General

Òdena Village, és un espai natural de 140.000m2 destinat a l’esport, l’oci i la natura.

El Campament es troba en el magnífic entorn natural d’Òdena Village al centre de Catalunya i a tant sols 35 minuts de Barcelona. Ideal per a la realització de colònies, casals, stages esportius, activitats en el lleure, tallers, camps de treball… Un espai dissenyat per a gaudir de vivències i experiències úniques que combinen diversió, aventura i convivència a parts iguals.

La casa

Espais:

Centre de formació
Circuits i recorreguts
Zona de tallers de natura
Campament
Zona de turisme eqüestre
Zones enjardinades
Mirador
Aparcament per a tot tipus de vehicles

Nombre de places: 130

Tendes: disposeu de tendes de lona d’11 metres quadrats per 2 metres d’alçada (a la part central) col·locades sobre una tarima de fusta de 15cm per tal d’aïllar del fred i la humitat.

Serveis de què disposa el campament:

Tenda de 50 m2 amb taules i cadires destinada a diferents usos
Dutxes i sanitaris
Servei gastronòmic
Farmaciola
Pàrquing privat
Recollida selectiva
A més a més, per tal d’arrodonir la vostra estada, podeu escollir d’entre les següents activitats:

Iniciació a l’orientació
Circuit d’obstacles
Visita a la granja
Tallers de flora i fauna
Vivències amb rucs catalans
Programes educatius per escoles de 2, 3 o 5 dies

Dades d’interès

Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CJ000702

Òdena Village
Ctra. del Raval d’Aguilera, s/n
08711 – Òdena (Barcelona)
+ Info i reserves

Exteriors

Informació bàsica del campament:

Nombre de places: més de 100

Tendes: disposeu de tendes de lona d’11 metres quadrats per 2 metres d’alçada (a la part central) col·locades sobre una tarima de fusta de 15cm per tal d’aïllar del fred i la humitat.

Serveis de què disposa el campament:

Tenda de 50 m2 amb taules i cadires destinada a diferents usos
Dutxes i sanitaris
Servei gastronòmic
Farmaciola
Pàrquing privat
Recollida selectiva

+info

Serveis

  • Allotjament
  • Pensió completa
  • Transport públic

Com arribar

Comunicat amb l’A-2 i la C-15 i la C-37, sortida 557, direcció Òdena, seguiu 500m fins a trobar la primera corba a l’esquerra, passat aquesta veureu a la dreta el començament d’una pista i un cartell de fusta que posa Òdena Village, heu d’agafar aquesta pista (que té 1km) fins a trobar una pancarta que posa: “Benvinguts a ÒdenaVillage” , aparqueu el vostre vehicle allà.

Per als que veniu d’Igualada, un cop sou al carrer principal del municipi d’Òdena, gireu a la dreta quan veieu l’oficina d’estalvis, contineu recte fins que no pugueu més, llavors gireu a l’esquerra i des d’allà enfileu tot recte amunt cap al Raval d’Aguilera. Passada l’urbanització, continueu recte i preneu la corba a l’esquerra que diu camí rural. Al cap de pocs metres després de la corba, veureu a la dreta un rètol que diu: “Finca particular”, “Pàrquing”. Poseu-vos per el camí de terra i aparqueu el vostre vehicle al pàrquing. “Benvinguts a Òdena Village”.

Distàncies

Barcelona a 69 km
Girona a 145 km
Lleida 96,8 km
Tarragona a 90 km

Adreça

Can Vilalta

Carretera del Raval d’Aguilera, s/n
08711 - Òdena (Anoia)

Barcelona interior

Barcelona interior

Les comarques de l'interior de Barcelona amaguen molts racons on viure en harmonia amb la natura encara és possible. Una terra que et convida a descobrir ermites, castells i vestigis històrics d'èpoques diverses a un pas de la ciutat de Barcelona.

Terra de bruixes i bandolers, en un territori dominat per la pobresa, la desesperança i la por, l'espessor densa dels boscos de la Catalunya interor va ser l'escenari idoni per acollir les bruixes i bandolers dels segles XVI i XVII. Encara avui dia una munió de dites, llegendes i indrets ens recorden la seva història. Els vosc ha estat un lloc habitat per personatges reals i imaginaris, de mites i llegendes, que ara pots conèixer en l'escenari on van tenir lloc.

Amb accessos ràpids i ben comunicats, ens trobem en molts dels paratges que han conformat la geografia catalana, com el Parc Natural del Montseny, sens dubte el parc més visitat de Catalunya, el Moianès, pedra i aigua que modelen un paisatge únic,  la plana d'Osona, les Guilleries i el Collsacabra, la plana del Vallès Oriental, al peu del Montseny, el Penedès amb el seu caràcter vitivinícola, Montserrat, parada obligada de pelegrinatge, el Bages, camps de blat i vinya i pobles de carrerons empedrats, els cingles de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Cardona amb el castell i  conjunt medieval...

Difícil resumir i molt per descobrir en una terra de mil colors i de cor rural, on cada comarca amaga els seus tresors.

 

 

Visites

El Moianès.
Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs. El poble de l'Estany, Moià i el mercat dels diumenges, veure el "Nen de Moià" a les coves del Toll, poues de glaç, Castellcir, Castellterçol... i molt més trobareu a aquesta nova comarca.

GR177 o Ronda del Moianès.
Sender de gran recorregut que discorre per els termes municipals del Moianès. Al ser un dels pocs senders de gran recorregut circular, pot tenir qualsevol punt de partida.

El Collsacabra.
El Collsacabra és una zona a cavall entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i la Selva. Gran part de la seva superfície es troba dins els termes municipals de l'Esquirol, Cantonigròs, Falgars, Tavertet i Pruit. Collsacabra és un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles com Tavartet, el Far i l'Avenc.

Massís de les Guilleries.
Massís amb clar caràcter mediterrani i amb els embassaments de Sau i Susqueda, al Ter. El massís de les Guilleries el formen una munior de cims, cingleres i valls, formant una serralada molt complexa.

Bruixes i Bandolers.
La Catalunya interior va ser escenari d'un punyent malestar social a causa de la pobresa i desesperança dels seus habitants. Dones acusades de bruixaria i bandolers amb ànsies de revenja, coincidien en el boscos d'aquesta Catalunya profunda. Montseny, Guilleries i Lluçanès, tot un món per descobrir.

Parc Natural del Montseny.
Parc natural que protegeix part del Massís del Montseny, reserva de la Biosfera i situat a la serralada prelitoral, del qual n'és el massís més enlairat. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: Turó de l'Home, les Agudes, el Matagalls i El Pla de la Calma, que units pels colls de Sant Marçal i de Collformic, encerclen el massís.

l'Alt Penedès.
Un territori històric, capital del vi i del cava, món casteller, una capital medieval. El Penedès es transforma durant l'època de la verema, agita la comarca i omple les tines de nou vi. El castell de Sant Martí Sarroca, el Pantà de Foix, Pontons, les caves, Sant Sadurní d'Anoia, la fira del Gall del Penedès...

Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Cingles i canals, el singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc, contrastat per el verd de les pinedes i alzinars. Podeu bastir el cim de la Mola, el monestir de Sant Llorenç del Munt, coves de Mura o Talamanca.

 


Llegir més

Activitats familiars

ACTIVITATS PER A GRUPS

Rutes en segway off-road
Proves d’orientació
Circuit d’obstacles
Vehicles elèctrics
Circuit d’obstacles
Vehícles elèctrics
Paintball
Cursos de supervivència
Curses de running i/o btt en circuit outdoor
Ioga
Taller de “ruc català”
Espai granja
Escape land, un escape room al aire lliure

CELEBRACIONS I FESTES
Vine i celebra els teus esdeveniments d’una manera diferent als nostres espais.

Aniversaris infantils
Comunions
Celebracions familiars
Comiats de solter/a

DINARS PER A GRUPS
Completa la jornada amb un dinar amb amics i/o família. Serà un dia diferent!

+info