galeardes Pirates. Josc d'interpretació.

Llops de Mar. Estada de 2 o 3 dies.

 • CM
 • CS

Voleu pujar al vaixell escola de Can Brugarola? Al vaixell aprendreu tot el necessari per a ser uns autèntics llops de mar.

Programa d'activitats
El Port d'Arenys. Arts de pesca i volta en barca de pescadors.
La Llotja. Joc de banderes.
La vida a prop de mar. Joc d'interpretació.
Jocs a la platja. Descoberta de la platja de Canet de Mar.
Aquaris. Visitarem els aquaris de Can Brugarola.
Conserva del seitó. Taller de conserva i el salaó.
Vetllada pirata. Vetllada marinera.
Galeardes Pirates. Josc d'interpretació.

Preus

Estades de grups familiars

Allotjament 20,90 €

Mitja pensió Adult (+15 anys) 38,50 €
Mitja pensió Infantil (de 2 a 15 anys) 28,60 €

Pensió completa Adult (+15 anys) 44,00 €
Pensió completa Infantil (de 2 a 15 anys) 33,00 €

Dinar extra Adult (+15 anys) 13,20 €
Dinar extra Infantil (de 2 a 15 anys) 11,00 €

Allotjament i Sala cuina 23,10 €

Dinar i Passar el Dia Adult 25,30 €
Dinar i Passar el Dia Infantil (2 a 8 anys) 19,80 €

Estades entitats de lleure

Allotjament 19,80 €
Allotjament i Sala cuina 21,45 €
Mitja pensió 30,25 €
Pensió completa 34,65 €
Dinar extra 9,90 €

A tenir en compte:
Els allotjaments amb dret a cuina el mínim és de 70 places i es demana una fiança a partir de 300,00 € (segons places i dies)

Preus vàlids fins el 31 d'agost del 2019
Preus per persona i amb el 10 % d'IVA inclòs.
Preus vàlids tret que es produeixi alguna errada tipogràfica

+info