Reserva amb nosaltres i emporta’t una estada gratuïta

Reserva amb nosaltres i emporta’t una estada gratuïta.

Per el sol fet de reservar una instal·lació amb nosaltres entrareu a formar part d’un concurs on regalem cada mes una estada per a dues persones amb règim d’allotjament a l’Alberg Roques Blanques o la casa de colònies El Xalió.

Els participants són totes les persones que ens han fet confiança i ens han fet una reserva a qualsevol de les nostres instal·lacions.

Anima’t i reserva !!

Bases del concurs.

Gestions Decolònies, s.l., en endavant Decolònies, organitza un sorteig per premiar la confiança dels seus clients i usuaris i que compleixin les condicions estipulades amb aquest reglament.

Condicions:
Primera. El sorteig es realitzarà la primera quinzena del mes següent vençut, es farà un sorteig per totes les reserves que s’hagin dut a terme durant el mes anterior. Es tindrà en compte sols el dia d’arribada, per tant es tindrà en compte, a còmput del sorteig, el dia d’arribada de l’estada.
El sorteig el farà davant de dos apoderats de Decolònies, de manera aleatòria s’extraurà el numero de reserva guanyadora.

Segona. El premi consisteix en una estada per a dues persones a l’Alberg Roques Blanques, situat a Ribes de Freser.

Tercera. Per participar al concurs, no cal estar inscrit, per el sol fet de fer la reserva directament amb nosaltres ja es forma part del concurs. La persona que figurarà com a optant per el premi és la persona que figura com a responsable de la reserva. Així doncs, les reserves que rebem d’altres agents, com agències de viatges o pàgines web de reserves on-line, no formen part del concurs, a excepció de les reserves entrades des dels nostres webs www.decolonies.com, www.roquesblanques.cat, www.elxalio.com.

Quarta. Si no es poguès localitzar al guanyador en un termini de 7 dies naturals, es passarà automàticament al número de reserva següent. Decolònies notificarà mitjançant un correu electrònic en el guanyador, utilitzant el correu que figura a la reserva.

Cinquena. No tindran dret a premi aquells que no estiguin d’acord amb les bases del present reglament, rebutgin el premi o esitiguin en situació de reserves o factures impagades.

Sisena. Decolònies tindrà dret a utilitzar el nom dels guanyadors publicant-ho a les xarxes socials i pàgina web. A l’acceptar el premi, els premiats consenten el la utilització, publicació i reproducció del nom dels concursants amb finalitats informatives i promocionals. En cas que algun guanyador s’oposés a l’ús del seu nom, quedaria sense efecte el guanyador, passant el premi a la següent reserva.

Setena. Mitjançant el correu electrònic on informem al guanyador, obtindrà un codi promocional per poder fer la reserva de l’estada gratuïta a www.roquesblanques.cat
Podrà fer la reserva en els sis mesos posteriors a la rebuda del premi.

Vuitena. Aquestes bases poden ser consultades en tot moment al web www.decolonies.com. El concurs comença a partir de les estades efectuades durant el mes d’abril del 2018 fins un termini no determinat.