General

La casa de colònies de Sant Julià està situada a tan sols 13 km del Pantà de Sau.

Compta amb 16.000 m2 tancats, ple de roures centenaris.

Disposa de tirolines, pista reglamentàira de Bàsquet, pistes de ftubol i voley, piscina, capilla exterior i interior, camp per a quads, espai Paintball, sala de jocs amb billar, futbolín, televisió…

Compta amb un total de 109 places.

La casa

109 places
Adaptada
Transport públic
Casa Vallada
Possibilitat d’exclusivitat
Calefacció
Piscina Vallada
Wifi

Habitacions de 2 a 20 persones
Túnel: 44 llits (11 hab. de 4 llits)
Masía: 43 llits
. 1a planta: 1 hab. de 2 llits / 1 hab. 22 llits
. 2a planta: 1 hab. de 13 llits / 1 hab. de 6 llits
La Cabanya: 22 llits
. 1 hab. de 6 llits / 1 hab. 16 llits

Menjador per a 100 places
Capella interior i exterior
2 sales d’estar
Xemeneia
Sala de Montitors/es
Bosc i Jardins
Piscina

Dades d’interès


Inscrita en el registre d’instal·lacions juvenils amb el nº CC000459

Casa de colònies Sant Julià
Avinguda de Vic, 13
08504 Sant Julià de Vilatorta
(Osona)
+ Info i reserves

Exteriors

Bosc i Jardí, 16.000 m2
Camp de Bàsquet Reglamentari
Camp de Voley
Camp de Futbol
Tirolina
Paintball i Tir amb Arc
Pista de bicicrós o per quads
Zona de Jocs Infantils

Habitacions

Habitacions de 2 a 20 persones
Túnel: 44 llits (11 hab. de 4 llits)
Masía: 43 llits
. 1a planta: 1 hab. de 2 llits / 1 hab. 22 llits
. 2a planta: 1 hab. de 13 llits / 1 hab. de 6 llits
La Cabanya: 22 llits
. 1 hab. de 6 llits / 1 hab. 16 llits

+info

Serveis

  • Adaptada
  • Allotjament
  • Calefacció
  • Camp d'esports
  • Dret a cuina
  • Pensió completa
  • Piscina

Distàncies

Distància a:
Barcelona: 83,3 km
Gerona: 66,6 km

Adreça

Sant Julià

Avinguda de Vic, 13
08504 - Sant Julià de Vilatorta
(Osona)

Barcelona interior

Barcelona interior

Les comarques de l'interior de Barcelona amaguen molts racons on viure en harmonia amb la natura encara és possible. Una terra que et convida a descobrir ermites, castells i vestigis històrics d'èpoques diverses a un pas de la ciutat de Barcelona.

Terra de bruixes i bandolers, en un territori dominat per la pobresa, la desesperança i la por, l'espessor densa dels boscos de la Catalunya interor va ser l'escenari idoni per acollir les bruixes i bandolers dels segles XVI i XVII. Encara avui dia una munió de dites, llegendes i indrets ens recorden la seva història. Els vosc ha estat un lloc habitat per personatges reals i imaginaris, de mites i llegendes, que ara pots conèixer en l'escenari on van tenir lloc.

Amb accessos ràpids i ben comunicats, ens trobem en molts dels paratges que han conformat la geografia catalana, com el Parc Natural del Montseny, sens dubte el parc més visitat de Catalunya, el Moianès, pedra i aigua que modelen un paisatge únic,  la plana d'Osona, les Guilleries i el Collsacabra, la plana del Vallès Oriental, al peu del Montseny, el Penedès amb el seu caràcter vitivinícola, Montserrat, parada obligada de pelegrinatge, el Bages, camps de blat i vinya i pobles de carrerons empedrats, els cingles de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, Cardona amb el castell i  conjunt medieval...

Difícil resumir i molt per descobrir en una terra de mil colors i de cor rural, on cada comarca amaga els seus tresors.

 

 

Visites

El Moianès.
Pedra i aigua modelen un paisatge únic que explica el pas del temps, la història i la personalitat d'un territori i els seus habitants, orgullosos de ser moianencs. El poble de l'Estany, Moià i el mercat dels diumenges, veure el "Nen de Moià" a les coves del Toll, poues de glaç, Castellcir, Castellterçol... i molt més trobareu a aquesta nova comarca.

GR177 o Ronda del Moianès.
Sender de gran recorregut que discorre per els termes municipals del Moianès. Al ser un dels pocs senders de gran recorregut circular, pot tenir qualsevol punt de partida.

El Collsacabra.
El Collsacabra és una zona a cavall entre les comarques d'Osona, la Garrotxa i la Selva. Gran part de la seva superfície es troba dins els termes municipals de l'Esquirol, Cantonigròs, Falgars, Tavertet i Pruit. Collsacabra és un altiplà integrat a la serralada Transversal, alçat per característics cingles com Tavartet, el Far i l'Avenc.

Massís de les Guilleries.
Massís amb clar caràcter mediterrani i amb els embassaments de Sau i Susqueda, al Ter. El massís de les Guilleries el formen una munior de cims, cingleres i valls, formant una serralada molt complexa.

Bruixes i Bandolers.
La Catalunya interior va ser escenari d'un punyent malestar social a causa de la pobresa i desesperança dels seus habitants. Dones acusades de bruixaria i bandolers amb ànsies de revenja, coincidien en el boscos d'aquesta Catalunya profunda. Montseny, Guilleries i Lluçanès, tot un món per descobrir.

Parc Natural del Montseny.
Parc natural que protegeix part del Massís del Montseny, reserva de la Biosfera i situat a la serralada prelitoral, del qual n'és el massís més enlairat. Tres grans conjunts muntanyosos configuren el massís: Turó de l'Home, les Agudes, el Matagalls i El Pla de la Calma, que units pels colls de Sant Marçal i de Collformic, encerclen el massís.

l'Alt Penedès.
Un territori històric, capital del vi i del cava, món casteller, una capital medieval. El Penedès es transforma durant l'època de la verema, agita la comarca i omple les tines de nou vi. El castell de Sant Martí Sarroca, el Pantà de Foix, Pontons, les caves, Sant Sadurní d'Anoia, la fira del Gall del Penedès...

Sant Llorenç del Munt i l'Obac.
Cingles i canals, el singular paisatge del parc està format per cingles i monòlits de conglomerat rogenc, contrastat per el verd de les pinedes i alzinars. Podeu bastir el cim de la Mola, el monestir de Sant Llorenç del Munt, coves de Mura o Talamanca.

 


Llegir més
+info