General

La casa de colònies La Censada, es troba situada al mig d’una vall, envoltada de boscos i camps.

Disposa de 85 places amb 9 habitacions de 6 a 16 places. 3 menjadors, 3 sales d’activitats, piscina, camp de futbol de terra i 2 patis.

Ubicada al municipi de Santa Margarida de Montbui que s’estén amb una superfície de 27,58 km2 pel centre de la Conca d’Òdena a la banda dreta del riu Anoia.

Emmarcat dins de la comarca de l’Anoia, aquest municipi rep la influència d’Igualada amb la qual limita al nord, i al llarg del seu perímetre entra en contacte amb els municipis de Jorba, Vilanova del Camí, Carme, Orpí, Sant Martí de Tous i Santa Maria de Miralles.

Estem a 70 kms. de Barcelona.

La casa

Cuina/Menjadors
1 cuina equipada
1 menjador de 20 places
1 menjador de 36 places
1 menjador de 40 places
Habitacions
Privat:
Sala d’estar
Habitació de 9 places + Wc

Planta 1ª:
Nº 1 de 7 places
Nº 2 de 5 places
Nº 3 de 11 places
Nº 4 de 6 places (+bany)
Nº 5 de 7 places (+bany)

Planta 2º:
Nº 1 de 16 places
Nº 2 de 8 places
Nº 3 de 8 places
Nº 4 de 8 places
Nº 5 de 4 places + Wc
Nº 6 de 6 places

Sales
1 Sala recepció
1 Sala distribució dormitoris

Serveis sanitaris
1 bloc adaptat
10 Wc
10 dutxes
13 lavabos

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000117

Casa de colònies La Censada
Carretera C37, km 55,5
08710 – Santa Margarida de Montbui (Anoia)
+ Info i reserves

Exteriors

Zona d’aparcament autocars/cotxes
1 esplanada amb porxo
2 patis
1 camp d’esport (terra)
1 piscina 30 m2 (per petits)
1 piscina 70 m2 (per grans)
2 waters, 2 lavabos, 4 fonts d’aigua
Zona de Bosc

Habitacions

Privat:
Sala d'estar
Habitació de 9 places + Wc

Planta 1ª:
Nº 1 de 7 places
Nº 2 de 5 places
Nº 3 de 11 places
Nº 4 de 6 places (+bany)
Nº 5 de 7 places (+bany)

Planta 2º:
Nº 1 de 16 places
Nº 2 de 8 places
Nº 3 de 8 places
Nº 4 de 8 places
Nº 5 de 4 places + Wc
Nº 6 de 6 places

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Camp d'esports
  • Piscina

Com arribar

En cotxe: Cal agafar l’autovia (A-2) direcció Lleida fins a la sortida 559 (Igualada). A la primera rotonda, agafem la sortida Santa Margarida de Montbui (C-37). Farem 4 km. i al arribar a la propera rotonda, agafem la sortida direcció Valls (C-37); passat el poble antic de Santa Margarida de Montbui i just el Km. 55,5 de la mateixa C-37, ja veiem la Casa. Els autocars poden pujar pel camí (100 m) fins a l’aparcament.

En transport públic: FGC fins a l’Estació d’Igualada.

Per arribar a la Casa de Colònies cal posar-se en contacte amb el servei discrecional d’autobusos de l’empresa Masats (telf .: 938.041.213 Sr. Manel).

Distàncies

Barcelona a 77,9 km
Girona a 159 km
Lleida 101 km
Tarragona 69,9 km

Adreça

La Censada

Carretera C37, km 55,5
08710 Santa Margarida de Montbui (Anoia)

Barcelona interior

Barcelona interior

Les comarques de l'interior de Barcelona amaguen molts racons on viure en harmonia amb la natura encara és possible. Una terra que et convida a descobrir ermites, castells i vestigis històrics d'èpoques diverses a un pas de la ciutat de Barcelona.

Terra de bruixes i bandolers, en un territori dominat per la pobresa, la desesperança i la por, l'espessor densa dels boscos de la Catalunya interor va ser l'escenari idoni per acollir les bruixes i bandolers dels segles XVI i XVII. Encara avui dia una munió de dites, llegendes i indrets ens recorden la seva història. Els vosc ha estat un lloc habitat per personatges reals i imaginaris, de mites i llegendes, que ara pots conèixer en l'escenari on van tenir lloc.

Amb accessos ràpids i ben comunicats, ens trobem en molts dels paratges que han conformat la geografia catalana, com el Parc Natural del Montseny, sens dubte el parc més visitat de Catalunya, el Moianès, pedra i aigua que modelen un paisatge únic,  la plana d'Osona, les Guilleries i el Collsacabra, la plana del Vallès Oriental, al peu del Montseny, el Penedès amb el seu caràcter vitivinícola, Montserrat, parada obligada de pelegrinatge, el Bages, camps de blat i vinya i pobles de carrerons empedrats, els cingles de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Cardona amb el castell i  conjunt medieval...

Difícil resumir i molt per descobrir en una terra de mil colors i de cor rural, on cada comarca amaga els seus tresors.

 

 

Visites

El Moianès.
Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs. El poble de l'Estany, Moià i el mercat dels diumenges, veure el "Nen de Moià" a les coves del Toll, poues de glaç, Castellcir, Castellterçol... i molt més trobareu a aquesta nova comarca.

GR177 o Ronda del Moianès.
Sender de gran recorregut que discorre per els termes municipals del Moianès. Al ser un dels pocs senders de gran recorregut circular, pot tenir qualsevol punt de partida.

El Collsacabra.
El Collsacabra és una zona a cavall entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i la Selva. Gran part de la seva superfície es troba dins els termes municipals de l'Esquirol, Cantonigròs, Falgars, Tavertet i Pruit. Collsacabra és un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles com Tavartet, el Far i l'Avenc.

Massís de les Guilleries.
Massís amb clar caràcter mediterrani i amb els embassaments de Sau i Susqueda, al Ter. El massís de les Guilleries el formen una munior de cims, cingleres i valls, formant una serralada molt complexa.

Bruixes i Bandolers.
La Catalunya interior va ser escenari d'un punyent malestar social a causa de la pobresa i desesperança dels seus habitants. Dones acusades de bruixaria i bandolers amb ànsies de revenja, coincidien en el boscos d'aquesta Catalunya profunda. Montseny, Guilleries i Lluçanès, tot un món per descobrir.

Parc Natural del Montseny.
Parc natural que protegeix part del Massís del Montseny, reserva de la Biosfera i situat a la serralada prelitoral, del qual n'és el massís més enlairat. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: Turó de l'Home, les Agudes, el Matagalls i El Pla de la Calma, que units pels colls de Sant Marçal i de Collformic, encerclen el massís.

l'Alt Penedès.
Un territori històric, capital del vi i del cava, món casteller, una capital medieval. El Penedès es transforma durant l'època de la verema, agita la comarca i omple les tines de nou vi. El castell de Sant Martí Sarroca, el Pantà de Foix, Pontons, les caves, Sant Sadurní d'Anoia, la fira del Gall del Penedès...

Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Cingles i canals, el singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc, contrastat per el verd de les pinedes i alzinars. Podeu bastir el cim de la Mola, el monestir de Sant Llorenç del Munt, coves de Mura o Talamanca.

 


Llegir més

Instal·lacions esportives

1 esplanada amb porxo
2 patis
1 camp d’esport (terra)
1 piscina 30 m2 (per petits)
1 piscina 70 m2 (per grans)
2 waters, 2 lavabos, 4 fonts d’aigua
Zona de Bosc

+info