Qui som?

Decolònies neix l’any 1996 i es marca com a objectius oferir una proposta d’allotjament i activitats per a centres educatius, grups de lleure, famílies i entitats.

Ara ja fa més de vint anys que, com a professionals del lleure, ens dediquem a gestionar aquests equipaments, amb la confiança que tots els nostres clients
gaudeixin d’una bona estada i els faci conviure experiències amb la natura i l’entorn.

Decolònies està format per un equip humà que ens esforcem per fer agradable l’estada dels nostres usuaris.

Compromesos amb l’entorn i el patrimoni natural.

Amb els anys hem anat marcant un estil propi i singular a les nostres instal·lacions, oferint un ambient familiar, una cuina elaborada, tradicional i de proximitat, i unes instal·lacions confortables. Sempre mantenint el millor preu.

Els nostres compromisos són:

  • Compromesos amb el medi ambient, intentant minimitzar l’impacte ambiental de la nostra activitat. Utilitzant productes de neteja ecològic, consumint energia elèctrica verda certificada, minimitzant els residus i promovent la recollida selectiva de la brossa…
  • Apropem la natura i el patrimoni. Oferim activitats on la natura i el patrimoni natural són els protagonistes. Zona volcànica de la Garrotxa, Parc natural del Montseny, Vall de Núria, Moianès, Costa Brava, Pirineus, costa de Barcelona…
  • Potenciem la nostra cuina, tot conservant la cuina tradicional, de qualitat i de proximitat. També formem part del segell “Cuina Catalana!”, amb l’objectiu de potenciar el patrimoni culinari català.
  • Oferim allotjaments econòmics, confortables i familiars. Amb un molt bon ambient i on des del primer dia us sentireu acollits, amb habitacions còmodes i amplis espais de joc.

L’objectiu d’aquest portal web és que tots els centres educatius, entitats de lleure, grups familiars, esplais, agrupaments i persones particulars, puguin trobar la instal·lació més adequada d’una manera fàcil i amb tota la informació que necessita.

Des de 1996, continuem al vostre servei.