General

La casa El Bosc de la Massana, es troba a només 3 minuts de la ciutat de Girona, a 1 minut del centre lúdic i empresarial “Espai Gironès”, a 2 minuts de la sortida de l’autopista AP-7 , i a 2 minuts de l’Hospital Sta.Caterina. Unes comunicacions immillorables!

La casa

La finca consta de dues construccions; el Xalet i el Pavelló.

El Xalet

El Xalet té 12 places distribuïdes en habitacions de 4 amb lliteres; sala d’estar – TV lluminosa i reformada, amb un aire modern, amb vistes als jardins i a la porxada que rodeja mitja casa; menjador amb capacitat per a 100 persones, amb llar de foc per avivar les tardes de pluja; sala soterrània diàfana, utilitzada per organitzar balls i festes, o sala d’activitats; 1 bany complet i una bateria amb 4 WC, 8 rentamans i 4 dutxes. Pendents a el segon pis una habitació de 4 i una altra de 12 places amb un bany complert.

El Pavelló

El Pavelló és una construcció independent, situada a uns 100 m. de la casa. Té capacitat per 52 persones. Les places es distribueixen en 3 habitacions de 16,18 i 20 amb lliteres. Consta d’aire condicionat amb bomba de calor, infermeria i dues bateries de 4 WC, 8 rentamans i 4 dutxes cada una.

La casa de colònies El Bosc de La Massana disposa d’uns exteriors amplis, ben cuidats i segurs.

La finca està totalment tancada i a peu pla.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000317

Alberg el Bosc de la Massana
Camí dels Carlins, s/n
17180 – Vilablareix

Exteriors

La casa de colònies El Bosc de La Massana disposa d'uns exteriors amplis, ben cuidats i segurs.

La finca està totalment tancada i a peu pla consta de dues portes corredisses amb candau.

- Superfície exterior: 15.000 m2.
- Piscina de 20 x 8 i desnivell de 70 cm a 3 m. Rodejada per una tanca.
- Porxo de 80 m2, annexa al menjador i comunicat amb aquest. Ideal per
realitzar activitats a l’aire lliure o àpats a l’exterior.
- Porxo de 120 m2 annexa al Pavelló. Indicat per activitats i manualitats
a l’aire lliure.
- Porxada de 60 m2 que rodeja mitja casa, idònia per parar la fresca.
- Sorral pels més petits.
- Dos boscos independents d’alzinars.
- Camp d’herba amb dues porteries de futbito.
- Dues cistelles de bàsquet.
- etc!

Habitacions

La finca consta de dues construccions; el Xalet i el Pavelló.

El Xalet
El Xalet té 12 places distribuïdes en habitacions de 4 amb lliteres; sala d’estar – TV lluminosa i reformada, amb un aire modern, amb vistes als jardins i a la porxada que rodeja mitja casa; menjador amb capacitat per a 100 persones, amb llar de foc per avivar les tardes de pluja; sala soterrània diàfana, utilitzada per organitzar balls i festes, o sala d’activitats; 1 bany complet i una bateria amb 4 WC, 8 rentamans i 4 dutxes. Pendents a el segon pis una habitació de 4 i una altra de 12 places amb un bany complert.

El Pavelló
El Pavelló és una construcció independent, situada a uns 100 m. de la casa. Té capacitat per 70 persones. Les places es distribueixen en 3 habitacions de 16,18 i 20 amb lliteres. Consta d’aire condicionat amb bomba de calor, infermeria i dues bateries de 4 WC, 8 rentamans i 4 dutxes cada una.

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Pensió completa
 • Piscina

Com arribar

Amb cotxe:

Sortida 7 de l'autopista AP7. Sortida Girona Sud/ Sant Feliu de Guíxols.
Un cop passat el peatge, a la primera rotonda girar a l'esquerre (en direcció a l'Espai Gironès) i a la següent rotonda altre cop a l'esquerre. Passeu de llarg l'Espai Gironès, creuareu l'autopista i seguiu per la GIV-5332.
Al cap d'uns metres, us trobareu la casa.

Distàncies

Barcelona a 100 km
Girona a 10 km
Lleida a 230 km
Tarragona a 190 km

Adreça

El Bosc de La Massana

Camí dels Carlins, s/n
17180 - Vilablareix
(Gironès)

Girona - Costa Brava

Girona - Costa Brava

Bufa ventet de Garbí, vent en popa i mar bonança, que anirem cap a llevant, fins a la ratlla de França!

Moltes són les havaneres que parlen de la Costa Brava, costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i que acaba a la frontera amb França, al municipi de Portbou. La seva longitud és de 200 quilòmetres i limita al nord amb la costa vermella Rossellonesa i al sud amb la Costa del Maresme. Inclou el litoral de tres comarques: La Selva, El Baix Empordà i l'Alt Empordà.

La Costa Brava és sol, platja, cales amagades entre la vegetació, banys refrescants, aigües netes, tranquil·litat, camins de ronda, viles marineres amb encant, visitar el famós triangle del pintor
empordanés Salvador Dalí, els museus de Figueres, Púbol i Portlligat...

Del litoral, la natura hi té un protagonisme destacat, amb el Parc Natural del Cap de Creus, El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i el Parc Natural del Mongrí, les Illes Medes i el Baix ter, tres escenaris diversos, tres paratges de gran valor biològic.
Et captivarà per la bellesa de les platges i cales, autèntics paradisos amagats entre penya-segats, i viles de gran caràcter mediterrani com Cadaqués o Calella de Palafrugell, o indrets singulars com la Badia de Roses i els jardins botànics de Cap Roig, viles medievals com Tossa de Mar o Pals, el monestir de Sant Pere de Rodes i les ruïnes d'Empúries... i aixó n'és sols un tastet...

La Costa Brava és una suma de sensacions que et sorprendran, des de Blanes fins a Portbou.

Les comarques de l'interior de Girona son unes privilegiades pel que fa al patrimoni natural. Hi trobareu rius, boscos mediterranis i de ribera, serralades muntanyoses, camps, hortes i conreus, i, en general, un paisatge que ha sabut entrelligar el creixement urbà amb la preservació de l'entorn natural. Per tot aixó i molt més, les comarques de Girona tenen una tercera part del territori protegida com a espais d'interès natural.

Les comarques de l'interior de Girona destaquen per un paisatge clarament agrícola, ramader, i ens endinsen en la natura, de la mateixa manera també podem visitar alguns pobles o ciutats de caire medieval.

Si no saps que fer, pots planificar-te tot l'any a Girona, fent natura i tursime actiu, rutes vinícoles, visitar estanys, cicloturisme, vies verdes, BTT, senderisme...

També pots travessar la Garrotxa i Osona, passant per Besalú, tot caminant i descobrint el GR-2, que va des de la Jonquera fins al Besòs, concretament Aiguafreda.

 

 

Visites

Estany de Banyoles.
És el llac natural més gran de Catalunya i també es l'origen i principal signe d'identitat de la ciutat de Banyoles. Mesura aproximadament 2.150 metres de llargada i amb una amplada màxima de 775 metres. Sistema ambiental de notable valro, la comarca fa temps que clama perquè estigui considerat com a Parc Natural.

Parc Natural del Cap de Creus.
Protegint gran part de la península del Cap de Creus, és va crear el primer parc marítimo-terrestre de Catalunya.
Dominada per Penya-segats a causa de l'erosió provocada per la tramuntana i el mar, esdevé el darrer contrafort pirinenc dins la Mediterrània.

Les Gavarres.
Desprès d'haver estat intensament poblades, avui són pràcticament deshabitades. Bosquets de ribera marcadament mediterrànies, salamandres, llimacs i vidriol, tots ells cercant la humitat a la ribera, brolles, pinedes, alzinars i sureres, tot aixó i molt més al massís de les Gavarres.

Aiguamolls de l'Empordà.
Els Aiguamolls són un conjunt de maresmes generades per el curs final de la Muga, el Fluvià, el Ter i el Daró.  Comprèn un total de 4.824 hectàrees formades per dunes, llacunes salabroses i dolces, prats inundables i zones de conreu.
També és un bon indret per observar aus com, les cigonyes, l'ànec collverd, el Bernat Pescaire i la Fotja. Actualment també s'hi està reintroduint la llúdriga.

Illes Medes i l'Estartit.
Set illots que formen les illes Medes. Arxipèlag situat a poc més d'un quilòmetre de litoral de l'Estatit i formen part del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Aquestes illes són una gran reserva de fauna i flora marina.
El fons sorrenc permet el creixement de prats marins de Posidonia i les múltiples coves del fons de les illes permeten que el corall vermell es desenvolupi.

Alt Empordà.
Quan descobreixis la comarca, veuràs que sobretot és una terra acollidora per estar-s'hi, durant una escapada d'uns dies o unes vacances llargues.

Dansa de la Mort a Verges.
Processó tradicional de Dijous Sant a la població de Verges, representant una dansa basada en la dansa de la Mort que en l'època medieval era comú en l'Europa Occidental. Festa declarada d'interès nacional.

Oli de l'Empordà.
Els olivets de la carretera de l'Escala evoquen els camps d'oliveres de Grècia. Potser era la intenció dels Grecs quan van desembarcar a Empúries el 580 AC i van convertir aquesta zona en el gran trull de la Mediterrània.

Vies Verdes. Olot - Girona.
El tram Olot-Giroan és un traçat més de les Vies Verdes. Un traçat de 57 quilòmetres que travessa tres comarques i dotze pobles. Recorrent les valls del riu Fluvià, Brugent i Ter. Aquesta ruta té un suau pendent des d'Olot fins a Girona, i el seu punt més alt se situa al Coll d'en Bas, a 558 metres sobre el nivell del mar. Es pot fer a peu o en bicicleta.

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.
Cruïlles, ja ja surt als documents del s.X,  on bona part del seu territori es troba al paratge natural de les Gavarres, protegit com a Espai d'interès Natural, conserva l'escènica de nucli medieval. Monells, conserva diferents trams emmurallats i torres, i Sant Sadurní de l'Heura es vertebra a partir de la plaça i el carrer Major, convidant a passejar per el nucli històric.

Ruïnes d'Empúries. Ciutat Grega i Romana.
Porta d'entrada de la cultura grega i romana a la península ibèrica, Empúries és un jaciment excepcional i constitueix un lloc privilegiat per entendre l'evolució de l'urbanisme grec i analitzar l'urbanisme romà i la seva transformació durant l'època imperial.
Empúries, punt de partida del GR-1, sender històric que uneix Sant Martí d'Empúries fins a Fisterra, Galícia, passant per Banyoles, Ripoll, Sant Llorenç de Morunys, o el congost de Mont-rebei.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

Els Indis Tralarà. Estada de 2 o 3 dies.

 • EINF
 • CI
 • CM
 • NEE

Els Indis Tralarà són la única tribu d'indis que queda en aquestes terres. Ells tenen unes costums els quals faran que els nens i nenes aprendran a respectar la natura, a través de danses, cançons i un munt de coses més.

Es faran la seva pròpia roba d'indi, la ploma, els tipis, i per equips dansaran davant del gran tòtem!

Els Tralarà ens tenen grans sorpreses preparades.

Tralarà, tralarà, no pararem de ballar!

Programa d'activitats
Presentació. Coneixem la tribu dels Tralarà.
Fem el nostre tipi.
Ens fem la nostra ploma.
Danses i Cançons.
Gimcana.
Taller manualitats.
Dansem davant del Tòtem.
Nits. Joc de nit i vetllada musical.

La Bruixa Xota. Estada de 2 a 3 dies.

 • EINF
 • CI
 • NEE

El seu nom ho diu gairebé tot. Ell ve en busca d'una planta que només creis en aquestes terres i haurem d'ajudar-la per desfer un encanteri i recuperar al seu amic Xot que ha quedat petrificat.

Ens convertirem en veritables bruixes i bruixots!

Programa d'activitats
Presentació del centre d'interès.
Coneixem la bruixa Xota.
Busquem la planta.
Desfem l'encanteri.
Gimcana.
Taller manualitats.
Salvem en Xot.
Jocs de nit i Vetllada Musical.

El Detectiu Gorbatxov. Estada de 2 a 3 dies.

 • TOTS
 • NEE

El Sr. Gorbatxov és un detectiu que ha d’investigar tot allò que té certa intriga.

Arribat de Rússia i sense saber l’idioma, li ha tocat investigar un cas molt i molt important. Ell, diguéssim que no hi toca gaire... és molt despistat, els noms no els recorda mai i en aquest sentit no se li pot portar la contraria. Si ho fas li agafaran atacs de riure que no podrà controlar.

Al veure que ell sol no se'n surt demana l'ajuda de tots els nens i nenes.

Primer de tot però, hauran de passar una sèrie de proves per comprovar si són bons detectius i adquirir així el Carnet de Detectius.

Programa d'activitats
Presentació del centre d'interès.
Coneixem en Gorbatxov.
Gimcana.
Taller manualitats.
Joc de proves.
Resolem el cas.
Jocs de nit i Vetllada Musical.

+info