General

Can Rabassa és una casa senyorial datada del 1872, totalment reformada i habilitada com a casa de colònies.

Situada al terme municipal de Vilanova del Vallès, comarca del Vallès Oriental, limitant amb el Parc Natural de la Serralada Litoral.

Disposa d’un ampli espai propi amb esplanades, bosc i camps de conreus.

Durant l’estada podràs gaudir de diferents sortides i visites.

La casa

Consta de 2 plantes, i té una capacitat per a 42 places.

A la planta baixa disposa de menjador, cuina, sala polivalent amb llar de foc, sala d’activitats, lavabos, habitació amb lavabo adaptat, porxos i capella.

A la primera planta trobem dues habitacions una de 4 i l’altre de 6 places amb bany, tres habitacions de 6 places i dues unitats de lavabo i dutxa.

A la segona planta, dues habitacions de 12 places cada una, i una unitat de lavabos i dutxes.

Tot això la fa una casa ideal per a realitzar-hi activitats en un entorn tranquil i relaxat, ja sigui entre setmana o de cap de setmana.

Dades d’interès

Can Rabassa
Camí de Vilassar, s/n
08410 – Vilanova del Vallès
(Vallès Oriental)

Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000467

Exteriors

Situada al terme municipal de Vilanova del Vallès, comarca del Vallès Oriental, limitant amb el Parc Natural de la Serralada Litoral.

Disposa d’un ampli espai propi amb esplanades, bosc i camps de conreus.

Durant l’estada podràs gaudir de diferents sortides i visites, com la Font de Sant Jaume (1,2 Km), el Bosc de les escoles (2,4 Km) i Itineraris pel Parc Natural Serralada Litoral.

Cal saber...

Situat limitant amb el Parc Natural de la Serralada Litoral.

Molt a prop de la Roca Foradada de Vallromanes.

Habitacions

Totes les habitacions són a la primera planta. On trobem dues habitacions una de 4 i l'altre de 6 places amb bany, dues habitacions de 6 places i dues unitats de lavabo i dutxa.

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Dret a cuina
  • Pensió completa
  • Transport públic

Com arribar

Molt a prop de l'Autopista AP7, sortida 13 Vilanova del Vallès. Un cop a la sortida de l'Autpista, prendre carretera BP-5002, direcció Vilanova del Vallès.
Passat el poble de Vilanova, direcció Vallromanes, prendre el camí de Vilassar. Al cap de pocs metres, trobareu la casa de colònies Can Rabassa.

Distàncies

Barcelona: 31,00 km
Girona: 78,00 km
Tarragona: 120,00 km
Lleida: 185,00 km
Vilanova del Vallès : 1,00 km

Adreça

Can Rabassa

Camí de Vilassar, s/n
08410 - Vilanova del Vallès
(Vallès Oriental)

Costa de Barcelona

Costa de Barcelona

La costa de Barcelona avarca una amplia zona de costa que va des de Vilanova i la Geltrú fins a Malgrat de Mar. Així doncs, inclou de Sud a Nord, les costes del Garraf i Baix Llobregat, de Barcelona i Maresme.

Una costa molt heterogènia on podem trobar platges de sorra fina i amplada excepcional, com les platges de Vilanova i la Geltrú, i zones amb un paisatge muntanyós meravellós que arriben arran de mar, com la costa del Garraf presidida pel Massís del Garraf o la costa del Maresme, amb el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina tocant la mar Mediterrània.

Les Costes del Garraf i Baix Llobregat. Correspon al litoral de les comarques del Baix Llobregat i el Garraf, limitada al Nord per la Costa de Barcelona i al Sud per la Costa Daurada. La costa és presidida pel Massís del Garraf, que arriba arran de mar i se suavitza cap als extrems amb platges sorrenques i molt obertes. Al Nord, hi trobem l'espai Natural del Delta del Llobregat, on llacunes, zones aigualoses i dunes naturals donen aixopluc a la migració i hivernada d'aus, i al Sud arribem a les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Cubelles.

La Costa del Maresme. Limitada al Nord amb la Costa Brava i al Sud amb la costa de Barcelona, tot i que es sol fer arribar des de la desembocadura de la Tordera fins a la del Besòs, situant Malgrat de Mar a l'extrem nord i El Masnou en l'extrem Sud.
És una costa amb llargues platges de sorra i amb poblacions de gran tradició turística, on el modernisme ha deixat una empremta molt important.
La costa del Maresme compta amb l'espai d'interès natural del Parc del Montnegre i el Corredor, situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.

Visites

 

Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.
El parc compte amb 18 itineraris senyalitzats per fer a peu i diferents allotjaments on podreu gaudir d'una estada immillorable, a cavall del  mar i la muntanya.

Vilanova i la Geltrú i activitats nautico-esportives.

Amb un entorn natural privilegiat i una àmplia oferta d'activitats, Vilanova i la Geltrú és una de les destinacions més seductores per anar en família. Platges de sorra fina i daurada i amb aigües temperades tot l'any, la fan ideal per a la pràctica d'esports nàutics.

El port d'Arenys de Mar i activitats nautico-esportives.

El port d'Arenys de mar és un dels més importants de la costa catalana, exemple evident de la llarga tradició marinera de la vila. La pesca i tota  la industria que es crea a l'entorn del port, mouen gran part de l'activitat de la vila. Cada tarda, quan tornen les barques, l'espectacle està garantit amb la subhasta del peix.
El port esportiu permet la navegació i la pràctica de moltes activitats nàutiques, com caiac, kitesurf, vela...

Parc natural del Garraf i Parc d'Olèrdola

Espai d'interès natural que compta amb molts itineraris senyalitzats, amb antigues ocupacions humanes com el Castell d'Eramprunyà, amb un monestir budista que podreu visitar i l'itinerari botànic de la Pleta.
El parc d'Olèrdola, amb penya-segats i cingleres, formen una plataforma rocosa que assoleix els 358 m d'altitud en el seu punt més alt, la Talaia. Un dels caràcters singulars d'aquest parc és el conjunt monumental d'Olèrdola.

Delta del Llobregat.

L'Espai natural del Delta del Llobregat presenta un ecosistema molt ric i alhora extremadament fràgil. Amb llacunes, zones aigualoses i dunes naturals, fan que prenguin un gran interès de conservació i alhora de difusió.  Amb una fauna marcada per les migracions estacionals d'aus, podem trobar una diversitat d'espècies molt important  i un mosaic de paisatges molt important, amb estanys, maresmes, pinedes litorals i platges.

 

 

 


Llegir més
+info