General

Mas Colltort ofereix unes instal·lacions confortables que permeten l’estada de grups, escoles i famlies en total exclusivitat.

Us sentireu com a casa i gaudireu de l’espai per integrar-vos en el entorn natural únic del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

La casa

HABITACIONS
Mas Colltort disposa d’allotjament per a 56 places legalitzades.

1 habitació de 32 places.
1 habitació de 26 places.
1 habitació de 6 places.
1 habitació de 4 places.
1 habitació de 2 sofàs llit.
1 habitació doble.

ALTRES ESPAIS I INSTAL·LACIONS
Ampli menjador amb vistes exteriors.
Sala per a tallers i manualitats.
Sala polivalent de 200 m².
TV
Projectors.
Doble equip de so i llum professional.
Cuina totalment equipada.
3 zones de W.C.
Terreny d’acampada.
Granja d’animals.
Boscos, feixes i camps per activitats.
Piscina.

Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº GE000202

Casa de colònies Mas Colltort
Sant Iscle de Colltort
17174 – Sant Feliu de Pallerols
(La Garrotxa)
+ Info i reserves

Exteriors

Terreny d’acampada.
Granja d’animals.
Boscos, feixes i camps per activitats.
Piscina.

Habitacions

HABITACIONS
Mas Colltort disposa d'allotjament per a 56 places legalitzades.

1 habitació de 32 places.
1 habitació de 26 places.
1 habitació de 6 places.
1 habitació de 4 places.
1 habitació de 2 sofàs llit.
1 habitació doble.

+info

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Camp d'esports
  • Dret a cuina
  • Pensió completa
  • Piscina

Com arribar

Amb cotxe: Aneu per la C-63; passat Vic direcció Olot pels Túnels de Bracons i seguiu direcció Sant Feliu de Pallerols fins trobar la desviació cap a Sant Iscle de Colltort.


Un altre alternativa és seguir l’AP-7 en direcció a Girona. Sortiu cap a la N-141 en direcció a Bescanó i Anglès des d’on podeu prosseguir per la C-63, que porta fins a Sant Iscle de Colltort (Estem un kilòmetre més amunt) passant per Les Planes d’Hostoles i Sant Feliu de Pallerols.

Amb transport públic: La companyia Teisa disposa d'autobusos regulars des de Girona (parada a St. Miquel de Pineda) i des de Barcelona (parada a Sant Feliu de Pallerols).

Distàncies

Distàncies principals:

Barcelona: 120 km
.
Girona: 45 km
.
Tarragona: 220 km
.
Lleida: 218 km
Olot: 20 km
.
Sant Iscle de Colltort: 1 km.
Sant Feliu de Pallerols: 7 km.
C.A.P més proper: Sant Feliu de Pallerols, a 7 km.
Hospital General d'Olot a 20 km.

Adreça

Mas Colltort

Cami de Sant Iscle
17174 - Sant Iscle de Colltort
(Garrotxa)

Garrotxa

Garrotxa

La Garrotxa és una comarca muntanyosa situada al nord de Catalunya, a la conca alta del riu Fluvià, les capçaleres de la Muga i la riera d’Amer i de Llémena.

En aquesta comarca s’hi poden observar dos tipus de paisatge totalment diferents. Mentre que per bona part de la meitat sud s’hi estenen més de 40 volcans i diverses colades de lava formant un paisatge suau i sense gaires desnivells, protegit pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, des de la vall del riu Fluvià cap al nord el paisatge canvia radicalment, tornant-se més abrupte i escarpat amb abundants cingles i congostos. És l’alta Garrotxa, una àrea declarada Espai d’Interès Natural.

La vegetació als vessants més assolellats els ocupen les alzines, a les altres parts els roures, les fagedes i vernedes.

A la comarca, podeu fer infinitat de rutes i excursions. Ja sigui per la Zona volcànica, un passeig per Santa Pau, grederes del Croscat, la Fageda d'en Jordà, Besalú, Castellfollit de la Roca, Olot... Moltes són els motius per visitar la comarca, alguns més per repetir-hi nit.

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

El Parc natural de la Zona volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de lava.

Alta Garrotxa.

És un territori situat a cavall del Ripollès, la Garrotxa i l'Alt Empordà. Amb una orografia totalment abrupta, al llarg de la seva història ha condicionat el paisatge, la vegetació, la fauna i els assentaments humans. Manté un espai natural relativament aïllat i que conserva una riquesa biològica tant important que ha estat declarada Espai d'Interès Natural i designat com a Zona d'Especial Protecció per a les Aus.
El relleu el marca les valls profundes, envoltades de cingleres i parets de roca, que és el que dóna el nom de Garrotxa: terra aspre i de mala petja.

 

Visites

 

Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa

L'orografia, el sòl i el clima del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa proporcionen una vegetació variada, sovint exuberant, amb alzinars, rouredes i fagedes d’excepcional valor paisatgístic.
A l’interior d’aquest espai protegit s’han identificat 1.178 plantes amb flor i 261 espècies d’animals vertebrats. Pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa transcorren diversos itineraris pedestres que ens ofereixen indrets molt interessants. La majoria estan senyalitzats, excepte alguns dels més llargs que, si s’hi està acostumat, es poden seguir fàcilment amb l’ajuda del plànol-guia del Parc Natural. Aquests itineraris connecten sovint amb la xarxa de senders Itinerànnia.

 

La Fageda d'en Jordà.

Dels boscos de faigs més excepcionals l'occident d'Europa, aquest bosc creix en un terreny planer, assentat damunt d'una colada de lava procedent del volcà Croscat. Així li ofereix un relleu accidentat ja que es troba entre els vint-i-un volcans que formen part de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Al mitg de la Fa

 

Santa Pau i els fesols.

Santa Pau, declarada conjunt històric-artístic l'any 1971, preserva encara un caràcter medieval. Passejant per els carrers estrets i muralles, visitant el castell de la Baronia de Santa Pau, a peu de la serra de Finestrelles, et transporten a mitjans del segle XIII.
Blancs, menuts i arrodonits, amb un gust suau que els fa únics, els fesols de Santa Pau són declarats al 2015 com a Denominació d'Origen Protegida. Per els vols de mitjans gener, en veureu la seva fira, el l'anomenada Fira del Fesol de Santa Pau.

 

Besalú.

Bisuldunum era una fortalesa entre dos rius, el Fluvià i el Capellades. La vila de Besalú, nascuda entorn del turó ocupat per Castell Comtal i l'església de Santa Maria, fou declarada bé cultural d'interès nacional.
Amb una bellesa excepcional i un gran valor arquitectònic, la vila ens convida a entrar per el pont medieval i accedir al call jueu, la casa dels porxos, la plaça de la Llibertat...
Una de les festes més destacades és la de Besalú medieval, durant el primer cap de setmana de setembre, la fira de la ratafia, primer cap de setmana de desembre i Besalú Ciutat Jueva, a començament de març.

 

 

La Garrotxa, però, disposa d'altres espais naturals de valor incalculable, com l'Alta Garrotxa, un espai amb una important riquesa de patrimoni cultural: masies, llogarrets, ermites, places carboneres... que es dispersen per tot el territori i posen de manifest la importància que van tenir en el passat les activitats tradicionals, agrícoles i ramaderes d’aquesta zona.

 

Us recomanem visitar la xarxa de senders i fer-vos una ruta a mida ja sigui amb Itinerànnia i elcami.cat

 

 


Llegir més
+info