Visita Guiada als Volcans de la Garrotxa

Terra de Volcans

Terra de Volcans

  • Activitat Familiar
El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa disposa de diversos itineraris pedestres que transcorren pels indrets més interessants del Parc Natural. La majoria estan senyalitzats, excepte alguns dels més llargs que, si s’hi està acostumat, es poden seguir fàcilment amb l’ajuda del plànol-guia del Parc Natural.

Les zones d’aparcament estan senyalitzades. Procureu deixar el vehicle als aparcaments preparats amb aquesta finalitat. Als aparcaments hi trobareu àrees de repòs equipades amb WC, papereres i aigua potable, per si us cal fer una pausa en la vostra activitat. Eviteu fer pícnic fora d’aquestes àrees. A les reserves naturals hi és prohibit.

La visita comença a les 10:00 amb la presentació per part del/la guia de Decolònies del Parc de la Zona Volcànica de la Garrotxa i en fa una explicació de la normativa interna del parc.
Un cop feta la presentació, es segueix una ruta adaptada al grup de la Fageda d’en Jordà i seguidament es visita les graderes del volcà Croscat, on s’explica la formació d’aquestes graderes i la important feina de conservació que està realitzant el parc.
Al final de la visita, als peus del Volcà Margarida, es fa una ressenya de com pujar al volcà per visitar l’església que hi ha dins del cràter.
En aquest punt el/la guia s’acomiada fins a una propera visita.

Dies de visita: Es realitzen cada dissabte i diumenge, durant tot l’any.
Lloc de trobada: Al punt d’informació de l’aparcament de la Fageda d’en Jordà.
Horari: de 10:00 a 14:00 h

Preu: Adult 6,00 €, Infantil fins a 12 anys 4,00 €

Cal reserva prèvia.