General

El Centre Esportiu Amposta Parc és un complex esportiu situat a 500 metres d’Amposta.
Ideal per a Campus, Torneigs, Stages, Futbol Base, Futbol Sala, Futbol Femení, Bàsquet, Natació, Natació Sincronitzada, Handbol, Hoquei Patins, Patinatge Artístic, Karate, Judo, etc.

La casa

El centre Esportiu disposa d’unes instal·lacions esportives insuperables:
– Camps de futbol de gespa natural i artificial.
– Pavelló poliesportiu cobert
– Pista poliesportiva a l’exterior
– Pistes de bàsquet
– Piscina de 25 x 12,5 metres
– Gimnàs a l’aire lliure

A banda, també disposa d’instal·lacions lúdiques i de lleure:
-Discoteca
– Aula Magda amb una capacitat de fins a 400 places
– Sala de reunions amb TV/Vídeo
– Menjador amb capacitat per a 500 places.

El Centre Esportiu Amposta parc disposa d’habitacions entre 2, 4, 6, 8 i 14 places, totes elles amb bany interior, calefacció i aire condicionat.

Situat al Parc Natural del Delta de l’Ebre, un des aiguamolls més importants de la península.

Habitacions de 6 i 8 places.

Obert tot l’any.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000414

Centre Esportiu Amposta Parc
Camí de Comes, s/n
43870 – Amposta
(Montsià)

Exteriors

Camps de futbol de gespa natural i artificial.
Pavelló poliesportiu cobert.
Pista poliesportiva a l'exterior.
Pistes de bàsquet.
Piscina de 25 x 12,5 metres.
Gimnàs a l'aire lliure.

Menjador. (amb capacitat per 500 persones)
Discoteca / Aula magna. (amb capacitat per 400 places)
Sala de reunions. (amb TV-Video)
Sala de Jocs o de treball. (amb TV-Video)

Habitacions

Habitacions de 2 a 14 places, totes elles amb bany interior, calefacció i aire condicionat.

+info

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Pensió completa
 • Piscina
 • Transport públic

Costa Daurada - Ebre

Costa Daurada - Ebre

 

El litoral de Tarragona comprèn les comarques del Baix Penedès fins al Montsià, per tant les platges de la Costa Daurada i la zona del Parc Natural del Delta de l'Ebre.
Una zona de contrastos on ens podem trobar un litoral dominat per una seixantena de platges amb petites cales a Mont-Roig del Camp, penya-segats a Torredembarra, de sorra fina i poca profunditat a Salou, platges naturistes com la platja del Torn, al costat de la major zona humida de Catalunya, constituint hàbitats aquàtics de riquesa natural excepcional.

Anem a la platja! amb un total de 81 quilòmetres i més de seixanta platges de tota mena, la Costa Daurada és una destinació familiar per excel·lència, on tota la família trobarà el seu espai i la seva activitat per passar uns dies junts. Tant aviat ens podem endinsar en zones rocoses amb molta vegetació com remullar-nos en l'aigua del mar.

Muralles, muralles de Tarragona... fundada al segle III AC amb el nom de Tàrraco, els romans la feren capital de la província del Tarraconense, motiu per el qual conserva notables restes arqueològiques d'aquesta època i que l'han declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Més al Sud, entre les comarques del Montsià i del Baix Ebre, ens trobem amb la major zona humida de Catalunya, amb una superfície de 320 km2. Constitueix uns dels hàbitats aquàtics més important del Mediterrani. L'equilibri entre la seva riquesa i l'explotació per part de l'home no ha estat mai fàcil, per aixó es va aprovar, l'any 1983, la creació del Parc Natural del Delta de l'Ebre.
El parc està format per dues zones clarament separades pel riu, la part dreta i la part esquerre del delta, i de les poblacions que en destaquem, Amposta, Poblenou del Delta, Sant CArles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja.

A l'interior, la història de la província de Tarragona bé, en part, marcada per la pugna per la capitalitat de província. Així doncs, Tarragona, Reus i Tortosa, es disputaven per ser la ciutat de referència de la província. Tortosa, capital història de vegueria i cap de districte del departament de les Boques de l’Ebre, Reus, per la seva atracció comercial i Tarragona, per la facilitat de comunicacions marítimo-fluvials.
La Tarragona interior està composada per Alt i Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Ribera d’Ebre, Montsià, Priorat i Terra Alta.
Un seguit de comarques amb un caràcter i una personalitat molt profunda, que passa pobles de la ribera del riu Ebre com Miravet o Tivissa, per els dos parcs naturals del Baix Ebre, el Parc Natural dels Ports i Parc Natural del Delta de l’Ebre, per la capital de la música situada al Vendrell, per pobles de caràcter medieval com Montblanc, de tradició vinícola com el Priorat o la Terra Alta…
Encara que a tots ells, o vaja, pràcticament a tots, els uneix la afició per els castellers i el vi.

 

 

Visites

Parc Natural del Delta de l'Ebre.
El delta de l'Ebre és la zona humida més gran de les terres catalanes. Té un considerable paper biològic i una gran humanització i pes agrícola.
Compren llacunes com de del Canal Vell o l'Encanyissada, les interessants illes de Buda, Sant Antoni i Sapinya, fins i tot penínsules, com la de Punta de la Banya i del Fangar, els Ullals de Baltasar i els erms de Casablanca.
El paisatge del delta té una forta personalitat que el fa únic, amb terres totalment planes, conreus d'hora i fruita, amplis arrossars i platges arenoses, li donen un aspecte peculiar.

El Montsant.
Les muntanyes del Montsant són tot un símbol per el Priorat. Es tracta d'un massís compacte, amb la major part del seu perímetre emmurallat per cingleres i roquisssars. La relació espiritual que els homes han mantingut amb el Montsant durant segles, li ha atorgat una condició molt especial; la primera cartoixa de la península - Scala Dei- i la intensa tradició eremítica que ha perdurat fins ara.
Podeu visitar les ermites de la Serra de Montsant, el congost de Fraguerau, el Balcó del Montsant, la Cartoixa d'Escaladei o el clot del cirer.

Parc Natural dels Ports.
Sistema muntanyós on conflueixen Catalunya, Aragó i el País Valencià. Múltiples rutes prenen de partida els Ports, com la del tresor dels Ports, visita d'arbres monumentals que comença en el coll de Miralles, o anar a la cova del Vidres des del barranc de la Vall.

Port aventura.
El complex de lleure inclou parcs temàtics de Port Aventura, FerrariLand, i el parc aquàtic de Costa Caribe. Amb 4 milions de visitants l'any, el converteixen en un parc de referència.

Els Castellers.
Força, equilibri, valor i seny uneix el món casteller en centenars de persones foment part de desenes de colles castelleres amb l'objectiu d'aixecar torres humanes. S'en troben referències ja al segle XVIII. Fet un símbol identitari a Catalunya, el novembre del 2010 els castellers passen a ser Patrimoni Cutural Immaterial de la Humanitat.
Podeu descobrir-los en els diferents concursos i diades que es celebren arreu.

Prades i el bosc de Poblet.
Prades, vila medieval de la comarca del Baix Camp, poble conegut també com la Vila Vermella per la pedra sorrenca de color rogenc que caracteritza els seus edificis.
Punt de partida d'interessants excursions com les muntanyes de Prades, el bosc de Poblet, Scaladei, Capafons, monestir de Poblet i la vila medieval de Siurana.

Santes Creus.
El poble de Santes Creus, al voltant del Reial Monestir de Santa Maria de Santes Creus, és una de les joies de l'art cistercenc de segle XII a Catalunya. A més de la visita al monestir, a prop hi ha la coneguda albereda de Santes Creus, única com a bosc de Ribers de Catalunya.

Cambrils.
Amb un total de 9 km de platges sorrenques, Cambrils que ha integrat els dos nuclis del municipi, el port i la vila.
Al Club nàutic s'hi pot practicar vela, sky aquàtic, cayac..., o es pot passejar per el passegi comercial, passar per el passeig marítim fins arribar al Far.

Tarragona.
Tàrraco,  fundada al segle III AC amb el nom de Tàrraco, els romans la feren capital de la província del Tarraconense, motiu per el qual conserva notables restes arqueològiques d'aquesta època i que l'han declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passejar per el casc antic de la ciutat, visitar l'amfiteatre, el circ, les muralles, l'aqüeducte, el pont del Diable, la Catedral, la Rambla nova... i perquè no jeure al capvespre al Balcó del Mediterrani.

Montblanc.
Montblanc és i serà un poble medieval, amb un ric patrimoni arquitectònics, cultural i natural, és un dels conjunts medievals de Catalunya. Situat al cor de la Ruta del Císter, a través del seus racons. carrers i places, el visitant pot percebre històries i llegendes vives.

Tivissa.
Sabies que Tivissa és un dels termes municipals amb més extensió de Catalunya? Bona part del seu terme municipal es troba dins les muntanyes de Tivissa-Vandellòs i Serra de Llaberia. A més, el nucli antic de Tivissa és un dels més grans de les Terres de l'Ebre, destacant els jaciments d'art rupestre, catalogats com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Reial Monestir de Santes Creus.
És una de les joies de l'art medieval català. Situat al poble de Santes Creus, municipi d'Aiguamúrcia (Alt Camp), actualment és l'únic monestir de la ruta dels Císter que no té vida monacal.

Via Verda de la Val de Zafán.
Ruta turística que transcorre per l'antiga via fèrria de la Val de Zafán. El traçat pot fer-se des de varis trams, amb un desnivell màxim de 400 metres, dificultat baixa i per a usuaris que vagin a peu, a cavall i amb bicicleta.

 


Llegir més

Activitats escolars

Creuer i Piragüisme. Estada de 2 dies.

 • CS
 • ESO

Casa Pionera, especialitzada exclusivament amb el Delta de l'Ebre des de fa 27 anys, per a Grups d'Estudiants de tots els cicles amb activitats: Pedagògiques, lúdiques, esportives i d'aventura.

Programa d'activitats
Creuer fins la Desembocadura del riu Ebre (durada 45 minuts)
Visita a les dunes (durada 2 hores)
Paint ball (durada 3 hores)
Piragüisme (durada 3 hores)
Jocs de Nit o discoteca

Aqüicultura dels Ports i Creuer. Estada de 3 dies.

 • TOTS

Casa Pionera, especialitzada exclusivament amb el Delta de l'Ebre des de fa 27 anys, per a Grups d'Estudiants de tots els cicles amb activitats: Pedagògiques, lúdiques, esportives i d'aventura.

Programa d'activitats
Aqüicultura dels Ports (durada 3 hores)
Observació del Delta de l'Ebre (durada 3 hores)
Visita al Parc Eòlic (durada 3 hores)
Creuer fins a la Desembocadura de l'Ebre (durada 45 minuts)
Visita a les Dunes (durada 2 hores)

Creuer, Perxar i Piragüisme. Estada de 3 dies.

 • CS
 • ESO

Casa Pionera, especialitzada exclusivament amb el Delta de l'Ebre des de fa 27 anys, per a Grups d'Estudiants de tots els cicles amb activitats: Pedagògiques, lúdiques, esportives i d'aventura.

Programa d'activitats
Creuer fins a la Desembocadura de l'Ebre (durada 45 minuts)
Visita a les Dunes (durada 2 hores)
Recorregut en BTT per la Llacuna del Delta de l'Ebre (durada 3 hores)
Perxar (durada 3 hores)
Piragüisme (durada 3 hores)

Instal·lacions esportives

Amposta Parc. Instal·lacions Esportives.

 • Arts Marcials (Judo, Karate, Aixido o Taekwondo
 • Clubs Esportius: Futbol, bàsquet, voleibol o handbol
 • Clubs de Natació: Sincro i natació
 • Patins: Hoquei i patinatge artístic

Un gran nombre de col·lectius renoven cada any la seva confiança amb el "CENTRE ESPORTIU AMPOSTA PARC", per la qualitat serietat i dinamisme dels nostres serveis. Els convidem a conèixer les magnífiques instal·lacions del "CENTRE ESPORTIU AMPOSTA PARC".

Complex esportiu Amposta Parc. Equipaments Esportius.

Hi ha un munt d'esdeveniments esportius que es poden realitzar a les instal·lacions d'Amposta Parc: Campus, torneigs i statges de futbol base, fubtol sala, futbol femení, bàsquet, natació, natació sincronitzada, handbol, hoquei sobre patins, patinatge artístic, karate, judo o Aikido en són alguns exemples.

Camp de Futbol.
Disposem de 9 camps de futbol, 3 dels quals de gespa artificial de 3era generació, que permet mantenir un paviment esportiu amb unes condicions òptimes per la pràctica de l'esport.

1 camp de futbol de gespa natural de 80 x 50 metres
1 camp de futbol de gespa natural de 50 x 12 metres
1 camp de futbol de gespa natural de 42 x 12 metres
1 camp de futbol de gespa natural de 38 x 14 metres
1 camp de futbol de gespa artificial de 3era generació de 90 x 42 metres
1 camp de futbol de gespa artificial de 3era generació de 42 x 20 metres
1 camp de futbol de gespa artificial de 3era generació 36 x 18 metres

Bàsquet.
Amb un pavelló esportiu cobert, que ofereix la possibilitat de practicar el vostre esport preferit durant tot l'any.
Les instal·lacions esportives de bàsquet;
1 pavelló Poliesportiu cobert amb 8 cistelles, de les quals 6 són convertibles en mini-bàsquet
1 pista poliesportiva exterior amb 6 cistelles, totes convertibles en mini-bàsquet
2 pistes poliesportives exterior amb 12 cistelles
2 pistes poliesportives exterior amb 12 cistelles, 2 de les quals convertibles amb mini-bàsquet

Piscina exterior.
Disposa de piscina de 25 x 12,5 metres. Ideal per a clubs de natació que vulguin realitzar statges de natació sincronitzada.

Altres esquipaments.
1 Gimnàs a l'aire lliure
1 Camp de Voleibol de gespa natural
1 Aula magna (amb projector, megafonia i aire condicionat) amb capacitat per a 400 persones
3 aules d'idiomes amb wifi i aire condicionat.
2 discoteques
1 sala de jocs polivalent (amb TV, vídeo, wifi i aire condicionat)

+info