Visita guiada a les Coves del Toll

Activitats Kayak i Estels

El Moianès

  • Activitat Familiar
Activitat on coneixerem una mica més del Moianès. Aquest cop visitarem les Coves prehistòriques del Toll, situades a Moià.

Un cop al punt de trobada el/la guia de Decolònies us farà una breu presentació i us explicarà la normativa interna de les coves abans d’entrar-hi.
La cova, de 1.148 metres de profunditat, està oberta al públic però només se’n poden visitar 180.55 metres que ja representen tota una experiència i descobriment.

Es tracta d’una cova que no té filtracions d’aigua, per tant no es caracteritza per les típiques estalactites i estalagmites que moltes altres Coves presenten (tot i que alguna se n’hi pot veure).

En aquest cas anirem descobrint un paisatge majestuós de roca a mesura que anem avançant pel camí que ens conduirà cap a l’interior de la galeria (un camí còmode, però que en alguns trams s’estreny d’amplada i d’alçada)

Just al davant l’entrada de la cova s’inicia un passeig senyalitzat que va des de la Cova del Toll fins a la Cova de les Toixoneres.
Un cop feta la visita, farem un taller d’eines prehistòriques mitjançant diferents utensilis com pedres, corda i pals de fusta.

Dies de visita: Es realitzen cada dissabte i diumenge, durant tot l’any.
Lloc de trobada: Aparcament Coves del Toll (Moià)
Horari: de 10:00 a 14:00 h

Preu: Adult 6,00 €, Infantil fins a 12 anys 4,00 € (el preu inclou l’entrada)

Cal reserva prèvia.