General

El Ràfting Parc La Seu d’Urgell, situat a 200 metres del centre històric, ofereix la possibilitat de la pràctica esportiva als amants del turisme actiu.

Les activitats de ràfting, piragüisme, open-kayak i hidrotrineu tenen un marc incomparable per poder-se realitzar amb total garantia de seguretat.

Els diferents elements que composen el Ràfting Parc La Seu d’Urgell fan d’aquest espai lúdic una instal·lació excepcional: remuntadors mecànics, minicentral hidroelèctrica de bombeig i turbinació, higienitzador i assecador de material esportiu.

Tots ells, elements de tecnologia avançada incorporats al conjunt del Parc que asseguren i faciliten l’activitat esportiva dins d’un entorn de jardí on els canals esportius tenen especial protagonisme.

Les activitats es desenvolupen en un entorn controlat, amb el cabal d’aigua regulat i amb un equip de monitors qualificats permet que els practicants d’activitats al Parc en surtin totalment satisfets amb un record inoblidable.

L’equip humà que hi ha darrera d’aquest conjunt el que fa que les activitats es desenvolupin amb total seguretat.

Tot això, fa del Ràfting Parc La Seu d’Urgell, un gran espai on passar-hi un gran dia.

El Parc

Consta d’un canal d’aigües tranquil.les, un canal d’aigües braves, vestidors, remuntadors elèctrics, zona de jocs infantils, Bar-restaurant i parking per a tothom.

Dades d’interès

Ràfting Parc
Ctra. Circumval.lació, s/n
25700 – La Seu d’Urgell
(Lleida)

Terres de LLeida

Terres de LLeida

Terres de Lleida.

Una amalgama de pobles i civilitzacions ha llegat a Lleida una cultura rica i inquieta que es reflecteix en la moderna ciutat capital que és avui. Els ilergets, d'origen líber, formen un poble constituït a mitjans del segle VI aC. El seu hàbitat se situa en llocs elevats, per tant, és fàcil imaginar Iltirta al cim de la Roca Sobirana.

Les Terres de Lleida, un museu al cel obert!

Les Terres de Lleida us sorprendran per la diversitat de propostes per gaudir amb la família. Els paisatges de la plana són creuats per mil-i-una rutes amb encant com la Ruta dels Castells de Sió, la Ruta del Vi, la Ruta del Císter o el tren dels llacs.
Per als amants de l'astronomia, no us podeu perdre el Centre d'Observació de l'Univers.
Si voleu passejar per la ciutat de Lleida, us trobareu una magnífica catedral, la Seu Vella, o el conjunt templer de Gardeny.

Us animem doncs, a descobrir les Garrigues, la Noguera, el Pla d'Urgell, la Segarra, el Segrià i l'Urgell.

 

Visites

La Ruta dels Castells de Sió.
El riu Sió ha esdevingut un espai de frontera en la història d'aquestes terres. Els castells de la frontera, als segles X al XII, van representar una autèntica xarxa defensiva del territori. El Riu Sió, doncs, ens ajuda a resseguir un recorregut temàtic: Montsonís, Montclar, Florejacs, Les Pallargues, Vicfred, Concabella i Formós en són una petita mostra.

Parc Astronòmic del Montsec - Centre d'observació de l'Univers.
Tant de dia com de nit, l'experiència de visitar el Parc és sempre enriquidora. El planetari multimèdia digital, amb una cúpula de 12 metres de diàmetre, es projecta un espectacle audiovisual i on el visitant pot gaudir de l'ull del Montsec. A la nit, es completa amb la obertura de la cúpula per observar el cel real. El parc de Telescopis, obert tant de dia com de nit, permet observar el sol, la lluna, els planetes, nebuloses..

Ruta del Císter.
Formada per 65 municipis de l'Alt Camp, la Conca de BArberà i l'Urgell, els monestirs de Santes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges esdevenen l'expressió cabdal que identifica el llegat artístic, cultural i històric d'aquestes comarques d'interior.

Ruta del Tren dels Llacs.
Seu, observa, admira.. deixa't portar a través del paisatge. La línia fèrria Lleida-La Pobla de Segur, es remunta al projecte transpirinenc d'unir la ciutat amb Saint Girons (França), a través del Port de Salau.  La finestra del vagó del tren ens obre la mirada a un paisatge de gran bellesa, un territori de camps de conreu aspres i agrests, amb un fons de cims blancs del Pirineu.

Oli verge de les Garrigues.
L'oli verge extra de les Garrigues, conegut arreu per les seves propietats i exquisidessa, ens obre les portes a una comarca regada per el canal d'Urgell. L'olivera és el conreu més estès de la comarca. També podem visitar les pintures rupestres del Cogui, important jaciment d'art rupestre, o interessants museus etnològics, com el de Juneda, Castelldans i Borges.

El Montsec.
El Montsec és la serra més característica de la Noguera. Passant de ser conca marina fa dos-cents milions d'anys, és l'herència més viva d'una terra on el pas del temps i la història s'expliquen a cada pas. Amb arbres monumentals i reserves de fauna com la de Sant Llorenç de Montgai, el Montsec amaga dins les 180 coves i cavitats un espai per apropar al cel, la natura i la història.

Xarxa de pobles amb encant.
Alós de Balaguer, Guimerà, Tiurana, Murallat, Vallfogona de les Monges.. aquest municipis, sumant una trentena de petits pobles, formen part de la xarxa de pobles lleidatans amb encant. Ben senyalitzats per fer rutes i senders, amb ornamentació floral, color de les façanes... petits poblets que s'han unit i que cuiden els detalls.

Aquelarre de Cervera.
Festa tradicional que es celebra l'últim cap de setmana d'agost i que omple Cervera amb correfocs, espectacles, màgia, esoterisme i bruixes. Els seus protagonismes són "El Mascle Cabró" i les seves dames les bruixes. A més, s'hi organitza la Fira del Gran Boc, on s'ofereixen productes esotèrics i naturistes, o l'Aquerralet infantil, on els més petits fan una cercavila pels carrers de la vila.

 

 

 


Llegir més

Activitats escolars

Ràfting Parc. Sortides d'un dia.

  • CM
  • CS
  • ESO
  • CF

Els diferents elements que composen el Parc fan d’aquest espai lúdic una instal·lació excepcional: remuntadors mecànics, minicentral hidroelèctrica de bombeig i turbinació, higienitzador i assecador de material esportiu, són elements de tecnologia avançada incorporats al conjunt del Parc que asseguren i faciliten l’activitat esportiva dins d’un entorn de jardí on els canals esportius tenen especial protagonisme.

Les activitats es desenvolupen en un entorn controlat, amb el cabal d’aigua regulat i amb un equip de monitors qualificats permet que els practicants d’activitats al Parc en surtin totalment satisfets amb un record inoblidable.

L’equip humà que hi ha darrera d’aquest conjunt el que fa que les activitats es desenvolupin amb total seguretat.

Activitats

Ràfting Descens col·lectiu guiat en bot neumàtic pel canal olímpic d’aigües braves, amb la màxima seguretat i comfort.

L’activitat consisteix en 1h de Ràfting, 4 baixades pel canal olímpic d’aigües braves, amb tot el material necessari.

Priagüisme Navegació amb kayak (1 plaça) o canoa canadenca (2-3 places) pel canal d’aigües tranquil·les de 800 m. Activitat per a totes les edats!

Open Kayak Adrenalina en majúscules! Vols emocions fortes?

Gaudeix del descens guiat en un bot pneumàtic individual o amb parella pel Canal Olímpic d’Aigües Braves, tu decideixes on vas i a quin ritme!

Hydrospeed Descens guiat en trineu d’aigua que et permet gaudir intensament de les sensacions i la força dels corrents.

Endinsat en les aigües braves del canal olímpic com mai t’havies imaginat.

L’activitat té una durada d’una hora pel canal olímpic d’aigües braves i es realitza juliol i agost.

Rocòdrom Practica l’escalada a l’espectacular rocòdrom del Parc.

Et facilitem tot l’equipament i els monitors necessaris per realitzar l’activitat amb total seguretat i confort.

BTT Els diferents circuits i rutes en BTT que surten del Parc són un dels altres atractius de la zona amb circuits adaptats a tots els nivells.

En conjunt el centre BTT La Seu-Alt Urgell té més de 1.000 km senyalitzats.

Barca ECO Vols gaudir d’una passejada pel canal d’aigües tranquil·les amb una embarcació ecològica de motor elèctric?

Aquesta activitat és ideal per als més petits i la gent gran, té una durada d’uns 15 minuts.

Gaudeix de les magnífiques vistes que t’ofereix la serralada del Cadí i la Vall del Segre.

+info