General

La casa de Can Puig està situada al poble de Sant Salvador de Guardiola, municipi situat entre Manresa i el límit amb l’Anoia, a 72km de Barcelona, 114km de Lleida, 128 de Girona i 130km de Tarragona.

L’entorn de bosc, amb Montserrat com a fons, i la proximitat del poble de Sant Salvador de Guardiola fan d’aquesta Masia un lloc ideal per gaudir de la tranquil·litat amb la màxima seguretat.

Els documents més antics que s’han trobat fan saber que la Masia ja existia al 1313. Partint d’una casa en runes l’any 2000 es va reformar i adaptar com a casa de colònies.

L’entorn de Can Puig és ideal per gaudir a l’aire lliure, relaxar-se i desconnectar de la rutina diària. Us convidem a descobrir-lo, a aprendre’l a respectar, estimar i gaudir.

La casa

La casa disposa de:

– Dos boscos

– Una pista de Basquet

– Camp de futbol

– Un poblat indi

– Vaixell de Pirates de 20 metres d’allargada

– Tres patis independents

– Dos menjadors

– Una sala polivalent

– Dues sales més petites

Les habitacions estan dividides en dues zones:

– Dalt:

3 habitacions de 4 places

1 habitació de 8 places

1 habitació de 10 places

1 habitació de 12 places

1 habitació de 17 places

– Baix:

4 habitacions de 20 places amb lavabo

També podem disposar de serveis com:

– Mantes.

– Aigua calenta.

– Calefacció.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000376

Can Puig
Raval de Sellarés, 10
08253 – Sant Salvador de Guardiola (Bages)
+ Info i reserves

Habitacions

Les habitacions estan dividides en dues zones:

- Dalt:

3 habitacions de 4 places

1 habitació de 8 places

1 habitació de 10 places

1 habitació de 12 places

1 habitació de 17 places

- Baix:

4 habitacions de 20 places amb lavabo

Serveis

  • Allotjament
  • Calefacció
  • Camp d'esports
  • Pensió completa
  • Piscina

Com arribar

Indicacions per arribar:

Des de l'autopista de Terrassa-Manresa (C16), agafeu la sortida Montserrat, Castellgalí per la C55 direcció Manresa
Passeu el poble de Castellgalí
Arribant a Manresa, agafeu la primera entrada de St. Pau (1411a)
Seguiu tot recte pel Passeig del Riu i passeu per sota del Pont Gòtic (1411a)
Al tercer semàfor, creueu el pont del riu Cardener en direcció Montserrat, Igualada, St. Salvador de Guardiola (C37)
circuleu per la C-37 (carretera Manresa Igualada) passeu de llarg el barri del Xup i, una mica més endavant, el poble de Salelles.
Després d'haver passat la benzinera, arribeu a una rotonda. Cal agafar la primera sortida direcció Òdena i Igualada.
Seguiu per aquesta via fins arribar a la primera sortida, a mà dreta, en direcció el poble de Sant Salvador de Guardiola. Sortiu.
Arribeu a una rotonda i agafeu la segona sortida direcció Sant Salvador de Guardiola i just allà us trobeu amb una segona rotonda. En aquesta, agafeu la primera sortida i continueu.
Arribeu a una tercera i última rotonda on heu de tornar a agafar la primera sortida. Seguiu la carretera (C-37a).
A mà esquerra deixeu l'urbanització del Calvet, seguiu la via tot recte sense desviar-vos.
A un metres, trobeu un trencall a mà dreta on hi ha un cartell blau que indica: Raval del Sellarès i al costat un de més petit de color negre on hi diu: CAN PUIG.
Agafeu el trencall, seguiu el camí passant per un petit pont fins arribar a un encreuament.
Un cop allà trobeu un cartell que indica que heu d'agafar el camí que es dirigeix a l'esquerra.

Adreça

Can Puig

Raval de Sellarés, 10
08253 – Sant Salvador de Guardiola (Bages)

Barcelona interior

Barcelona interior

Les comarques de l'interior de Barcelona amaguen molts racons on viure en harmonia amb la natura encara és possible. Una terra que et convida a descobrir ermites, castells i vestigis històrics d'èpoques diverses a un pas de la ciutat de Barcelona.

Terra de bruixes i bandolers, en un territori dominat per la pobresa, la desesperança i la por, l'espessor densa dels boscos de la Catalunya interor va ser l'escenari idoni per acollir les bruixes i bandolers dels segles XVI i XVII. Encara avui dia una munió de dites, llegendes i indrets ens recorden la seva història. Els vosc ha estat un lloc habitat per personatges reals i imaginaris, de mites i llegendes, que ara pots conèixer en l'escenari on van tenir lloc.

Amb accessos ràpids i ben comunicats, ens trobem en molts dels paratges que han conformat la geografia catalana, com el Parc Natural del Montseny, sens dubte el parc més visitat de Catalunya, el Moianès, pedra i aigua que modelen un paisatge únic,  la plana d'Osona, les Guilleries i el Collsacabra, la plana del Vallès Oriental, al peu del Montseny, el Penedès amb el seu caràcter vitivinícola, Montserrat, parada obligada de pelegrinatge, el Bages, camps de blat i vinya i pobles de carrerons empedrats, els cingles de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Cardona amb el castell i  conjunt medieval...

Difícil resumir i molt per descobrir en una terra de mil colors i de cor rural, on cada comarca amaga els seus tresors.

 

 

Visites

El Moianès.
Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs. El poble de l'Estany, Moià i el mercat dels diumenges, veure el "Nen de Moià" a les coves del Toll, poues de glaç, Castellcir, Castellterçol... i molt més trobareu a aquesta nova comarca.

GR177 o Ronda del Moianès.
Sender de gran recorregut que discorre per els termes municipals del Moianès. Al ser un dels pocs senders de gran recorregut circular, pot tenir qualsevol punt de partida.

El Collsacabra.
El Collsacabra és una zona a cavall entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i la Selva. Gran part de la seva superfície es troba dins els termes municipals de l'Esquirol, Cantonigròs, Falgars, Tavertet i Pruit. Collsacabra és un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles com Tavartet, el Far i l'Avenc.

Massís de les Guilleries.
Massís amb clar caràcter mediterrani i amb els embassaments de Sau i Susqueda, al Ter. El massís de les Guilleries el formen una munior de cims, cingleres i valls, formant una serralada molt complexa.

Bruixes i Bandolers.
La Catalunya interior va ser escenari d'un punyent malestar social a causa de la pobresa i desesperança dels seus habitants. Dones acusades de bruixaria i bandolers amb ànsies de revenja, coincidien en el boscos d'aquesta Catalunya profunda. Montseny, Guilleries i Lluçanès, tot un món per descobrir.

Parc Natural del Montseny.
Parc natural que protegeix part del Massís del Montseny, reserva de la Biosfera i situat a la serralada prelitoral, del qual n'és el massís més enlairat. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: Turó de l'Home, les Agudes, el Matagalls i El Pla de la Calma, que units pels colls de Sant Marçal i de Collformic, encerclen el massís.

l'Alt Penedès.
Un territori històric, capital del vi i del cava, món casteller, una capital medieval. El Penedès es transforma durant l'època de la verema, agita la comarca i omple les tines de nou vi. El castell de Sant Martí Sarroca, el Pantà de Foix, Pontons, les caves, Sant Sadurní d'Anoia, la fira del Gall del Penedès...

Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Cingles i canals, el singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc, contrastat per el verd de les pinedes i alzinars. Podeu bastir el cim de la Mola, el monestir de Sant Llorenç del Munt, coves de Mura o Talamanca.

 


Llegir més
+info