General

Descobreix Arnes, l’essència natural dels Ports i la Terra Alta. Desconnecta en un entorn de tranquil·litat únic.

L’Hotel Vilar Rural d’Arnes de 4 estrelles es troba ubicat a la comarca de la Terra Alta i constitueix un espai referent pel seu entorn i ubicació.

Situat al costat d’Arnes, l’hotel constitueix una opció preferent, especialment per a parelles, famílies i grups, per descobrir els paratges naturals que l’envolten, on oliveres, vinyes i parets de roca que s’obren davant tolls d’aigües cristal·lines faran les delícies dels seus descobridors.

L’hotel gaudeix del certificat Bikefriendly, un punt de partida per gaudir de la Via Verda de la Terra Alta sobre dues rodes.

Un ambient d’exclusivitat, tranquil·litat i relax t’espera a l’Hotel Vilar Rural d’Arnes****, que et permetrà gaudir d’uns dies de desconnexió en plena natura.

La casa

Disposem de 95 habitacions amb totes les comoditats d’un hotel de 4 estrelles. Les nostres estances estan pensades per satisfer totes les necessitats dels nostres clients i fer de l’estada una experiència única.

Totes les habitacions són exteriors. Algunes d’elles disposen de vistes cap a la localitat i el conjunt històric d’Arnes, declarat interès cultural, o cap al Parc Natural i Massís dels Ports.

S’estableixen protocols específics i recurrents de desinfecció i neteja garantint sempre el confort i la seguretat del nostre client.

Dades d’interès

Hotel Vilar Rural d’Arnes
Camí dels Ports s/n
43597 Arnes (Tarragona)

Exteriors

Si tens nens majors de 9 anys, l'Hotel Vilar Rural d'Arnes és el teu hotel rural: emergeix com a campament base de diverses activitats que et proposa el seu entorn i esports d'aventura que tenen com a escenari la Serra dels Ports amb un magnífic paisatge.

Entre elles destaquem Vies Ferrades, escalada esportiva, barranquisme...

Habitacions

Disposem de 95 habitacions amb totes les comoditats d'un hotel de 4 estrelles. Les nostres estances estan pensades per satisfer totes les necessitats dels nostres clients i fer de l'estada una experiència única.

Totes les habitacions són exteriors. Algunes d'elles disposen de vistes cap a la localitat i el conjunt històric d'Arnes, declarat interès cultural, o cap al Parc Natural i Massís dels Ports.

S'estableixen protocols específics i recurrents de desinfecció i neteja garantint sempre el confort i la seguretat del nostre client.

Habitació Confort: Habitacions de 17m² amb capacitat per acollir un màxim de 3 persones.

Totes les habitacions tipus Confort són exteriors, amb llum natural i espaioses. Gaudeixen de bany complet, calefacció i aire condicionat centralitzat, perquè gaudeixis de tota la comoditat i puguis sentir-te com a casa durant la teva estada.

Confort Jardí: Habitacions de 17m² amb capacitat per acollir un màxim de 3 persones. Amb accés a jardí propi.

Totes les habitacions tipus Confort Terrassa són exteriors, amb llum natural i espaioses. Gaudeixen de bany complet, calefacció i aire condicionat centralitzat, perquè gaudeixis de tota la comoditat i puguis sentir-te com a casa durant la teva estada

Confort Familiar: Habitacions de 27m² amb capacitat per acollir un màxim de 4 persones.

Totes les habitacions tipus Confort Familiar són exteriors, amb llum natural i espaioses.

Gaudeixen de bany complet, calefacció i aire condicionat centralitzat, perquè gaudeixis de tota la comoditat i puguis sentir-te com a casa durant la teva estada.

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Pensió completa
  • Piscina

Costa Daurada - Ebre

Costa Daurada - Ebre

 

El litoral de Tarragona comprèn les comarques del Baix Penedès fins al Montsià, per tant les platges de la Costa Daurada i la zona del Parc Natural del Delta de l'Ebre.
Una zona de contrastos on ens podem trobar un litoral dominat per una seixantena de platges amb petites cales a Mont-Roig del Camp, penya-segats a Torredembarra, de sorra fina i poca profunditat a Salou, platges naturistes com la platja del Torn, al costat de la major zona humida de Catalunya, constituint hàbitats aquàtics de riquesa natural excepcional.

Anem a la platja! amb un total de 81 quilòmetres i més de seixanta platges de tota mena, la Costa Daurada és una destinació familiar per excel·lència, on tota la família trobarà el seu espai i la seva activitat per passar uns dies junts. Tant aviat ens podem endinsar en zones rocoses amb molta vegetació com remullar-nos en l'aigua del mar.

Muralles, muralles de Tarragona... fundada al segle III AC amb el nom de Tàrraco, els romans la feren capital de la província del Tarraconense, motiu per el qual conserva notables restes arqueològiques d'aquesta època i que l'han declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Més al Sud, entre les comarques del Montsià i del Baix Ebre, ens trobem amb la major zona humida de Catalunya, amb una superfície de 320 km2. Constitueix uns dels hàbitats aquàtics més important del Mediterrani. L'equilibri entre la seva riquesa i l'explotació per part de l'home no ha estat mai fàcil, per aixó es va aprovar, l'any 1983, la creació del Parc Natural del Delta de l'Ebre.
El parc està format per dues zones clarament separades pel riu, la part dreta i la part esquerre del delta, i de les poblacions que en destaquem, Amposta, Poblenou del Delta, Sant CArles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja.

A l'interior, la història de la província de Tarragona bé, en part, marcada per la pugna per la capitalitat de província. Així doncs, Tarragona, Reus i Tortosa, es disputaven per ser la ciutat de referència de la província. Tortosa, capital història de vegueria i cap de districte del departament de les Boques de l’Ebre, Reus, per la seva atracció comercial i Tarragona, per la facilitat de comunicacions marítimo-fluvials.
La Tarragona interior està composada per Alt i Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Ribera d’Ebre, Montsià, Priorat i Terra Alta.
Un seguit de comarques amb un caràcter i una personalitat molt profunda, que passa pobles de la ribera del riu Ebre com Miravet o Tivissa, per els dos parcs naturals del Baix Ebre, el Parc Natural dels Ports i Parc Natural del Delta de l’Ebre, per la capital de la música situada al Vendrell, per pobles de caràcter medieval com Montblanc, de tradició vinícola com el Priorat o la Terra Alta…
Encara que a tots ells, o vaja, pràcticament a tots, els uneix la afició per els castellers i el vi.

 

 

Visites

Parc Natural del Delta de l'Ebre.
El delta de l'Ebre és la zona humida més gran de les terres catalanes. Té un considerable paper biològic i una gran humanització i pes agrícola.
Compren llacunes com de del Canal Vell o l'Encanyissada, les interessants illes de Buda, Sant Antoni i Sapinya, fins i tot penínsules, com la de Punta de la Banya i del Fangar, els Ullals de Baltasar i els erms de Casablanca.
El paisatge del delta té una forta personalitat que el fa únic, amb terres totalment planes, conreus d'hora i fruita, amplis arrossars i platges arenoses, li donen un aspecte peculiar.

El Montsant.
Les muntanyes del Montsant són tot un símbol per el Priorat. Es tracta d'un massís compacte, amb la major part del seu perímetre emmurallat per cingleres i roquisssars. La relació espiritual que els homes han mantingut amb el Montsant durant segles, li ha atorgat una condició molt especial; la primera cartoixa de la península - Scala Dei- i la intensa tradició eremítica que ha perdurat fins ara.
Podeu visitar les ermites de la Serra de Montsant, el congost de Fraguerau, el Balcó del Montsant, la Cartoixa d'Escaladei o el clot del cirer.

Parc Natural dels Ports.
Sistema muntanyós on conflueixen Catalunya, Aragó i el País Valencià. Múltiples rutes prenen de partida els Ports, com la del tresor dels Ports, visita d'arbres monumentals que comença en el coll de Miralles, o anar a la cova del Vidres des del barranc de la Vall.

Port aventura.
El complex de lleure inclou parcs temàtics de Port Aventura, FerrariLand, i el parc aquàtic de Costa Caribe. Amb 4 milions de visitants l'any, el converteixen en un parc de referència.

Els Castellers.
Força, equilibri, valor i seny uneix el món casteller en centenars de persones foment part de desenes de colles castelleres amb l'objectiu d'aixecar torres humanes. S'en troben referències ja al segle XVIII. Fet un símbol identitari a Catalunya, el novembre del 2010 els castellers passen a ser Patrimoni Cutural Immaterial de la Humanitat.
Podeu descobrir-los en els diferents concursos i diades que es celebren arreu.

Prades i el bosc de Poblet.
Prades, vila medieval de la comarca del Baix Camp, poble conegut també com la Vila Vermella per la pedra sorrenca de color rogenc que caracteritza els seus edificis.
Punt de partida d'interessants excursions com les muntanyes de Prades, el bosc de Poblet, Scaladei, Capafons, monestir de Poblet i la vila medieval de Siurana.

Santes Creus.
El poble de Santes Creus, al voltant del Reial Monestir de Santa Maria de Santes Creus, és una de les joies de l'art cistercenc de segle XII a Catalunya. A més de la visita al monestir, a prop hi ha la coneguda albereda de Santes Creus, única com a bosc de Ribers de Catalunya.

Cambrils.
Amb un total de 9 km de platges sorrenques, Cambrils que ha integrat els dos nuclis del municipi, el port i la vila.
Al Club nàutic s'hi pot practicar vela, sky aquàtic, cayac..., o es pot passejar per el passegi comercial, passar per el passeig marítim fins arribar al Far.

Tarragona.
Tàrraco,  fundada al segle III AC amb el nom de Tàrraco, els romans la feren capital de la província del Tarraconense, motiu per el qual conserva notables restes arqueològiques d'aquesta època i que l'han declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passejar per el casc antic de la ciutat, visitar l'amfiteatre, el circ, les muralles, l'aqüeducte, el pont del Diable, la Catedral, la Rambla nova... i perquè no jeure al capvespre al Balcó del Mediterrani.

Montblanc.
Montblanc és i serà un poble medieval, amb un ric patrimoni arquitectònics, cultural i natural, és un dels conjunts medievals de Catalunya. Situat al cor de la Ruta del Císter, a través del seus racons. carrers i places, el visitant pot percebre històries i llegendes vives.

Tivissa.
Sabies que Tivissa és un dels termes municipals amb més extensió de Catalunya? Bona part del seu terme municipal es troba dins les muntanyes de Tivissa-Vandellòs i Serra de Llaberia. A més, el nucli antic de Tivissa és un dels més grans de les Terres de l'Ebre, destacant els jaciments d'art rupestre, catalogats com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Reial Monestir de Santes Creus.
És una de les joies de l'art medieval català. Situat al poble de Santes Creus, municipi d'Aiguamúrcia (Alt Camp), actualment és l'únic monestir de la ruta dels Císter que no té vida monacal.

Via Verda de la Val de Zafán.
Ruta turística que transcorre per l'antiga via fèrria de la Val de Zafán. El traçat pot fer-se des de varis trams, amb un desnivell màxim de 400 metres, dificultat baixa i per a usuaris que vagin a peu, a cavall i amb bicicleta.

 


Llegir més
+info