General

La Masia Els Clapers es va construir al segle XVII, en un estil de masia de l’època. Es localitza al terme municipal de Santa Maria d’Oló, a la comarca del Moianès, just en ple cor de Catalunya.
Actualment la masia és una casa de colònies i restaurant. La casa compta amb habitacions, tres sales i una terrassa on es pot gaudir d’un bon àpat de cuina catalana.
Als exteriors podem trobar un petit corral amb gallines, galls, oques i ànecs i un munt de tranquil·litat !!

A la Masia Els Clapers us rebrem amb els braços oberts i molta alegria!

La casa, amb orígens del segle XVII, disposa de varies sales, habitacions, piscina, hectàrees de terreny als voltants, espais de joc i tot el necessari per a poder sentir-se com a casa!


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000432

Exteriors

La masia, envoltada de boscos i natura i totalment aïllada dels nuclis urbans.
Vàries hectàrees de terreny on es poden gaudir d’un munt d’activitats a la natura, barbacoes per a llogar, una piscina descoberta – construida l’any 2014 -, un petit corral amb gallines, galls, oques i ànecs, una petita capella i el més important… un munt de tranquil·litat!

* 3 sales per a celebracions, reunions, trobades...
* Servei de cuina
* Camp de vòlei
* Camp de futbol
* Piscina
* Capella Privada
* Barbacoes
* 250 Ha de terreny

Cal saber...

Amb un petit corral, amb gallines, galls, oques i ànecs i un munt de tranquil·litat !!

Habitacions

4 habitacions a la segona planta:
1 de 12 places
1 de 6 places
1 de 30 places
1 de 24 places

1 habitació a la primera planta:
1 de 12 places

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Pensió completa
 • Piscina

Com arribar

S'hi pot anar des de diferents vies:
Des de Manresa o des de Moià, per la N-141c, prendre l'entrada de la urbanització Urbisol, just a l'alçada de l'Hotel Urbisol.
Seguir per el camí de sorra fins passar la casa de colònies La Ruca. Al cap d'uns metres ja s'arriba a la Masia els Clapers.

Des de Manresa o Vic, per la C-25, sortida Avinyó (nº 151). Seguir en direcció Artés, i abans d'arribar a Artès i de tornar a creuar l'eix transversal per un pont, veureu l'indicatiu de Els Clapers a l'esquerre.

Barcelona interior

Barcelona interior

Les comarques de l'interior de Barcelona amaguen molts racons on viure en harmonia amb la natura encara és possible. Una terra que et convida a descobrir ermites, castells i vestigis històrics d'èpoques diverses a un pas de la ciutat de Barcelona.

Terra de bruixes i bandolers, en un territori dominat per la pobresa, la desesperança i la por, l'espessor densa dels boscos de la Catalunya interor va ser l'escenari idoni per acollir les bruixes i bandolers dels segles XVI i XVII. Encara avui dia una munió de dites, llegendes i indrets ens recorden la seva història. Els vosc ha estat un lloc habitat per personatges reals i imaginaris, de mites i llegendes, que ara pots conèixer en l'escenari on van tenir lloc.

Amb accessos ràpids i ben comunicats, ens trobem en molts dels paratges que han conformat la geografia catalana, com el Parc Natural del Montseny, sens dubte el parc més visitat de Catalunya, el Moianès, pedra i aigua que modelen un paisatge únic,  la plana d'Osona, les Guilleries i el Collsacabra, la plana del Vallès Oriental, al peu del Montseny, el Penedès amb el seu caràcter vitivinícola, Montserrat, parada obligada de pelegrinatge, el Bages, camps de blat i vinya i pobles de carrerons empedrats, els cingles de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Cardona amb el castell i  conjunt medieval...

Difícil resumir i molt per descobrir en una terra de mil colors i de cor rural, on cada comarca amaga els seus tresors.

 

 

Visites

El Moianès.
Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs. El poble de l'Estany, Moià i el mercat dels diumenges, veure el "Nen de Moià" a les coves del Toll, poues de glaç, Castellcir, Castellterçol... i molt més trobareu a aquesta nova comarca.

GR177 o Ronda del Moianès.
Sender de gran recorregut que discorre per els termes municipals del Moianès. Al ser un dels pocs senders de gran recorregut circular, pot tenir qualsevol punt de partida.

El Collsacabra.
El Collsacabra és una zona a cavall entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i la Selva. Gran part de la seva superfície es troba dins els termes municipals de l'Esquirol, Cantonigròs, Falgars, Tavertet i Pruit. Collsacabra és un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles com Tavartet, el Far i l'Avenc.

Massís de les Guilleries.
Massís amb clar caràcter mediterrani i amb els embassaments de Sau i Susqueda, al Ter. El massís de les Guilleries el formen una munior de cims, cingleres i valls, formant una serralada molt complexa.

Bruixes i Bandolers.
La Catalunya interior va ser escenari d'un punyent malestar social a causa de la pobresa i desesperança dels seus habitants. Dones acusades de bruixaria i bandolers amb ànsies de revenja, coincidien en el boscos d'aquesta Catalunya profunda. Montseny, Guilleries i Lluçanès, tot un món per descobrir.

Parc Natural del Montseny.
Parc natural que protegeix part del Massís del Montseny, reserva de la Biosfera i situat a la serralada prelitoral, del qual n'és el massís més enlairat. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: Turó de l'Home, les Agudes, el Matagalls i El Pla de la Calma, que units pels colls de Sant Marçal i de Collformic, encerclen el massís.

l'Alt Penedès.
Un territori històric, capital del vi i del cava, món casteller, una capital medieval. El Penedès es transforma durant l'època de la verema, agita la comarca i omple les tines de nou vi. El castell de Sant Martí Sarroca, el Pantà de Foix, Pontons, les caves, Sant Sadurní d'Anoia, la fira del Gall del Penedès...

Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Cingles i canals, el singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc, contrastat per el verd de les pinedes i alzinars. Podeu bastir el cim de la Mola, el monestir de Sant Llorenç del Munt, coves de Mura o Talamanca.

 


Llegir més

Activitats escolars

En Gargavell (Opcional English). Estada de 2 o 3 dies.

 • INF
 • CI
 • CM
 • CS
 • NEE

A través d'en Gargavell, viureu una història plena d'activitats lúdiques amb objectius, reptes i interactivitat que generen estimulació física i mental. Serveixen com a exercici d'un rol emocional, psicològic i lingüístic. L'estada es converteix en un musical i l'ultim dia es representa. (Opcional amb Anglès).

Programa d'activitats
Cooking. Manipulació d'aliments.
Arts&craft. Taller de fanalet de fang.
Jocs tradicionals. Oca, domino, twister...
Creativity. Juguem amb tubercles.
Tir amb arc. Torneig (CM i CS)
Curses d'emocions. Jocs en desús.
Fils de colors. Conscienciació del medi natural.
Orientation. Ens orientarem amb brúixoles.
Painted faces. Expressem les emocions tot pintant cares.
Dance. Ens mourem !

Looking for the Treasure. Estada de 2 o 3 dies.

 • TOTES

Enfoquem el nostre programa especial d’anglès en diferents grups de treball a on duran a terme diferents disciplines, 100% submergides en la immersió lingüística anglesa.

A cada grup de treball proposat els alumnes utilitzaran la creativitat, la imaginació i recursos diferents per a enfocar el desenvolupament de l’activitat. Es crearan grups per fer competició per tal de motivar i compartir.

Es busca aventura, moviment i posar en pràctica tot el que sabem.

La idea general de l’estada és proposar un inici d’una història que va passant per diferents etapes i cadascuna d’aquestes etapes s’ha d’anar completant en diferents activitats.

Cada grup de treball mitjançant proves, condicions, prohibits, etc.
Hauran d’anar creant cada etapa de la història per tal d’arribar el final proposat.

Es farà una bona coneixença de l’entorn, es treballarà la part expressiva, la confiança, i sobretot el treball en equip.

La descoberta d’aquest tresor ens portarà a mil i un indrets: t’hi esperem!

Programa d'activitats
Welcome Activity.
Touched and Sunk.
Theatre: I'm a lame pirate and without a hand.
Night game: Little Treasure.
Gymkhana.
The Map.
The Loot.
Night: Disco.
Orientation Race.
Closing Game.

+info