General

ACTUALMENT LA CASA ÉS TANCADA, SENSE FUNCIONAMENT.

A tocar de Viladrau, al Parc Natural del Montseny, trobem la casa de colònies Mas Pujolar.

La immillorable ubicació de la casa i les seves instal·lacions, la fan idònia per respondre als interessos d’associacions de lleure, centres d’ensenyament, entitats, grups familiars, grups d’amics, etc.

La casa

Mas Pujolar, que encara conserva tot l’ambient rústic, està totalment equipat com a casa de colònies.

Té una capacitat total de 54 places.

La casa té dos pisos, amb accés a peu pla a cada planta.

En aquests dos pisos hi trobareu 3 habitacions de 6 places, 2 habitacions de 10 places i 1 habitació de 16 places.

A l’exterior de la casa hi ha piscina i esplanades per jugar, així com camp de futbol.

Dades d’interès

Mas Pujolar
Camí de Mas Vilarmau, s/n
17406 – Viladrau
(Osona)


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000237

Exteriors

A l'exterior de la casa comptem amb un camp de futbol amb porteries, la piscina, la zona de l'avet i un extens camp, a banda de l'entorn boscos.

Habitacions

Planta baixa: 1 habitació de 6 places

Primer pis: 1 habitació de 6 places, 3 habitacions de 8 places, 1 habitació de 10 places i 1 habitació de 12 places.

Serveis

  • Allotjament
  • Calefacció
  • Pensió completa
  • Piscina

Com arribar

En transport públic:
Per venir en transport públic podeu arribar en tren fins a Seva i un cop allà agafar la línia regular que us durà fins a Viladrau.
Aquesta línia la gestiona Sagalés i s'ha de tenir en compte que hi ha dos autobusos al dia (durant el cap de setmana). Un cop a Viladrau s'ha de caminar uns 4,00 km (1 h).

En transport privat.
Si veniu en cotxe, podeu arribar fins a la mateixa casa de colònies.

Distàncies

Barcelona: 80,00 km
Girona: 58,00 km
Tarragona: 158,00 km
Lleida: 172,00 km

Adreça

Mas Pujolar

Camí de Mas Vilarmau, s/n
17406 - Viladrau
(Osona)

Montseny

Montseny

El Massís del Montseny forma part de la Serralada Prelitoral. Massís que ha gaudit d'una gran estima popular, des de fa més d'un segle, per raó de les seves riqueses paisatgístiques, naturals i històriques.
Està situat en el límit entre les comarques del Vallès Oriental, la Selva i Osona, com una barrera entre la depressió prelitoral catalana i la plana de Vic.

El Montseny està constituït per tres conjunts muntanyosos ben diferenciats: el Pla de la Calma; el turó de l'Home i les Agudes, i, finalment, el turó de Matagalls. Aquests tres conjunts estan units entre si per colls. El Pla de la Calma és un dels contraforts del massís i està situat a la part més occidental; s'uneix amb el turó de Matagalls (1.697,2 m) pel coll de Collformic. El turó de Matagalls està unit a la carena del turó de l'Home (1.705,8 m) i de les Agudes (1.705,4 m) pel coll de Sant Marçal, que constitueix la capçalera de la conca del riu Tordera.

Una gran part d'aquest massís es correspon amb l'espai protegit del Parc Natural del Montseny, establert l'any 1977 i gestionat per la Diputació de Barcelona des del 1977. Fins a l'any 1977 el Montseny no va ser classificat com a Parc Natural, gràcies al treball del Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Com a ratificació de l'interès de la zona, el 28 d'abril de 1978, la UNESCO ("Programa home i Biosfera") va declarar aquest parc reserva de Biosfera, formant part d'una xarxa internacional de zones protegides representatives dels principals tipus d'ecosistemes mundials.

Visites

Dolmen de Pedra Gentil.
La Pedra Gentil és una estructura megalítica del municipi de Vallgorguina. D'uns 4.000 anys, és un sepulcre dels anomenats de cambra simple. Durant la nit de Sant Joan s'hi celebren sàbats populars, ja que tradicionalment era un lloc de reunió de bruixes.

Anem a buscar bolets i castanyes
Durant la tardor, una de les excursions més recomanades és anar a buscar bolets i castanyes al Montseny. Per el que fa als bolets, és recomanable fer-se mà d'una guia o baixar-se alguna App sobre els diferents bolets que ens hi podem trobar. Podem anar per Santa Fe, per les Agudes, el Pla de la Calma, Collformic, la Costa del Montseny, Matagalls...

El Matagalls
Muntanya que forma part del Massís del Montseny, amb un total de 1.698 metres d'alçada. Es troba entre els municipis del Brull i Viladrau.
Al cim ens hi trobarem una creu dedicada a Mossèn Cinto Verdaguer.
Des del Matagalls podem observar moltes muntanyes dels Pirineus, com el Cadí, Puigmal o el Canigó. També es veu gran part de la serralada litoral i prelitoral, la plana de Vic, el Montsec, les Guilleries i el Pedraforca. Si el dia és molt clar, i no hi ha núvols, fins i tot podem veure les Illes Balears.

Circ Cric.
Un punt neuràlgic de creacions i produccions des de 1995 en ple Parc Natural del Montseny. Un espai fix d'assaig i d'aprenentatge, fàbrica de somnis i un laboratori on es difonen espectacles de circ. Vine a passar una jornada lúdica i educativa que combina circ i natura.

Patrimoni Cultural immaterial del Montseny.
Amb l'objectiu de posar en valor la cultura, s'ha fet un inventariat de tradicions i expressions orals, arts de l'espectacle, usos socials, rituals i aplecs, usos amb la natura i tècniques d'artesania tradicionals. Podem trobar des de llegendes, endevinalles, anar a veure els Pastorets de la Costa o més de 50 aplecs, fires i festes.

Santa Fe - Turó de l'Home
Santa Fe és un dels punts més bonics del Montseny i inici de moltes caminades. Una d'elles és la pujada al Turó de l'home, el cim més alt del Montseny, passant per denses fagedes i per l'avetosa més meridional d'Europa. A Santa Fe podem gaudir també de les impresionants sequoies californianes i del pantà a la riera de Santa Fe, que actua com a mirall del esplendid paissatge.


Llegir més
+info