General

Situada enmig del bosc i en plena Serralada de Marina, l’establiment Mas Po-Canyadó és ideal per a grups reduïts i ofereix moltes possibilitats d’activitats.

És una torre construïda a principis del segle XX, i la seva distribució permet l’estada de tot tipus de grups. La poca distància respecte a Barcelona i la proximitat a la platja possibilita la realització d’activitats culturals i nàutiques.

Està pensada per acollir grups que necessitin una casa petita, a prop de Barcelona, que no s’hagi de compartir amb altres grups. Disposa d’habitacions de 6, 8 i 10 places, d’un punt d’escalfament, d’un menjador i de sales d’activitats.

La casa

Instal·lacions exteriors

A 200 m de la casa hi ha La Conreria, que disposa de piscina, zona d’esports i capella. Si es desitja fer ús d’aquestes instal·lacions, cal concretar-ho i fer-ne la reserva.

La casa disposa d’un espai exterior tancat amb zones d’arbres i d’una terrassa.

Instal·lacions interiors
Planta baixa:

Primer nivell
Sala d’activitats

Segon nivell
Menjador
Punt d’escalfament
Sanitaris

Primera planta
3 Habitacions de 6 places
Habitació de 8 places
Sanitaris

Segona planta
Habitació de 8 places
Habitació de 6 places
Habitació de 4 places
Sanitaris

Edifici annex
Sala d’activitats
Sanitari
Terrassa

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000074

Casa de Colònies Mas Po-Canyadó
Urbanització Bosque s/n-La Conreria
08105 – Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)
+ Info i reserves

Exteriors

Instal·lacions exteriors

A 200 m de la casa hi ha La Conreria, que disposa de piscina, zona d’esports i capella. Si es desitja fer ús d’aquestes instal·lacions, cal concretar-ho i fer-ne la reserva.

La casa disposa d’un espai exterior tancat amb zones d'arbres i d’una terrassa.

Cal saber...

Rutes i itineraris

Excursions a peu

Turó de les Maleses, jaciment ibèric 1h45'
Font de les Monges, 10’
Font dels Frares, 20’
Font Better: 30'
Turó de Galzeran (passant pel Turó del Reig): 30’
Tiana: 35’
Montgat: 1h
Montcada: 2h
St. Fost de Campsentelles: 1h
Sta. Maria de Martorelles: 1h 15’
GR-92:
1. Direcció Nord: La Conreria - Coll de Font de Cera: 2h 15’
2. Direcció Sud: La Conreria - Can Ruti (38’) - St. Jeroni de la Murtra (1h 15’) - Puigcastellar (1h 40’) - Montcada (2h 30’)

Excursions en cotxe o en autocar

Barcelona, a 15 km
Platja de Masnou, a 8 km

Habitacions

Instal·lacions interiors
Planta baixa:

Primer nivell
Sala d'activitats

Segon nivell
Menjador
Punt d'escalfament
Sanitaris

Primera planta
3 Habitacions de 6 places
Habitació de 8 places
Sanitaris

Segona planta
Habitació de 8 places
Habitació de 6 places
Habitació de 4 places
Sanitaris

Edifici annex
Sala d'activitats
Sanitari
Terrassa

Serveis

  • Allotjament
  • Calefacció
  • Pensió completa
  • Transport públic

Adreça

Casa de Colònies Mas Po-Canyadó

Urbanització Bosque s/n- La Conreria
08105 - Sant Fost de Campsentelles (Vallès Oriental)

Barcelona interior

Barcelona interior

Les comarques de l'interior de Barcelona amaguen molts racons on viure en harmonia amb la natura encara és possible. Una terra que et convida a descobrir ermites, castells i vestigis històrics d'èpoques diverses a un pas de la ciutat de Barcelona.

Terra de bruixes i bandolers, en un territori dominat per la pobresa, la desesperança i la por, l'espessor densa dels boscos de la Catalunya interor va ser l'escenari idoni per acollir les bruixes i bandolers dels segles XVI i XVII. Encara avui dia una munió de dites, llegendes i indrets ens recorden la seva història. Els vosc ha estat un lloc habitat per personatges reals i imaginaris, de mites i llegendes, que ara pots conèixer en l'escenari on van tenir lloc.

Amb accessos ràpids i ben comunicats, ens trobem en molts dels paratges que han conformat la geografia catalana, com el Parc Natural del Montseny, sens dubte el parc més visitat de Catalunya, el Moianès, pedra i aigua que modelen un paisatge únic,  la plana d'Osona, les Guilleries i el Collsacabra, la plana del Vallès Oriental, al peu del Montseny, el Penedès amb el seu caràcter vitivinícola, Montserrat, parada obligada de pelegrinatge, el Bages, camps de blat i vinya i pobles de carrerons empedrats, els cingles de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Cardona amb el castell i  conjunt medieval...

Difícil resumir i molt per descobrir en una terra de mil colors i de cor rural, on cada comarca amaga els seus tresors.

 

 

Visites

El Moianès.
Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs. El poble de l'Estany, Moià i el mercat dels diumenges, veure el "Nen de Moià" a les coves del Toll, poues de glaç, Castellcir, Castellterçol... i molt més trobareu a aquesta nova comarca.

GR177 o Ronda del Moianès.
Sender de gran recorregut que discorre per els termes municipals del Moianès. Al ser un dels pocs senders de gran recorregut circular, pot tenir qualsevol punt de partida.

El Collsacabra.
El Collsacabra és una zona a cavall entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i la Selva. Gran part de la seva superfície es troba dins els termes municipals de l'Esquirol, Cantonigròs, Falgars, Tavertet i Pruit. Collsacabra és un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles com Tavartet, el Far i l'Avenc.

Massís de les Guilleries.
Massís amb clar caràcter mediterrani i amb els embassaments de Sau i Susqueda, al Ter. El massís de les Guilleries el formen una munior de cims, cingleres i valls, formant una serralada molt complexa.

Bruixes i Bandolers.
La Catalunya interior va ser escenari d'un punyent malestar social a causa de la pobresa i desesperança dels seus habitants. Dones acusades de bruixaria i bandolers amb ànsies de revenja, coincidien en el boscos d'aquesta Catalunya profunda. Montseny, Guilleries i Lluçanès, tot un món per descobrir.

Parc Natural del Montseny.
Parc natural que protegeix part del Massís del Montseny, reserva de la Biosfera i situat a la serralada prelitoral, del qual n'és el massís més enlairat. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: Turó de l'Home, les Agudes, el Matagalls i El Pla de la Calma, que units pels colls de Sant Marçal i de Collformic, encerclen el massís.

l'Alt Penedès.
Un territori històric, capital del vi i del cava, món casteller, una capital medieval. El Penedès es transforma durant l'època de la verema, agita la comarca i omple les tines de nou vi. El castell de Sant Martí Sarroca, el Pantà de Foix, Pontons, les caves, Sant Sadurní d'Anoia, la fira del Gall del Penedès...

Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Cingles i canals, el singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc, contrastat per el verd de les pinedes i alzinars. Podeu bastir el cim de la Mola, el monestir de Sant Llorenç del Munt, coves de Mura o Talamanca.

 


Llegir més

Instal·lacions esportives

A 200 m de la casa hi ha La Conreria, que disposa de piscina, zona d’esports i capella.

Si es desitja fer ús d’aquestes instal·lacions, cal concretar-ho i fer-ne la reserva.

+info