General

Can Mas és una casa situada al Massís del Garraf, al costat mateix de Torrelles de
Llobregat. Els primers vestigis de la casa daten del segle XV però no fou fins l’any 1850 que la casa s´amplia i comença a tenir importància. Envoltada de vegetació de tota mena, Can Mas ens ofereix la possibilitat de treure el cap per uns moments, a un món que avui en dia sembla més propi d´un somni.

La casa

A tant sols 23 km. de Barcelona, la casa de colònies de Can Mas gaudeix d’un marc natural incomparable i d’un ambient rural ideal per activitats de lleure, natura i a l’aire lliure.

La casa de colònies està distribuïda en dues plantes. A la planta baixa hi trobem l´entrada, 2 menjadors de 90 i 70 places, cuina i l’escala d´accés a la planta pis. A la planta pis hi trobem les habitacions i els blocs sanitaris.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000065

Casa de colònies Can Mas
Camí de Torrelles a Can Sala, s/n
Torrelles de Llobregat
08629 – Torrelles de Llobregat
(Baix Llobregat)

Exteriors

Als exteriors hi trobem fins a 6 sales tallers, àrea de pic-nic, el camp d´esports, la piscina, la granja, hort i el camp de cirerers.

5 Sales tallers
1 sala diàfana de 100m2
El Trull (sala amb xemeneia)

Granja
Camp de fútbol
zona de picnic
3 esplanades.

Cal saber...

Disposa de Granja a la pròpia instal·lació !!

Habitacions

A la planta pis hi trobem les habitacions de 6 fins a 28 places amb els corresponents blocs sanitaris.

2 habitacions de 10 places
1 habitació de 18 places
1 habitació de 20 places
1 habitació de 26 places

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Dret a cuina
 • Pensió completa
 • Piscina

Com arribar

En transport privat.
Tan si aneu per la AP-2 o la A-2 , heu d'agafar la sortida Sant Feliu de Llobregat i Molins de Rei en direcció a Sant Vicenç dels Horts fins a la cruïlla amb la carretera BV-2002, travessar-la en direcció a Torrelles de Llobregat, incorporant- he a la carretera BV-2005. Des d'aquesta rotonda, fins a la rotonda de l’entrada a Torrelles de Llobregat, hi ha 5 Quilòmetres. A l’esquerra hi ha una gasolinera. Aquesta rotonda té tres sortides la primera va a una zona industrial, la segona dur, al nucli del poble i és molt difícil sortir-se’n, i per últim, la tercera, és una variant, que seguint els indicadors de la barriada de Can Mas, podreu arribar fins la masia.

Amb transport públic.
.- En FGC. Línia St Vicenç dels Horts (20') i agafar autobús (15') direcció Torrelles del Llobregat, parada Serralet de Can Coll. Caminar fins a Can Mas (15').
.- Renfe. Tant la R1 o R4 fins a Molins de Rei (20') i agafar bus (30') fins a la parada Serralet de Can Coll, caminar fins a Can Mas (15').
.- Bus L62 a Collblanc (Camp Nou) fins a la parada Serralet de Can coll (1h), caminar fins a Can Mas (15').

Distàncies

Barcelona 15 Km
Tarragona 86 Km
Girona 110 Km
Lleida 144 Km
Sant Feliu de Llobregat 15 Km

Adreça

Can Mas

Casa de Colònies Can Mas, s/n
08629 - Torrelles de Llobregat
(Baix Llobregat)

Costa de Barcelona

Costa de Barcelona

La costa de Barcelona avarca una amplia zona de costa que va des de Vilanova i la Geltrú fins a Malgrat de Mar. Així doncs, inclou de Sud a Nord, les costes del Garraf i Baix Llobregat, de Barcelona i Maresme.

Una costa molt heterogènia on podem trobar platges de sorra fina i amplada excepcional, com les platges de Vilanova i la Geltrú, i zones amb un paisatge muntanyós meravellós que arriben arran de mar, com la costa del Garraf presidida pel Massís del Garraf o la costa del Maresme, amb el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina tocant la mar Mediterrània.

Les Costes del Garraf i Baix Llobregat. Correspon al litoral de les comarques del Baix Llobregat i el Garraf, limitada al Nord per la Costa de Barcelona i al Sud per la Costa Daurada. La costa és presidida pel Massís del Garraf, que arriba arran de mar i se suavitza cap als extrems amb platges sorrenques i molt obertes. Al Nord, hi trobem l'espai Natural del Delta del Llobregat, on llacunes, zones aigualoses i dunes naturals donen aixopluc a la migració i hivernada d'aus, i al Sud arribem a les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Cubelles.

La Costa del Maresme. Limitada al Nord amb la Costa Brava i al Sud amb la costa de Barcelona, tot i que es sol fer arribar des de la desembocadura de la Tordera fins a la del Besòs, situant Malgrat de Mar a l'extrem nord i El Masnou en l'extrem Sud.
És una costa amb llargues platges de sorra i amb poblacions de gran tradició turística, on el modernisme ha deixat una empremta molt important.
La costa del Maresme compta amb l'espai d'interès natural del Parc del Montnegre i el Corredor, situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.

Visites

 

Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.
El parc compte amb 18 itineraris senyalitzats per fer a peu i diferents allotjaments on podreu gaudir d'una estada immillorable, a cavall del  mar i la muntanya.

Vilanova i la Geltrú i activitats nautico-esportives.

Amb un entorn natural privilegiat i una àmplia oferta d'activitats, Vilanova i la Geltrú és una de les destinacions més seductores per anar en família. Platges de sorra fina i daurada i amb aigües temperades tot l'any, la fan ideal per a la pràctica d'esports nàutics.

El port d'Arenys de Mar i activitats nautico-esportives.

El port d'Arenys de mar és un dels més importants de la costa catalana, exemple evident de la llarga tradició marinera de la vila. La pesca i tota  la industria que es crea a l'entorn del port, mouen gran part de l'activitat de la vila. Cada tarda, quan tornen les barques, l'espectacle està garantit amb la subhasta del peix.
El port esportiu permet la navegació i la pràctica de moltes activitats nàutiques, com caiac, kitesurf, vela...

Parc natural del Garraf i Parc d'Olèrdola

Espai d'interès natural que compta amb molts itineraris senyalitzats, amb antigues ocupacions humanes com el Castell d'Eramprunyà, amb un monestir budista que podreu visitar i l'itinerari botànic de la Pleta.
El parc d'Olèrdola, amb penya-segats i cingleres, formen una plataforma rocosa que assoleix els 358 m d'altitud en el seu punt més alt, la Talaia. Un dels caràcters singulars d'aquest parc és el conjunt monumental d'Olèrdola.

Delta del Llobregat.

L'Espai natural del Delta del Llobregat presenta un ecosistema molt ric i alhora extremadament fràgil. Amb llacunes, zones aigualoses i dunes naturals, fan que prenguin un gran interès de conservació i alhora de difusió.  Amb una fauna marcada per les migracions estacionals d'aus, podem trobar una diversitat d'espècies molt important  i un mosaic de paisatges molt important, amb estanys, maresmes, pinedes litorals i platges.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

El Follet Papet. Estada de 2 o 3 dies.

 • EINF
 • CI

Can Mas és habitada per el pagès Francesc, al poble tothom el coneieix per el seu mal humor. El que no sap la gent del poble és que té un veí divertit i eixerit, el Follet Papet.

Programa d'activitats
Bosc. Excursió al bosc.
Jocs tradicionals. Jocs i tradicions catalanes.
Mermelada. Elaborarem mermelada.
Bossetes d'olor. Cercarem plantes aromàtiques i en farem bossetes.
Granja. Visitarem la granja.
Horta. Farem de pagesos.

Calendari del pagès. Estada de 2 o 3 dies.

 • EINF
 • CI

A Can Mas hi viuen pagesos i, com tots els pagesos, no només viuen del camp sinó que també de les bestioles de la granja, l'horta i de l'aprofitament del bosc.
Per saber què han de fer a cada època de l'any, utilitzen el calendari del pagès.

Programa d'activitats
Calendari del pagès. Elaborarem el nostre calendari.
Coques de vidre. Elaborarem aquest berenar tant deliciós.
Bossetes d'olor. Cercarem plantes aromàtiques i farem bossetes.
Jocs tradicionals. Jocs tradicionals de la vida a pagès.
Granja. Funcionament i tasques a una granja.
Horta. Ajudarem a cuidar l'horta.
Arbres fruiters. Collirem la fruita de l'arbre.
Colònia. Elaborarem colònia de romaní.

+info