General

Can Riera de Ciuret, és una casa ubicada a Fogars de Montclús, a pocs quilòmetres del Turó de l´Home i en ple parc natural del Montseny.

Un indret de gran bellesa que ens permet gaudir i conviure amb la natura. Un servei familiar i de qualitat, faran que l´estada sigui excepcional.

Tenim la casa ideal enmig del Parc Natural del Montseny per passar unes dies amb la família o els amics gaudint de la tranquil·litat i l’entorn!

La casa

Amb capacitat fins a 130 nens i nenes i amb tots els equipaments necessaris, Riera de Ciuret és una de les millors opcions per a esplais i caus!

Compta amb diverses habitacions:

Sala Rosa per a 10 places.
Habitació del Cel per a 20 places.
Habitació Natura per a 20 places.
Sala de fusta per a 12 places.
Habitació coloms per a 14 places.
Sala del gat per a 8 places.
Sala dibuixos per a 20 places.
La Caseta per a 24 places.

Calefacció central a tota la casa i wi-fi.

Compta també amb 4 sales d’activitats, 1 sala per a celebracions, zona de jocs infantils i piscina.

Alhora, té 3 menjadors de 70, 100 i 130 places.

Dades d’interès

Can Riera de Ciuret

Ctra. de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny km. 10,5
08470 – Fogars de Montclús
(Vallès Oriental)

Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000047

Exteriors

Can Riera de Ciuret consta de diferents edificacions: l´edifici principal amb habitacions de 4, 12, 18, 22, i 24 places i els seus blocs sanitaris; el menjador amb capacitat de fins a 100 places i diferents sales per a tallers; diversos espais exteriors i esplanades per a jocs.

Cal saber...

Ubicada al cor del Montseny !!

Habitacions

Casa Principal Can Riera.

Sala rosa: 10 places
Sala del cel: 20 places
Sala natura: 20 places
Sala coloms: 14 places
Sala de fusta: 12 places
Sala del gat: 8 places
Sala dibuixos: 20 places

La Caseta.

Diferents habitacions amb un total de 24 places

Serveis

  • Allotjament
  • Calefacció
  • Dret a cuina
  • Pensió completa
  • Piscina

Com arribar

A la sortida de Sant Celoni a l'autopista AP-7, agafar la carretera BV-5114 en direcció Campins. Un cop a la rotonda per agafar direcció Fogars de Montclús o Campins, pendre aquesta segona sortida i passat Campins, a uns 4 quilòmetres passat el nucli urbà trobareu un indicatiu a mà esquerre en direcció a Can Riera de Ciuret. Seguir la carretera fins arribar a la casa.

Distàncies

Barcelona 64 Km
Girona 70 Km
Tarragona 154 Km
Lleida 219 Km
Turó de l'Home 15 Km

Adreça

Can Riera de Ciuret

Ctra. de Sant Celoni a Sta. Fe del Montseny km. 10,5
08470 - Fogars de Montclús
(Vallès Oriental)

Montseny

Montseny

El Massís del Montseny forma part de la Serralada Prelitoral. Massís que ha gaudit d'una gran estima popular, des de fa més d'un segle, per raó de les seves riqueses paisatgístiques, naturals i històriques.
Està situat en el límit entre les comarques del Vallès Oriental, la Selva i Osona, com una barrera entre la depressió prelitoral catalana i la plana de Vic.

El Montseny està constituït per tres conjunts muntanyosos ben diferenciats: el Pla de la Calma; el turó de l'Home i les Agudes, i, finalment, el turó de Matagalls. Aquests tres conjunts estan units entre si per colls. El Pla de la Calma és un dels contraforts del massís i està situat a la part més occidental; s'uneix amb el turó de Matagalls (1.697,2 m) pel coll de Collformic. El turó de Matagalls està unit a la carena del turó de l'Home (1.705,8 m) i de les Agudes (1.705,4 m) pel coll de Sant Marçal, que constitueix la capçalera de la conca del riu Tordera.

Una gran part d'aquest massís es correspon amb l'espai protegit del Parc Natural del Montseny, establert l'any 1977 i gestionat per la Diputació de Barcelona des del 1977. Fins a l'any 1977 el Montseny no va ser classificat com a Parc Natural, gràcies al treball del Servei de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Com a ratificació de l'interès de la zona, el 28 d'abril de 1978, la UNESCO ("Programa home i Biosfera") va declarar aquest parc reserva de Biosfera, formant part d'una xarxa internacional de zones protegides representatives dels principals tipus d'ecosistemes mundials.

Visites

Dolmen de Pedra Gentil.
La Pedra Gentil és una estructura megalítica del municipi de Vallgorguina. D'uns 4.000 anys, és un sepulcre dels anomenats de cambra simple. Durant la nit de Sant Joan s'hi celebren sàbats populars, ja que tradicionalment era un lloc de reunió de bruixes.

Anem a buscar bolets i castanyes
Durant la tardor, una de les excursions més recomanades és anar a buscar bolets i castanyes al Montseny. Per el que fa als bolets, és recomanable fer-se mà d'una guia o baixar-se alguna App sobre els diferents bolets que ens hi podem trobar. Podem anar per Santa Fe, per les Agudes, el Pla de la Calma, Collformic, la Costa del Montseny, Matagalls...

El Matagalls
Muntanya que forma part del Massís del Montseny, amb un total de 1.698 metres d'alçada. Es troba entre els municipis del Brull i Viladrau.
Al cim ens hi trobarem una creu dedicada a Mossèn Cinto Verdaguer.
Des del Matagalls podem observar moltes muntanyes dels Pirineus, com el Cadí, Puigmal o el Canigó. També es veu gran part de la serralada litoral i prelitoral, la plana de Vic, el Montsec, les Guilleries i el Pedraforca. Si el dia és molt clar, i no hi ha núvols, fins i tot podem veure les Illes Balears.

Circ Cric.
Un punt neuràlgic de creacions i produccions des de 1995 en ple Parc Natural del Montseny. Un espai fix d'assaig i d'aprenentatge, fàbrica de somnis i un laboratori on es difonen espectacles de circ. Vine a passar una jornada lúdica i educativa que combina circ i natura.

Patrimoni Cultural immaterial del Montseny.
Amb l'objectiu de posar en valor la cultura, s'ha fet un inventariat de tradicions i expressions orals, arts de l'espectacle, usos socials, rituals i aplecs, usos amb la natura i tècniques d'artesania tradicionals. Podem trobar des de llegendes, endevinalles, anar a veure els Pastorets de la Costa o més de 50 aplecs, fires i festes.

Santa Fe - Turó de l'Home
Santa Fe és un dels punts més bonics del Montseny i inici de moltes caminades. Una d'elles és la pujada al Turó de l'home, el cim més alt del Montseny, passant per denses fagedes i per l'avetosa més meridional d'Europa. A Santa Fe podem gaudir també de les impresionants sequoies californianes i del pantà a la riera de Santa Fe, que actua com a mirall del esplendid paissatge.


Llegir més
+info