General

Can Masriera, era la antiga rectoria de l’esglèsia de les Tres Viles del Maresme, actualment ha estat restaurada i habilitada per funcionar com a casa de colònies, casa per convencions, etc.

La casa

La casa té 12 habitacions d’entre 3 i 8 llits, amb una capacitat de 58 places.

Alhora, compta amb 8 lavabos a disposició dels grups.

Disposa de Wifi, servei de bugaderia i cuina pròpia.

Als exteriors, hi trobareu camp esportiu de futbol i bàsquet, piscina, parc infantil, estany amb peixos i zones enjardinades.

Dades d’interès

Casa de colònies Can Masriera
Camí Garingol, 1
08392 – Sant Andreu de Llavaneres
(Maresme)
+ Info i reserves

Exteriors

Als exteriors, hi trobareu camp esportiu de futbol i bàsquet, piscina, parc infantil, estany amb peixos i zones jardinades.

Habitacions

La casa té 12 habitacions d’entre 3 i 8 llits, amb una capacitat de 58 places.

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Camp d'esports
  • Pensió completa
  • Piscina

Costa de Barcelona

Costa de Barcelona

La costa de Barcelona avarca una amplia zona de costa que va des de Vilanova i la Geltrú fins a Malgrat de Mar. Així doncs, inclou de Sud a Nord, les costes del Garraf i Baix Llobregat, de Barcelona i Maresme.

Una costa molt heterogènia on podem trobar platges de sorra fina i amplada excepcional, com les platges de Vilanova i la Geltrú, i zones amb un paisatge muntanyós meravellós que arriben arran de mar, com la costa del Garraf presidida pel Massís del Garraf o la costa del Maresme, amb el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina tocant la mar Mediterrània.

Les Costes del Garraf i Baix Llobregat. Correspon al litoral de les comarques del Baix Llobregat i el Garraf, limitada al Nord per la Costa de Barcelona i al Sud per la Costa Daurada. La costa és presidida pel Massís del Garraf, que arriba arran de mar i se suavitza cap als extrems amb platges sorrenques i molt obertes. Al Nord, hi trobem l'espai Natural del Delta del Llobregat, on llacunes, zones aigualoses i dunes naturals donen aixopluc a la migració i hivernada d'aus, i al Sud arribem a les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Cubelles.

La Costa del Maresme. Limitada al Nord amb la Costa Brava i al Sud amb la costa de Barcelona, tot i que es sol fer arribar des de la desembocadura de la Tordera fins a la del Besòs, situant Malgrat de Mar a l'extrem nord i El Masnou en l'extrem Sud.
És una costa amb llargues platges de sorra i amb poblacions de gran tradició turística, on el modernisme ha deixat una empremta molt important.
La costa del Maresme compta amb l'espai d'interès natural del Parc del Montnegre i el Corredor, situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.

Visites

 

Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.
El parc compte amb 18 itineraris senyalitzats per fer a peu i diferents allotjaments on podreu gaudir d'una estada immillorable, a cavall del  mar i la muntanya.

Vilanova i la Geltrú i activitats nautico-esportives.

Amb un entorn natural privilegiat i una àmplia oferta d'activitats, Vilanova i la Geltrú és una de les destinacions més seductores per anar en família. Platges de sorra fina i daurada i amb aigües temperades tot l'any, la fan ideal per a la pràctica d'esports nàutics.

El port d'Arenys de Mar i activitats nautico-esportives.

El port d'Arenys de mar és un dels més importants de la costa catalana, exemple evident de la llarga tradició marinera de la vila. La pesca i tota  la industria que es crea a l'entorn del port, mouen gran part de l'activitat de la vila. Cada tarda, quan tornen les barques, l'espectacle està garantit amb la subhasta del peix.
El port esportiu permet la navegació i la pràctica de moltes activitats nàutiques, com caiac, kitesurf, vela...

Parc natural del Garraf i Parc d'Olèrdola

Espai d'interès natural que compta amb molts itineraris senyalitzats, amb antigues ocupacions humanes com el Castell d'Eramprunyà, amb un monestir budista que podreu visitar i l'itinerari botànic de la Pleta.
El parc d'Olèrdola, amb penya-segats i cingleres, formen una plataforma rocosa que assoleix els 358 m d'altitud en el seu punt més alt, la Talaia. Un dels caràcters singulars d'aquest parc és el conjunt monumental d'Olèrdola.

Delta del Llobregat.

L'Espai natural del Delta del Llobregat presenta un ecosistema molt ric i alhora extremadament fràgil. Amb llacunes, zones aigualoses i dunes naturals, fan que prenguin un gran interès de conservació i alhora de difusió.  Amb una fauna marcada per les migracions estacionals d'aus, podem trobar una diversitat d'espècies molt important  i un mosaic de paisatges molt important, amb estanys, maresmes, pinedes litorals i platges.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

La Pirata Barrabum. Estada de 2 o 3 dies.

  • EINF
  • CI

“Sóc la Lila Barrabum, la capitana d’un grup de pirates dels d’abans, amb mocador al cap, pantalons al genoll i garfis a les mans. Hem deixat el vaixell amagat, perquè ningú no sàpiga que hem arribat.

Però tenim un problema...ja no queden pirates de veritat...i hem d’aconseguir trobar l’Illa del tresor!

Així que estic capficada a buscar nous grumets, i m’he aventurat terra endins amb tota la meva tripulació per entrenar el primer grup de nens que trobi.

Al llarg d’aquests dies, faré que tots vosaltres demostreu les vostres habilitats, i quan os hagi observat decidiré quin de vosaltres està preparat per viure com a corsari i anar a la recerca del mapa que ens durà a desenterrar un autèntic tresor pirata!”

Ens endinsarem en la cultura dels pirates per aprendre les costums, els balls, les característiques...A més a més, coneixerem les histories i llegendes que els envolten com si fóssim els autèntics protagonistes.

Des de les colònies i emprant recursos pedagògics, farem partícips als nens i nenes d’uns dies de diversió i d’aprenentatge, on viuran de primera mà les aventures i la cultura pirata.

Programa d'activitats
Presentació del centre d’interès. Descoberta dels personatges de ficció.
Els secret dels Barrabum. Conèixer la cultura dels pirates i aconseguir peces del mapa.
A la recerca del tresor. Descobrir els elements de la natura i trobar el gran tresor.
Els pirates aventurers. Experimentar les habilitats dels pirates a través del joc.
La troballa nocturna. Divertir-se amb un joc de nit.
Tallers pirates. Treballar manualment amb materials reciclats.
La festa d’alta mar. Ballar i cantar com uns autèntics pirates.
Terra a la vista. Treballar l’escolta activa alternada amb la diversió.

+info