General

Casa de colònies ubicada en un entorn natural privilegiat: a mig camí entre Girona i Barcelona, entre els darrers contraforts de la Serralada Litoral i les platges de Caldes d’Estrac.

Amb la pràctica de l’esport, el lleure i la convivència, a més de passar-ho bé, fer amics i estar en contacte amb la natura, ens familiaritzem amb certs valors (solidaritat, tolerància, generositat…) i hàbits (respecte, disciplina, higiene, participació…). El joc ens obliga a emprar tàctiques i disciplines diverses (l’enginy, l’estratègia, l’equilibri, el càlcul, la força, la rapidesa, la precisió, la coordinació, la percepció sensorial, la intuïció i el ritme) i d’aquesta manera, desenvolupar les nostres habilitats físiques, mentals i emocionals.

La casa

Eurostage, Caldes d’Estrac és a la Riera de Caldetes, a 15 minuts a peu de les platges de Caldes d’Estrac. La seva situació geogràfica li suposa els avantatges de poder gaudir de la natura –en diverses manifestacions: la riera, la platja i el bosc–, i de l’oferta d’uns municipis veïns socialment i culturalment actius.
A tocar del Parc Natural del Montnegre i el Corredor i a només 40 km de Barcelona i a 60 km de Girona. Itineraris a peu, en bicicleta, visites a museus i al port, passejades pels carrers i els mercats, relaxació a les platges, banys termals.

En una finca de 6 hectàrees amb vistes al mar i a la muntanya. Envoltada per un bosc d’alzines, amb terrasses enjardinades, camins per passejar, per organitzar jocs de nit, barbacoes…

Eurostage, Caldes d’Estrac és adreçat a: colònies escolars (consultar programacions), colònies d’estiu, agrupaments escolta i esplais, AMPAs, clubs esportius (arts marcials, tennis, bàsquet, futbol, volei, dansa…), grups de famílies, i tots aquells colectius que els calgui gaudir d’uns dies en una instal·lacio com la nostra en algun moment.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000290

Eurostage, Caldes d’Estrac
Riera de Caldetes, s/n
08393 – Caldes d’Estrac
(Maresme)

Exteriors

Els nostres equipaments us permeten practicar de forma intensiva una gran varietat d'activitats esportives: tennis, esquaix, futbol, bàsquet, frontó, vòlei platja, tennis de taula, tir amb arc, escalada, fitness, hípica, judo, karate, aeròbic, dansa, etc.

Amb un munt d'equipaments esportius, com ara piscina de 9x18 metres, dues sales de dansa (de 100 i 40 m2), pista d'esquaix, gimnàs, 6 pistes de tennis de terra batuda, poliesportiu i frontó, pista de minibàsquet, paret d'escalada i tir amb arc, tatami per a arts marcials de 420 m2, camp de vòlei platja i camp de futbol 45 x 90 m.

Cal saber...

Els nostres equipaments us permeten practicar de forma intensiva una gran varietat d'activitats esportives: tennis, esquaix, futbol, bàsquet, frontó, vòlei platja, tennis de taula, tir amb arc, escalada, fitness, hípica, judo, karate, aeròbic, dansa, etc.

Amb dues sales de dansa de 100 i 40 metres quadrats, amb terra de parquet i fusta. 6 pistes de terra batuda, un poliesportiu i un tatami obert de 420 metres quadrats !!!

Habitacions

Habitacions amb lliteres de fusta de 2, 4, 8, 10 i 14 places. Situades al primer pis d'Eurostage, davant la piscina. Disposen de grans finestrals, terrasses i dues escales d'accés que porten directament als menjadors i a les zones comunitàries.

Casa dels Vents. Té 8 habitacions àmplies, algunes són habitacions dobles amb bany.

Casa dels Planetes. Consta de 5 habitacions amb bany i unes golfes amb vistes a la muntanya.

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Dret a cuina
 • Pensió completa
 • Piscina
 • Transport públic

Com arribar

Ben connectats per carretera, autopista, tren i avió a tota Europa.

» Caldes d'Estrac disposa d'una estació de tren que ens portarà al centre de Barcelona en 45 minuts. Els trens passen amb una freqüència de 20 minuts. De l'estació a Eurostage teniu 15 minuts a peu.

» Amb l'autocar eviteu d'entrar a Caldes d'Estrac!, el nucli urbà té els carrers estrets i un pont pel qual no poden de passar amb aquests tipus de vehicles. Consulteu com arribar fins a la casa.

Distàncies

Barcelona: 43,00 km
Girona: 60,00 km
Tarragona: 131,00 km
Lleida: 191,00 km
Arenys de Mar: 3,20 km

Adreça

Eurostage

Riera de Caldetes, s/n
08350 - Arenys de Mar
(Maresme)

Costa de Barcelona

Costa de Barcelona

La costa de Barcelona avarca una amplia zona de costa que va des de Vilanova i la Geltrú fins a Malgrat de Mar. Així doncs, inclou de Sud a Nord, les costes del Garraf i Baix Llobregat, de Barcelona i Maresme.

Una costa molt heterogènia on podem trobar platges de sorra fina i amplada excepcional, com les platges de Vilanova i la Geltrú, i zones amb un paisatge muntanyós meravellós que arriben arran de mar, com la costa del Garraf presidida pel Massís del Garraf o la costa del Maresme, amb el parc del Montnegre i el Corredor, la Serralada Litoral i la Serralada de Marina tocant la mar Mediterrània.

Les Costes del Garraf i Baix Llobregat. Correspon al litoral de les comarques del Baix Llobregat i el Garraf, limitada al Nord per la Costa de Barcelona i al Sud per la Costa Daurada. La costa és presidida pel Massís del Garraf, que arriba arran de mar i se suavitza cap als extrems amb platges sorrenques i molt obertes. Al Nord, hi trobem l'espai Natural del Delta del Llobregat, on llacunes, zones aigualoses i dunes naturals donen aixopluc a la migració i hivernada d'aus, i al Sud arribem a les poblacions de Sitges, Vilanova i la Geltrú i Cubelles.

La Costa del Maresme. Limitada al Nord amb la Costa Brava i al Sud amb la costa de Barcelona, tot i que es sol fer arribar des de la desembocadura de la Tordera fins a la del Besòs, situant Malgrat de Mar a l'extrem nord i El Masnou en l'extrem Sud.
És una costa amb llargues platges de sorra i amb poblacions de gran tradició turística, on el modernisme ha deixat una empremta molt important.
La costa del Maresme compta amb l'espai d'interès natural del Parc del Montnegre i el Corredor, situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.

Visites

 

Parc Natural del Montnegre i el Corredor.

Situat a la serralada litoral i alineada en paral·lel a la costa i constituint una barrera natural entre la plana litoral del Maresme i la depressió del Vallès i la Selva. Boscos d'alzinars, suredes i pi pinyer, caracteritzen el parc, juntament amb les vinyes i conreus abandonats.
El parc compte amb 18 itineraris senyalitzats per fer a peu i diferents allotjaments on podreu gaudir d'una estada immillorable, a cavall del  mar i la muntanya.

Vilanova i la Geltrú i activitats nautico-esportives.

Amb un entorn natural privilegiat i una àmplia oferta d'activitats, Vilanova i la Geltrú és una de les destinacions més seductores per anar en família. Platges de sorra fina i daurada i amb aigües temperades tot l'any, la fan ideal per a la pràctica d'esports nàutics.

El port d'Arenys de Mar i activitats nautico-esportives.

El port d'Arenys de mar és un dels més importants de la costa catalana, exemple evident de la llarga tradició marinera de la vila. La pesca i tota  la industria que es crea a l'entorn del port, mouen gran part de l'activitat de la vila. Cada tarda, quan tornen les barques, l'espectacle està garantit amb la subhasta del peix.
El port esportiu permet la navegació i la pràctica de moltes activitats nàutiques, com caiac, kitesurf, vela...

Parc natural del Garraf i Parc d'Olèrdola

Espai d'interès natural que compta amb molts itineraris senyalitzats, amb antigues ocupacions humanes com el Castell d'Eramprunyà, amb un monestir budista que podreu visitar i l'itinerari botànic de la Pleta.
El parc d'Olèrdola, amb penya-segats i cingleres, formen una plataforma rocosa que assoleix els 358 m d'altitud en el seu punt més alt, la Talaia. Un dels caràcters singulars d'aquest parc és el conjunt monumental d'Olèrdola.

Delta del Llobregat.

L'Espai natural del Delta del Llobregat presenta un ecosistema molt ric i alhora extremadament fràgil. Amb llacunes, zones aigualoses i dunes naturals, fan que prenguin un gran interès de conservació i alhora de difusió.  Amb una fauna marcada per les migracions estacionals d'aus, podem trobar una diversitat d'espècies molt important  i un mosaic de paisatges molt important, amb estanys, maresmes, pinedes litorals i platges.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

Timó i el Rei Neptú . Estada de 2 o 3 dies.

 • INF
 • CI

En Timó és el mariner més intrèpid i valent de l'oceà. El seu gran desig és poder respirar sota l'aigua. Un mariner del poble li ha explicat que existeixen unes perles màgiques que tenen aquest poder. Aprofitant la proximitat a la platja, viviu durant uns dies les seves aventures a Eurostage.

Programa d'activitats
Visita al Port d'Arenys. Conèixer el port i la subhasta del peix.
Volta amb barca. Fem una volta amb Golondrina.
Aquaris. Visita als aquaris.
Toca-Toca. Morfologia interna i externa del peix.
Nusos. Taller de nusos i realització d'un quadre.
Ball i cançons. Tot dansant ens ho passem millor.

Mar i aventura. Estada de 3 dies.

 • CM
 • CS
 • ESO

Coneixem les diferents alternatives per endinar-nos al mar? El vent, les onades, l'equilibri, l'enginy... L'aigua ens posa a prova i ens fa gaudir de la seva frescor.
Eurostage està situada molt a prop de les platges de Caldes i Arenys, on practicarem esports com vela, caiac, ski-bus...

Programa d'activitats
Vela. Primers passos a vela.
Caiac. Introducció al món del caiac.
Ski-bus. O xurro, banana...
Escalada. Penjats d'un arnès.
Descoberta del poble de Caldes. Ruta per un poble mariner.
Jocs de platja. A la sorra s'hi juga molt bé.
Orientació. Mapa, brúixola i a seguir rastres!!

Instal·lacions esportives

Eurostage. Instal·lacions Esportives.

 • Arts Marcials (Judo, Karate, Aixido o Taekwondo
 • Escoles i clubs de Tennis
 • Clubs Esportius: Futbol, bàsquet o handbol
 • Escoles de Dansa
 • Grups de teatre

A Eurostage trobareu equipaments i instal·lacions ideals per organitzar estades esportives.
Practiqueu el vostre esport preferit en plena natura!

Eurostage. Equipaments Esportius.

Els nostres equipaments us permeten practicar de forma intensiva una gran varietat d'activitats esportives: tennis, esquaix, futbol, bàsquet, frontó, vòlei platja, tennis de taula, tir amb arc, escalada, fitness, hípica, judo, karate, aeròbic, dansa, etc.

La proximitat amb les platges de Caldes d'Estrac i amb diferents clubs nàutics (Arenys de Mar i Mataró) us facilita també la pràctica d'esprots aquàtics (caiac, vela, paddle surf...)

Arts Marcials. Clubs de judo, karate, aikido o taekwondo de tota Europa visiten regularment Eurostage per a fer estades d'intensificació tècnica, exàmens oficials, convivències entre clubs, competicions o colònies d'estiu. Els entrenaments permeten contrastar un tatami obert de 420 m² en mig de la natura amb la textura de la sorra de la platja davant el mar

Tennis. Les 6 pistes de terra batuda d'Eurostage estan a disposició de clubs i escoles de tennis que cerquin un bon clima per a organitzar estades d'entrenaments intensius durant tot l'any. L'Escola de Tennis d'Eurostage té un equip de monitors i jugadors de competició que també us poden donar suport per a organitzar torneigs, estatges o colònies d'estiu.

Dansa i Teatre. Estimem la dansa i per això hem construït dues sales de 100m² i 40m² annexes, amb els seus respectius miralls, barres i terres de parquet i fusta. Aquestes instal·lacions han tingut una bona acollida entre les escoles de dansa i els grups de teatre experimental. Ideal per a fer assajos finals, preparació d'exàmens oficials, convivències, etc.

Poliesportiu. La gran varietat de modalitats esportives que es poden practicar a Eurostage ens han convertit en un referent per a organitzar estades de bàsquet, futbol sala o handbol on combinem l'ús de les instal·lacions pròpies amb l'accés als pavellons poliesportius dels pobles veïns.

+info