General

La Garbinada és una casa de colònies a primera línia de mar, a Torroella de Montgrí. Només 300 metres separen la casa del mar.

Situada en un entorn planer i envoltat de camps de cultiu del Baix Empordà.

Alhora, es troba molt a prop de les Illes Medes, Reserva Natural Protegida.

La casa

Disposa de 2 menjadors i 2 sales d’activitats.

Compta també amb 3 aules-taller, terrassa exterior, piscina, bàsquet, camps de futbol i voleibol.

Té un gran jardí exterior i es troba situada a 300 metres de la platja.

Als exteriors de La Garbinada, hi trobareu un gran porxo exterior amb taules, una bateria de 5 lavabos i un camp de minigolf.

Les seves habitacions són de 5 i 6 places, totes elles amb bany complet propi.

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000117

Casa de colònies La Garbinada
Camí de La Gola, s/n
17257 – Torroella de Montgrí
(Costa Brava, Girona)
+ Info i reserves

Exteriors

Terrassa exterior, piscina, camps de bàsquet, camps de futbol i voleibol.

Té un gran jardí i es troba situada a 300 metres de la platja.

Als exteriors de La Garbinada, hi trobareu també, un gran porxo amb taules, una bateria de 5 lavabos i un camp de minigolf.

Habitacions

Habitacions de 5 i 6 places amb bany complet.

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Pensió completa
 • Piscina

Distàncies

Barcelona 136 km
Girona 37,3 km
Lleida 260 km
Tarragona 225 km

Adreça

La Garbinada

Camí de La Gola, s/n
17257 - Torroella de Montgrí
(Costa Brava, Girona)

Girona - Costa Brava

Girona - Costa Brava

Bufa ventet de Garbí, vent en popa i mar bonança, que anirem cap a llevant, fins a la ratlla de França!

Moltes són les havaneres que parlen de la Costa Brava, costa gironina que comença a la roca de Sa Palomera (Blanes) i que acaba a la frontera amb França, al municipi de Portbou. La seva longitud és de 200 quilòmetres i limita al nord amb la costa vermella Rossellonesa i al sud amb la Costa del Maresme. Inclou el litoral de tres comarques: La Selva, El Baix Empordà i l'Alt Empordà.

La Costa Brava és sol, platja, cales amagades entre la vegetació, banys refrescants, aigües netes, tranquil·litat, camins de ronda, viles marineres amb encant, visitar el famós triangle del pintor
empordanés Salvador Dalí, els museus de Figueres, Púbol i Portlligat...

Del litoral, la natura hi té un protagonisme destacat, amb el Parc Natural del Cap de Creus, El Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i el Parc Natural del Mongrí, les Illes Medes i el Baix ter, tres escenaris diversos, tres paratges de gran valor biològic.
Et captivarà per la bellesa de les platges i cales, autèntics paradisos amagats entre penya-segats, i viles de gran caràcter mediterrani com Cadaqués o Calella de Palafrugell, o indrets singulars com la Badia de Roses i els jardins botànics de Cap Roig, viles medievals com Tossa de Mar o Pals, el monestir de Sant Pere de Rodes i les ruïnes d'Empúries... i aixó n'és sols un tastet...

La Costa Brava és una suma de sensacions que et sorprendran, des de Blanes fins a Portbou.

Les comarques de l'interior de Girona son unes privilegiades pel que fa al patrimoni natural. Hi trobareu rius, boscos mediterranis i de ribera, serralades muntanyoses, camps, hortes i conreus, i, en general, un paisatge que ha sabut entrelligar el creixement urbà amb la preservació de l'entorn natural. Per tot aixó i molt més, les comarques de Girona tenen una tercera part del territori protegida com a espais d'interès natural.

Les comarques de l'interior de Girona destaquen per un paisatge clarament agrícola, ramader, i ens endinsen en la natura, de la mateixa manera també podem visitar alguns pobles o ciutats de caire medieval.

Si no saps que fer, pots planificar-te tot l'any a Girona, fent natura i tursime actiu, rutes vinícoles, visitar estanys, cicloturisme, vies verdes, BTT, senderisme...

També pots travessar la Garrotxa i Osona, passant per Besalú, tot caminant i descobrint el GR-2, que va des de la Jonquera fins al Besòs, concretament Aiguafreda.

 

 

Visites

Estany de Banyoles.
És el llac natural més gran de Catalunya i també es l'origen i principal signe d'identitat de la ciutat de Banyoles. Mesura aproximadament 2.150 metres de llargada i amb una amplada màxima de 775 metres. Sistema ambiental de notable valro, la comarca fa temps que clama perquè estigui considerat com a Parc Natural.

Parc Natural del Cap de Creus.
Protegint gran part de la península del Cap de Creus, és va crear el primer parc marítimo-terrestre de Catalunya.
Dominada per Penya-segats a causa de l'erosió provocada per la tramuntana i el mar, esdevé el darrer contrafort pirinenc dins la Mediterrània.

Les Gavarres.
Desprès d'haver estat intensament poblades, avui són pràcticament deshabitades. Bosquets de ribera marcadament mediterrànies, salamandres, llimacs i vidriol, tots ells cercant la humitat a la ribera, brolles, pinedes, alzinars i sureres, tot aixó i molt més al massís de les Gavarres.

Aiguamolls de l'Empordà.
Els Aiguamolls són un conjunt de maresmes generades per el curs final de la Muga, el Fluvià, el Ter i el Daró.  Comprèn un total de 4.824 hectàrees formades per dunes, llacunes salabroses i dolces, prats inundables i zones de conreu.
També és un bon indret per observar aus com, les cigonyes, l'ànec collverd, el Bernat Pescaire i la Fotja. Actualment també s'hi està reintroduint la llúdriga.

Illes Medes i l'Estartit.
Set illots que formen les illes Medes. Arxipèlag situat a poc més d'un quilòmetre de litoral de l'Estatit i formen part del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter. Aquestes illes són una gran reserva de fauna i flora marina.
El fons sorrenc permet el creixement de prats marins de Posidonia i les múltiples coves del fons de les illes permeten que el corall vermell es desenvolupi.

Alt Empordà.
Quan descobreixis la comarca, veuràs que sobretot és una terra acollidora per estar-s'hi, durant una escapada d'uns dies o unes vacances llargues.

Dansa de la Mort a Verges.
Processó tradicional de Dijous Sant a la població de Verges, representant una dansa basada en la dansa de la Mort que en l'època medieval era comú en l'Europa Occidental. Festa declarada d'interès nacional.

Oli de l'Empordà.
Els olivets de la carretera de l'Escala evoquen els camps d'oliveres de Grècia. Potser era la intenció dels Grecs quan van desembarcar a Empúries el 580 AC i van convertir aquesta zona en el gran trull de la Mediterrània.

Vies Verdes. Olot - Girona.
El tram Olot-Giroan és un traçat més de les Vies Verdes. Un traçat de 57 quilòmetres que travessa tres comarques i dotze pobles. Recorrent les valls del riu Fluvià, Brugent i Ter. Aquesta ruta té un suau pendent des d'Olot fins a Girona, i el seu punt més alt se situa al Coll d'en Bas, a 558 metres sobre el nivell del mar. Es pot fer a peu o en bicicleta.

Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura.
Cruïlles, ja ja surt als documents del s.X,  on bona part del seu territori es troba al paratge natural de les Gavarres, protegit com a Espai d'interès Natural, conserva l'escènica de nucli medieval. Monells, conserva diferents trams emmurallats i torres, i Sant Sadurní de l'Heura es vertebra a partir de la plaça i el carrer Major, convidant a passejar per el nucli històric.

Ruïnes d'Empúries. Ciutat Grega i Romana.
Porta d'entrada de la cultura grega i romana a la península ibèrica, Empúries és un jaciment excepcional i constitueix un lloc privilegiat per entendre l'evolució de l'urbanisme grec i analitzar l'urbanisme romà i la seva transformació durant l'època imperial.
Empúries, punt de partida del GR-1, sender històric que uneix Sant Martí d'Empúries fins a Fisterra, Galícia, passant per Banyoles, Ripoll, Sant Llorenç de Morunys, o el congost de Mont-rebei.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

Viu l'Esport! Estada de 3 a 5 dies.

 • CM
 • CS
 • ESO

Per estades de 3 dies, us oferim 4 de les activitats descrites.

Programa d'activitats

Caiac. Utilització autònoma d'una embarcació, fàcil de maniobrar i molt segura per la seva estabilitat.

Tots al riu. Activitat que invita a fer un passeig pel riu Ter amb rais construïts amb materials no convencionals.

BTT. Desplaçament amb bicicleta de muntanya seguint camins i corriols del Baix Empordà. (Activitats a partir de CS, aquest inclòs).

Ruta d'orientació. Recorregut que posa en pràctica la nostra capacitat d'observació per localitzar el rumb i la posició.

Minigolf. En el camp d'entrenament del centre es planteja l'aprenentatge del swing i el pitch; en el bunker de sorra, el chip; i en el green de vuit forats, practicarem el pat.

Tir amb arc. Tirs a diana que requereixen de la concentració mental i la capacitat d'autocontrol en benefici de la precisió.

Escalada en rocòdrom. Grimpar per plans inclinats, verticals i/o extraploms, seguint les vies instal·lades utilitzant la força de braços i cames.

Salvament i socorrisme. A la piscina del centre i equipats amb vestits de neoprè, es realitzaran tasques de salvament i tècniques de rescat en el medi aquàtic.

Futgolf. El Futgolf és una activitat esportiva, fàcil i divertida, apte per a totes les edats. En que es pot jugar de manera individual o en equip. L'objectiu de l'activitat és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins al forat en els mínims tocs possibles.

Iniciació al KITE SURF. LLiscarem per la sorra amb un estel de tracció, agafats a un talabard.

Triangular esportiu. Practicarem diferents tipus d'esports cooperant amb els companys.

Activitats de nit. Jocs de nit. Vetllada o festa final.

Juga i Fes Esport! Estada de 2 o 3 dies.

 • EINF
 • CI

Programa d'activitats

Navegant per la Gola. Un passeig per les aigües de la desembocadura del riu Ter per gaudir del bosc de ribera, els paisatges del Montgrí i l'encant del Baix Empordà.

Reptes i paranys. Posar a prova les qualitats físiques i psicomotriu per poder superar un circuit amb diferents proves d’habilitat.

El submarí. Viatge imaginari a les profunditats del mar on les històries, les aventures i els descobriments dels seus personatges despertaran la imaginació de grans i petits.

Apunta, tira i encerta! (per EI). Muntatge preparat per a la realització de tirs i llançaments que requereixen concentració mental i capacitat d'autocontrol en benefici de la precisió.

Futgolf. El Futgolf és una activitat esportiva, fàcil i divertida, apte per a totes les edats. En que es pot jugar de manera individual o en equip. L'objectiu de l'activitat és arribar amb la pilota des del punt de sortida fins al forat en els mínims tocs possibles.

Illes Medes. Viatge amb vaixell de fons de vidre per les Illes Medes que permet observar la vida dels gavians i el fons marí de la reserva natural.

Boulder (per CI). Iniciació a l'escalada, amb un recorregut horitzontal, seguint les vies instal·lades utilitzant la força de braços i cames.

Activitats de nit. Jocs de nit. Vetllada o festa final.

+info