General

La casa es troba a 1 quilòmetre de la localitat de Cambrils, històric poble mariner. Molt a prop trobem el parc d’atraccions de Port Aventura.

La platja és a 500 metres i als exteriors de la casa hi trobem un bosc de pins, típicament mediterrani, que la converteixen en un lloc immillorable per accedir al medi marí.

La casa

L’edifici de La Marinada, d’una sola planta, té capacitat per a 110 persones i està situat en un entorn de 5.000 m2.
Es distribueix per mòduls d’habitacions de 3 i 6 places, algunes d’elles amb bany a dins.

Capacitat total: 110 places.
Places adaptades: 3
Menjadors: 2
Sales d’activitats: 2
Barbacoa
Laboratori
Aquari
Pineda
2 Camps de Futbol
Pista de Bàsquet
Sala de voleibol coberta i amb grades
TV, vídeo, equip de música i zona wi-fi
Calefacció central
Piscina pròpia de 16×8 m2

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000303

Casa de colònies La Marinada
Camí de Calvet, s/n Partida dels Esquirols
43850 – Cambrils
Baix Camp

Exteriors

Edifici d'una sola planta amb capacitat fins a 110 places, que consta de 4 mòduls d'habitacions, cada un amb banys i dutxes al costat de les habitacions, 2 menjadors i 2 sales taller.
Adapta per 60 places amb persones de mobilitat reduïda.
Als exteriors hi trobem 2 camps de futbol, 1 camp de bàsquet i 1 camp de voleibol platja cobert i piscina de 16 x 8 m2.

Cal saber...

La platja de Cambrils es troba a tant sols 500 metres de la casa, i l'estació de trens a 1,5 km.

Hi ha servei de barbacoes exteriors disponible per els grups que s'allotgen a la casa.

Habitacions

Diferents mòduls d'habitacions de 3 a 6 places, algunes d'elles amb bany a dins.

Tour virtual

Serveis

 • Adaptada
 • Allotjament
 • Calefacció
 • Camp d'esports
 • Dret a cuina
 • Pensió completa
 • Piscina
 • Transport públic

Com arribar

En transport públic:
En transport públic, la línia de la RENFE i baixar a Cambrils. En 20 minuts caminant us situareu davant la casa (1,5 km de la casa).

En cotxe:
A l’autopista AP-7 en direcció a Tarragona fins la sortida 35 (Vila-Seca/Salou/Port Aventura). Seguidament dirigiu-vos cap a la N-340 en direcció a València i, a l’alçada del Km 1.148, trobareu una rotonda indicant Vilafortuny. Creueu la riera de Riudoms, continueu recte i agafeu el camí de la dreta just creuar la via del tren. A pocs metres, a la dreta, trobareu l'entrada de la casa.

Distàncies

Barcelona 110 Km
Tarragona 19 Km
Girona 205 Km
Lleida 99 Km
Port Aventura 12 Km

Adreça

La Marinada

Ap. Correus, 208
43590 - Cambrils
(Tarragona)

Costa Daurada - Ebre

Costa Daurada - Ebre

 

El litoral de Tarragona comprèn les comarques del Baix Penedès fins al Montsià, per tant les platges de la Costa Daurada i la zona del Parc Natural del Delta de l'Ebre.
Una zona de contrastos on ens podem trobar un litoral dominat per una seixantena de platges amb petites cales a Mont-Roig del Camp, penya-segats a Torredembarra, de sorra fina i poca profunditat a Salou, platges naturistes com la platja del Torn, al costat de la major zona humida de Catalunya, constituint hàbitats aquàtics de riquesa natural excepcional.

Anem a la platja! amb un total de 81 quilòmetres i més de seixanta platges de tota mena, la Costa Daurada és una destinació familiar per excel·lència, on tota la família trobarà el seu espai i la seva activitat per passar uns dies junts. Tant aviat ens podem endinsar en zones rocoses amb molta vegetació com remullar-nos en l'aigua del mar.

Muralles, muralles de Tarragona... fundada al segle III AC amb el nom de Tàrraco, els romans la feren capital de la província del Tarraconense, motiu per el qual conserva notables restes arqueològiques d'aquesta època i que l'han declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Més al Sud, entre les comarques del Montsià i del Baix Ebre, ens trobem amb la major zona humida de Catalunya, amb una superfície de 320 km2. Constitueix uns dels hàbitats aquàtics més important del Mediterrani. L'equilibri entre la seva riquesa i l'explotació per part de l'home no ha estat mai fàcil, per aixó es va aprovar, l'any 1983, la creació del Parc Natural del Delta de l'Ebre.
El parc està format per dues zones clarament separades pel riu, la part dreta i la part esquerre del delta, i de les poblacions que en destaquem, Amposta, Poblenou del Delta, Sant CArles de la Ràpita i Sant Jaume d'Enveja.

A l'interior, la història de la província de Tarragona bé, en part, marcada per la pugna per la capitalitat de província. Així doncs, Tarragona, Reus i Tortosa, es disputaven per ser la ciutat de referència de la província. Tortosa, capital història de vegueria i cap de districte del departament de les Boques de l’Ebre, Reus, per la seva atracció comercial i Tarragona, per la facilitat de comunicacions marítimo-fluvials.
La Tarragona interior està composada per Alt i Baix Camp, Baix Penedès, Conca de Barberà, Ribera d’Ebre, Montsià, Priorat i Terra Alta.
Un seguit de comarques amb un caràcter i una personalitat molt profunda, que passa pobles de la ribera del riu Ebre com Miravet o Tivissa, per els dos parcs naturals del Baix Ebre, el Parc Natural dels Ports i Parc Natural del Delta de l’Ebre, per la capital de la música situada al Vendrell, per pobles de caràcter medieval com Montblanc, de tradició vinícola com el Priorat o la Terra Alta…
Encara que a tots ells, o vaja, pràcticament a tots, els uneix la afició per els castellers i el vi.

 

 

Visites

Parc Natural del Delta de l'Ebre.
El delta de l'Ebre és la zona humida més gran de les terres catalanes. Té un considerable paper biològic i una gran humanització i pes agrícola.
Compren llacunes com de del Canal Vell o l'Encanyissada, les interessants illes de Buda, Sant Antoni i Sapinya, fins i tot penínsules, com la de Punta de la Banya i del Fangar, els Ullals de Baltasar i els erms de Casablanca.
El paisatge del delta té una forta personalitat que el fa únic, amb terres totalment planes, conreus d'hora i fruita, amplis arrossars i platges arenoses, li donen un aspecte peculiar.

El Montsant.
Les muntanyes del Montsant són tot un símbol per el Priorat. Es tracta d'un massís compacte, amb la major part del seu perímetre emmurallat per cingleres i roquisssars. La relació espiritual que els homes han mantingut amb el Montsant durant segles, li ha atorgat una condició molt especial; la primera cartoixa de la península - Scala Dei- i la intensa tradició eremítica que ha perdurat fins ara.
Podeu visitar les ermites de la Serra de Montsant, el congost de Fraguerau, el Balcó del Montsant, la Cartoixa d'Escaladei o el clot del cirer.

Parc Natural dels Ports.
Sistema muntanyós on conflueixen Catalunya, Aragó i el País Valencià. Múltiples rutes prenen de partida els Ports, com la del tresor dels Ports, visita d'arbres monumentals que comença en el coll de Miralles, o anar a la cova del Vidres des del barranc de la Vall.

Port aventura.
El complex de lleure inclou parcs temàtics de Port Aventura, FerrariLand, i el parc aquàtic de Costa Caribe. Amb 4 milions de visitants l'any, el converteixen en un parc de referència.

Els Castellers.
Força, equilibri, valor i seny uneix el món casteller en centenars de persones foment part de desenes de colles castelleres amb l'objectiu d'aixecar torres humanes. S'en troben referències ja al segle XVIII. Fet un símbol identitari a Catalunya, el novembre del 2010 els castellers passen a ser Patrimoni Cutural Immaterial de la Humanitat.
Podeu descobrir-los en els diferents concursos i diades que es celebren arreu.

Prades i el bosc de Poblet.
Prades, vila medieval de la comarca del Baix Camp, poble conegut també com la Vila Vermella per la pedra sorrenca de color rogenc que caracteritza els seus edificis.
Punt de partida d'interessants excursions com les muntanyes de Prades, el bosc de Poblet, Scaladei, Capafons, monestir de Poblet i la vila medieval de Siurana.

Santes Creus.
El poble de Santes Creus, al voltant del Reial Monestir de Santa Maria de Santes Creus, és una de les joies de l'art cistercenc de segle XII a Catalunya. A més de la visita al monestir, a prop hi ha la coneguda albereda de Santes Creus, única com a bosc de Ribers de Catalunya.

Cambrils.
Amb un total de 9 km de platges sorrenques, Cambrils que ha integrat els dos nuclis del municipi, el port i la vila.
Al Club nàutic s'hi pot practicar vela, sky aquàtic, cayac..., o es pot passejar per el passegi comercial, passar per el passeig marítim fins arribar al Far.

Tarragona.
Tàrraco,  fundada al segle III AC amb el nom de Tàrraco, els romans la feren capital de la província del Tarraconense, motiu per el qual conserva notables restes arqueològiques d'aquesta època i que l'han declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Passejar per el casc antic de la ciutat, visitar l'amfiteatre, el circ, les muralles, l'aqüeducte, el pont del Diable, la Catedral, la Rambla nova... i perquè no jeure al capvespre al Balcó del Mediterrani.

Montblanc.
Montblanc és i serà un poble medieval, amb un ric patrimoni arquitectònics, cultural i natural, és un dels conjunts medievals de Catalunya. Situat al cor de la Ruta del Císter, a través del seus racons. carrers i places, el visitant pot percebre històries i llegendes vives.

Tivissa.
Sabies que Tivissa és un dels termes municipals amb més extensió de Catalunya? Bona part del seu terme municipal es troba dins les muntanyes de Tivissa-Vandellòs i Serra de Llaberia. A més, el nucli antic de Tivissa és un dels més grans de les Terres de l'Ebre, destacant els jaciments d'art rupestre, catalogats com a Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Reial Monestir de Santes Creus.
És una de les joies de l'art medieval català. Situat al poble de Santes Creus, municipi d'Aiguamúrcia (Alt Camp), actualment és l'únic monestir de la ruta dels Císter que no té vida monacal.

Via Verda de la Val de Zafán.
Ruta turística que transcorre per l'antiga via fèrria de la Val de Zafán. El traçat pot fer-se des de varis trams, amb un desnivell màxim de 400 metres, dificultat baixa i per a usuaris que vagin a peu, a cavall i amb bicicleta.

 


Llegir més

Activitats escolars

Escola de mar. Estada de 2 o 3 dies.

 • INF
 • CI

Diferents activitats que es realitzen al port, platja o a la casa, Descobriran els mar mitjançant l'observació directa, l'experimentació i els jocs.

Programa d'activitats
Entre crancs i granotes. Descoberta del litoral rocós i sorrenc.
Viatge eb vaixell. Recorregut en vaixell i passejada per el port de Cambrils.
Castells i figures de sorra. Construcció d'una figura de sorra o castell de sorra.
Escola de pirates. Gimcana per aprendre a ser pirates.
Visita a les peixateries. Al carrer de les peixatereies a veure els vivers.
Ja som al port !. (CI) Descobrirem la pesca d'arrossegament.

Escola de mar. Estada de 2 o 3 dies.

 • CM
 • CS

Diferents activitats que es realitzen al port, platja o a la casa, que alhora es poden complementar amb esports nàutics com catamarà, Esquí-Bus i caiac.

Programa d'activitats
A trenc d'ona. Descoberta del litoral sorrenc i rocós.
Viatge eb vaixell. Recorregut en vaixell i passejada per el port de Cambrils.
A l'abordatge! Circuit de ponts i tirolines.
Figures de sorra. Descoberta de la sorra i construcció d'una figura.
Jocs de platja. Jocs de lleure a la platja.
Un tomb per Cambrils. Gimcana per descobrir Cambrils mariner.
De pagès a pescador. Port de Cambrils i visita a la Torre del port.
T'has perdut? Gimcana d'orientació.

Activitats familiars

La Marinada també és una magnífica proposta per les vacances familiars i les trobades d’amics. Ens obre les seves portes tots els caps de setmana de l’any, festius i els mesos de juliol i agost.

La situació privilegiada de La Marinada ens permet gaudir de múltiples opcions pels seus voltants. Com per exemple:

Port Aventura i Costa Caribe

Sortides en vaixell

Esports nàutics (en temporada): catamarà, esquibus, caiac, windsurf, ...

Activitats AMPA/AFA

Obrim els Ulls al Mar. Colònies 24 h per AMPA / AFA. Estada de 2 o 3 dies.

 • CI
 • CM
 • CS

Colònies només disponibles a l'Estiu
Us proposem unes colònies divertidíssimes a la nostra escola de mar.
L’estada inclou allotjament a la casa de colònies des del berenar del primer dia fins després de dinar del tercer, monitors i monitores titulats de la casa 24 hores, totes les activitats de matí, tarda i nit, activitat nàutica amb monitors de vela, i circuit a Jumpland.

Programa d'activitats (pot patir variacions segons les edats dels participants)
Jocs de Descoberta a la casa.
Jocs d'aigua i Piscina.
Sortida amb Caiac. Activitat duta a terme per l'escola de vela, on aprendrem a utilitzar un caiac i navegar!
Riem al Banana Boat. Agafa't fort a la nostra banana inflable perquè si rellisques ... et mullaràs! I molt!
Construcció de Castells de Sorra. Construir castells de sorra és una de les activitats preferides dels nens i nenes a les platges. La possibilitat de manipular els elements naturals i convertir-los en allò que siguem capaços d’imaginar és un aprenentatge fonamental.
Volada d'Estels. L'època d'estiu és especialment indicada per fer volar estels, ja que tenim més temps i solem gaudir-ne a l'aire lliure. Així, a la platja podem animar-nos a alçar, amb una mica d'habilitat i una mica de vent, un estel.
Jocs de Nit/Vetllada. Riurem, ballarem i gaudirem de les nits d'estada!
Circuit de Ponts Penjats. Realitzarem circuits d'habilitat als Ponts penjats de Jumpland!
Tirolines. Gaudirem de l'emoció que ens proporcionen les tirolines.

Què cal portar?

Motxilla o bossa
Sac de dormir
Roba de recanvi (còmoda)
Impermeable
Pijama
Tovallola
Gorra
Pantalons curts i llargs
Mudes de roba interior
Llanterna
Estris d’higiene personal
Calçat esportiu
Banyador i tovallola
Xancletes tancades
Crema Solar

Instal·lacions esportives

La Marinada. Instal·lacions Esportives.

 • Clubs de Voleibol

La Marinada, situada a la Costa Daurada, ofereix una pista de Voleibol coberta i amb grades.
A banda, gràcies a la seva situació, permet gaudir d'esports nàutics.

Camp de Voleibol.

Camp de voleibol coberta i amb grades.

Altres instal·lacions.

Piscina i port de Cambrils molt proper a la casa.

+info